آرای کافی برای مسدود کردن رد توافق هسته ای ایران در مجلس سنا به دست آمد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، کاخ سفید روز سه شنبه اعلام کرد: دولت باراک اوباما از حمایت 41 سناتور از توافق هسته ای ایران خوشحال شده است.
شمار سناتورهایی که حمایت خود را از این توافق اعلام کرده اند روز سه شنبه به 41 نفر رسید و به این ترتیب آرای کافی برای مسدود کردن رد این توافقنامه در مجلس سنا به دست آمد.
معاون رئیسجمهور سابق آمریکا در ادامه ادعاهای بیاساس خود گفت: اجرای توافق هستهای موجب ویرانی آمریکا بوسیله بمبهای هستهای ایران خواهد شد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از هیل، «دیک چنی» معاون رئیسجمهور سابق آمریکا در سخنرانی امروز (سهشنبه) خود مدعی شد که اجرای توافق هستهای و لغو تحریمهای موشکی ایران، امکان دسترسی تهران را به تجهیزات مورد نیاز برای حمله مستقیم هستهای به آمریکا فراهم خواهد کرد.
وی که از حصول توافق هستهای بسیار خشمگین است، افزود: «هیچ ملتی را در ادوار گذشته سراغ ندارم که با دستان خود ابزار نابودی خود را در اختیار ملت دیگری قرار داده باشد.»
چنی تصویب احتمالی برجام را اشتباهی تاریخی و خطرناک خواند، که پیامدهای دهشتناک و جبرانناپذیری را در پی خواهد داشت.
دشمن درمیدان نبردسخت، وقتی حریف نمیشود، آن را به جنگ نرم تبدیل میکندوبااستراتژی ایجادشبهه واختلاف درصفوف داخلی حریف،تلاش میکندتمرکز آن رابرهم بزند.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تأثیر جنگ روانی از جنگ سخت میدانی که چند دولت غربی و عربی و در رأس آن آمریکا، انگلیس و عربستان سعودی در خاورمیانه به راه انداختهاند، اگر بیشتر نباشد کمتر نیست.
از زمانی که ایران به همراه محور مقاومت، مقابله با جنگهای نیابتی آمریکا و عربستان را در سوریه و عراق آغاز کرد، انتشار شایعه و جنگ روانی علیه مقاومت جزئی از سلاح حریف بوده است.
نشریه انگلیسی «اکونومیست» در گزارشی که اساس آن مجموعی از ادعاهای بیسند است، تلاش کرده که جایگاه فرمانده سپاه قدس را در اذهان عمومی متزلزل و اعتماد به وی را دچار شک و شبهه کند.
همزمان با این نشریه انگلیسی، روزنامه سعودی الشرق الاوسط چاپ لندن نیز با انتشار گزارشی به نقل از یک منبع سیاسی ناشناس، تلاش کرده است که با کلیدواژههای «آیت الله سیستانی»، «رهبر ایران» و «قاسم سلیمانی» و طرح چند ادعا و شایعه، چنین وانمود کند که مرجعیت عراق از افزایش نفوذ سردار قاسم سلیمانی در عراق نگران است.
نشریه اکونومیست در گزارش خود، سردار سلیمانی و جایگاه او را در داخل ایران و روزنامه الشرق الاوسط جایگاه ایشان را در داخل عراق نشانه گرفته است. اکونومیست در گزارشش با نام «شیری در زمستان» میگوید که پس از مطرح شدن نام او در رسانهها و شبکههای اجتماعی به دلیل مبارزه با داعش، مجددا تصمیم گرفته شده است که نقش عمومی کمتری به این ژنرال ایرانی داده شود.
سفیر و نماینده دائم ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی ابراز داشت: پارچین یک سایت نظامی متعارف است و ساخت وساز در آن امری طبیعی بوده و ربطی هم به آژانس ندارد.
به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، "رضا نجفی" سفیر و نماینده دائم ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی در گفتوگویی در واکنش به اظهارات آمانو تصریح کرد: یک سایت نظامی متعارف است و ساخت وساز در آن امری طبیعی بوده و ربطی هم به آژانس ندارد.
وی اضافه کرد: این امر به قدری واضح است که حتی مقامات آمریکایی هم به آن اذعان کرده اند.
یوکیا آمانو امروز در نشستی خبری در پاسخ به سوالی عنوان کرد که «ساخت و ساز در پارچین بر بررسیهای آژانس تاثیر میگذارد.»
نحفی همچنین خاطرنشان کرد: حتی در گزارش خود آژانس آنجا که به اضافه شدن «یک بخش کوچک» به یک ساختمان در پارچین اشاره شده در پانوشت متن (شماره 80) آمده است که این ساختمان ربطی به آن ساختمان مورد ادعای آژانس ندارد. لذا عجیب است که آژانس بگوید اضافه شدن یک بخش کوچک به یک ساختمان بی ربط، باصطلاح تحقیقات آژانس را تحت تاثیر قرار دهد.
وی گفت: همانطور که آقای آمانو خودش هم تکرار کرد آژانس با ایران یک نقشه راه امضا کرده و بر اساس آن اقداماتی باید توسط طرفین اجرا و مسایل فی مابین تا پایان سال 2015 بسته شود و لذا به نظر ایران بهتر است که آژانس بر اجرای نقشه راه متمرکز شود.
رزمایش دو روزه نهاجا دارای ویژگیهای خاصی بود که در این گزارش به آن میپردازیم.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رزمایش دو روزه نهاجا در منطقه عمومی اصفهان در حالی به پایان رسید که نهاجا به گفته امیر سرتیپ خلبان "علیرضا برخور" به تمام اهداف از پیش تعیین شده دست یافت.
رزمایش اقتدار هوایی فداییان حریم ولایت 5، صبح شنبه با رمز مقدس یا علی ابن ابیطالب(ع) در منطقه عمومی اصفهان با شرکت کلیه پایگاههای شکاری نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و با محوریت پایگاه هوایی شهید بابایی آغاز و در ظهر روز یکشنبه خاتمه یافت.
در این رزمایش، هواپیماهای جنگنده "سوخو24 " با شعاع و بُرد عملیاتی بلند، "اف 4"، "اف 5 "، "میگ 29"، "اف 14"، هواپیماهای سوخت رسان "بوئینگ 707 و 747"، انواع پهپادها همراه با ترابری و پشتیبانی هواپیماهای "سی 130" حضور داشتند.
مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی امروز اعلام کرد هنوز باید درباره فعالیتهای هستهای گذشته ایران بررسیهای بیشتری صورت بگیرد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، «یوکیا آمانو،» مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، امروز (دوشنبه) در نشستی خبری با تأیید این موضوع که ایران از فعالیتهای هستهای اعلام شده انحراف نداشته است، افزود هنوز نمیتوان بهطور قطع درباره فعالیتهای اعلام نشده و ابعاد احتمالی نظامی برنامه هستهای ایران اظهار نظر کرد.
وی گفت: ارزیابی و گزارش آژانس درباره فعالیتهای هستهای ایران بخش مهم و حیاتی توافق هستهای بدستآمده میان تهران و 6 قدرت جهانی است. طبق توافق حاصل شده، ایران متعد شده است در قبال لغو تحریمهای اعمال شده علیه این کشور، فعالیتهای هستهای خود را محدود کند.
یوکیا آمانو امروز در جلسه شورای حکام نیز درباره ایران گفت: آژانس عدم انحراف در فعالیتهای هستهای اعلام شده ایران را تایید میکند, لیکن نمیتواند درمورد عدم وجود فعالیتهای غیراعلام شده تضمینی ارائه دهد.
رهبر معظم انقلاب تاکید کردند: باید با استفاده از تواناییها و استعدادهای جوان کشور و با سیاستگذاری صحیح و اقدامات سنجیده و هماهنگ و بدون از دست دادن زمان به سمت خروج از حالت انفعال در عرصه فضای مجازی و حضور فعال و تأثیرگذار و تولید محتوای اسلامی متقن و جذاب حرکت کنیم.
به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (دوشنبه) در دیدار رئیسجمهور و اعضای شورای عالی فضای مجازی، این شورا را مرکز اصلی سیاستگذاری آگاهانه، مسئولانه و مقتدرانه در خصوص فضای مجازی خواندند و با اشاره به گسترش روزافزون و پرسرعت پدیده عظیم و بینظیر فضای مجازی تأکید کردند: باید با استفاده از تواناییها و استعدادهای جوان کشور و با سیاستگذاری صحیح و اقدامات سنجیده و هماهنگ و بدون از دست دادن زمان به سمت خروج از حالت انفعال در عرصه فضای مجازی، و حضور فعال و تأثیرگذار و تولید محتوای اسلامی متقن و جذاب حرکت کنیم.
ایشان با اشاره به تأثیرگذاری گسترده فضای مجازی به عنوان یک قدرت نرم فوقالعاده در عرصههای مختلف از جمله فرهنگ، سیاست، اقتصاد، سبک زندگی، ایمان، اعتقادات دینی و اخلاقیات، بر لزوم طراحی مناسب و دقیق برای حفظ حریم امنیت فکری و اخلاقی جامعه در این عرصه تأکید کردند و افزودند: لازمه حضور فعال و تأثیرگذار در فضای مجازی، «تمرکز در تصمیمگیری»، «جدیت در اجرا بدون از دست دادن زمان»، «هماهنگی میان دستگاهها» و «پرهیز از موازیکاری و تعارض» است.
"دونالد ترامپ" در پاسخ به سوالی دربارۀ سردار قاسم سلیمانی دستپاچه شد و گفت: قبلا درباره او چیزهایی خواندهام.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، "دونالد ترامپ" میلیاردر آمریکایی و نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016 ادعا کرد اسامی کسانی را که رهبری گروههای تروریستی در دنیا مانند "حزبالله"، جنبش حماس، جبههالنصره و داعش را برعهده دارند، نمیداند.
" دونالد ترامپ" در مصاحبه رادیویی با "هیو هیویت" که از سی.ان.ان پخش شد، در پاسخ به سوال مجری که تلاش میکرد حزب الله لبنان را در کنار گروه های تروریستی قرار دهد، درباره هویت کسانی که حزب الله، جبهه النصره و جنبش حماس و داعش را رهبری می کنند، گفت: "این مساله اهمیتی ندارد... طبعاً من شخص آن ها را نمیشناسم، نه آنها را دیده ام و نه در وضعیتی هستم که بتوانم با آنان دیدار کنم، درصورتیکه آنان هنوز در رهبری این گروه ها فعال باشند - که البته احتمال آن از بسیاری از جنبه ها ضعیف است- من به زودی این افراد را شناسایی خواهم کرد(!)
به نوشته "رأی الیوم"، اما وقتی در این مصاحبه از ترامپ درباره سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در عملیات ضد داعش در عراق نقش محوری داشته سوال شد، وی با دستپاچگی گفت: "آیا او همان مردی است که به روسیه رفت و آمد داشت و با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه دیدار می کرد؟ قبلاً درباره وی خوانده بودم"!
پرواز جنگندههای "سوخو 24" حامل موشکهای جنگی با هدف انهدام اهداف زمینی در منطقه عمومی رزمایش فدائیان حریم ولایت.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، رزمایش اقتدار هوایی فداییان حریم ولایت 5، صبح روز گذشته با رمز مقدس یا علی ابن ابیطالب(ع) در منطقه عمومی اصفهان با شرکت کلیه پایگاههای شکاری نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و با محوریت پایگاه هوایی شهید بابایی آغاز شد.
آیت الله طباطبایی نژاد نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان با حضور در جمع فرماندهان و رزمندگان شرکت کننده در رزمایش بزرگ فداییان حریم ولایت نیروی هوایی ارتش گفت: رزمایش های نیروهای مسلح علاوه بر نمایش قدرت بازدارندگی نیز ایجاد می کند.
در دومین روز از رزمایش هوایی فداییان حریم ولایت، اهداف ثابت و متحرک هوایی و زمینی مورد اصابت انواع بمب ها و راکت های وسایل پرنده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.
در روز دوم پنجمین رزمایش مدافعان حریم ولایت، امیر سرتیپ عبدالرحیم موسوی جانشین فرماندهی کل ارتش و حجتالاسلام و المسلمین محمدعلی آلهاشم رئیس سازمان عقیدتی سیاسی آجا در محل رزمایش حضور یافتند و به پرسنل نهاجا خداقوت گفتند.
تا دقایقی دیگر پرواز عملیاتی اسکادران جنگنده راهبردی "سوخو 24" انجام خواهد شد. در این پرواز، جنگندههای "سوخو 24" حامل موشکهای جنگی با هدف انهدام اهداف زمینی در منطقه عمومی رزمایش صورت میگیرد.
فرمانده نیروی دریایی سپاه اخیرا در "دانشگاه امام حسین (ع)" سخنانی را مطرح کرد که در این گزارش به آن میپردازیم.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران اعم از ارتش و سپاه پاسداران عملکرد قابل قبولی در منطقه داشته اند و توانستند وظایف محوله را در زمان تعریف شده انجام دهند.
عبور ناوهای آمریکایی در منطقه خلیج فارس آسان نیست؛ بلکه باید از ایستگاه پاسخگویی به سپاه پاسداران عبور کنند و تلاش آمریکایی ها براین است که خود را به دهانه جنوبی خلیج فارس متصل و سپس از منطقه مورد نظر عبور کنند.
وزیر خارجه پیشین آمریکا "برنامه جامع اقدام مشترک" را بسيار پيچيده و پرابهام توصيف کرد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی سی سی تی وی چین، سیاستمدار کهنه کار و وزیر امور خارجه پیشین آمریکا برنامه جامع اقدام مشترک را بسیار پیچیده توصیف کرد.
هنری کیسینجر در بخش هایی از مصاحبه با این شبکه تلویزیونی که به روابط آمریکا و چین اختصاص داشت به پرسش هایی درباره برنامه جامع اقدام مشترک پاسخ داد.
مجری گفت:توافقنامه هسته ای آمریکا و دیگر قدرت های جهانی با ایران به یک موضوع سیاسی مهم در آمریکا تبدیل شده است، نظرشما درباره این توافقنامه چیست؟
هنری کیسینجر در پاسخ گفت: من درباره این موضوع مطالبی را به نگارش درآورده ام. به نظر من این توافقنامه مورد تصویب واقع خواهد شد. بحث های علنی درباره این توافقنامه نباید مربوط به جزئیات توافقنامه باشد؛ بلکه باید درباره پیامدهای توافقنامه باشد.
وی افزود: هم چین و هم آمریکا در گسترش نیافتن تسلیحات هسته ای در سراسر خاورمیانه منافع دارند و اینکه گروههای حامی تروریسم به گروههای مسلط در منطقه تبدیل نشوند. اکنون آزمون این خواهد بود که آیا ایران آماده است که پیامدهای سیاسی یک توافقنامه نظامی را بکار گیرد! و همچنین آزمون این خواهد بود که آیا ایران آماده است که دوره جدیدی را آغاز کند، یا اینکه مناقشه کنونی ادامه خواهد داشت؟
مجری گفت:باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا این توافقنامه را مهمترین توافقنامه عدم اشاعه در تاریخ توصیف کرده است، آیا شما با این توصیف موافقید؟
هنری کیسینجر در پاسخ گفت:باید صبر کرد و دید. این توافقنامه بسیار پیچیده است. من تنگرانی خود را بیان کرده ام که ایران به عنوان یک تولید کننده مهم فناوری هسته ای و از این رو تسلیحات هسته ای شناخته می شود. اگر همه مفاد توافقنامه به دقت اجرا شوند و اگر ایران و آمریکا پیامدهای سیاسی این توافقنامه را بکار گیرند، در این صورت ما می توانیم قضاوت کنیم که این توافقنامه چه کمکی کرده است.
مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا درباره تعداد اعضای داعش گفت: داعش صد هزار نفر نیرو دارد.
سردار سرلشکر پاسدار "دکتر یحیی رحیم صفوی" دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در امور نیروهای مسلح در گفت و گو با خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره تعداد تروریستهای داعش و نحوه بروز آنها در منطقه غرب آسیا اظهار داشت: آمریکا عامل ایجاد داعش در منطقه غرب آسیاست.
وی ادامه داد: تعداد اعضای داعش قریب به 100 هزار نفر است که در بین آنها حداقل 5 هزار چچنی وجود دارد که حقوقی معادل 2 هزار دلار در ماه دریافت میکنند.
لازم به ذکر است تروریستهای تفکیری داعش از سال 2011 تا 2015 میلادی به صورت جدی و با سازماندهی گسترده در عراق و سوریه و پس از آن در لیبی حضور یافتند از سال 2014 میلادی تروریستهای داعش چهار استان "نینوا"،"صلاح الدین"،"الانبار" و "دیاله" را اشغال کردند و البته پس از این اتفاقات ارتش و نیروهای مردمی عراق با مقابله با داعش آنها را از مناطق راهبردی عقب راندند و عملیات علیه این گروه تروریستی همچنان ادامه دارد.
تروریستهای تکفیری داعش با پیگیری اهداف ایالات متحده آمریکا و اسرائیل به دنبال ضربه زدن به زیرساختها و منافع راهبردی کشورهای اسلامی هستند.
سخنگوی پنجمین رزمایش مدافعان حریم ولایت گفت: سوختگیری جنگنده "سوخو به سوخو" فردا انجام خواهد شد.
امیر سرتیپ دوم خلبان "مسعود روزخوش" سخنگوی پنجمین رزمایش مدافعان حریم ولایت در گفت و گو با خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره برنامههای فردای رزمایش نهاجا و امکان انجام سوختگیری جنگنده "سوخو به سوخو" اظهار داشت: سوختگیری جنگنده "سوخو به سوخو" فردا انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: در روز دوم رزمایش همچنین انهدام اهداف زمینی با "هواپیماهای بمبافکن بردبلند" انجام خواهد شد و اهداف مشخص واقعی را از بین خواهیم برد.
سخنگوی پنجمین رزمایش مدافعان حریم ولایت تصریح کرد: فردا همچنین در حوزه جنگ الکترونیک و سیستمهای اخلالگر تمریناتی در نظر گرفته شده و سطح وسیعی از تجهیزات الکترونیکی در روز دوم رزمایش استفاده خواهد شد.
عادل جبیر مدعی شد ايران از زمان پيروزی انقلاب در حال دست اندازی به سوی همسايگانش بوده است
به گزارش گزوه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه العربیه، عادل جبیر وزیر خارجه سعودی مدعی شد ایران از سال 1979 به سوی همسایگانش دست اندازی کرده است.
وی با بیان اینکه تهران باید از حمایت از تروریسم و دامن زدن به اختلافات طایفه ای دست بکشد، گفت: ما خواهان روابطی بهتر با ایران هستیم؛ اما اکنون توپ در زمین ایران است و باید به اثبات برساند که واقعا خواستار بازگشایی صفحه جدیدی در روابط است یا خیر.
عادل جبیر وزیر خارجه عربستان سعودی همچنین تصریح کرد: ملک سلمان و اوباما دیداری سازنده و پرثمر داشتند. وی گفت: من می خواهم امروز درباره دیدار تاریخی ملک سلمان بن عبدالعزیز و رئیس جمهور اوباما در کاخ سفید با شما صحبت کنم. این دیدار یک دیدار خیلی مثبت، سازنده و پرثمر بود. این دیدار سه ساعت به طول انجامید.
وی افزود:در این دیدار، رهبران دو کشور مسائل مختلفی را بررسی کردند که برای تقویت روابط بین دو کشور و حیطه های مختلف همکاری بین ما از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. در این دیدار دو رهبر بر تقویت بیش از پیش روابط تاریخی و راهبردی تاکید کردند.دو طرف بر حفظ امنیت،ثبات در منطقه تاکید داشتند.
وزیر خارجه عربستان همچنین گفت: عربستان و آمریکا بر لزوم حفظ امنیت منطقه و جلوگیری از فعالیت های هسته ای ایران تاکید کردند. وی گفت : اوباما و ملک سلمان در مورد همکاری های نظامی مشترک گفتگو کردند. جبیر در ادامه افزود: دو طرف در خصوص اوضاع یمن تبادل نظر کرده و بر لزوم دستیابی به راه حلی سیاسی برای پایان دادن به بحران در این کشور تاکید کردند.
جبیر در ادامه با اشاره به اینکه مسایل سوریه و عراق هم در گفتگو میان اوباما و سلمان مورد بررسی قرار گرفته تصریح کرد: دو طرف بر اینکه حل مساله سوریه باید بر اساس ژنو یک و برکناری بشار اسد متمرکز باشد، توافق نظر دارند.
تور نخستین سیستم دفاعی هوایی دنیاست که از ابتدا به منظور شلیک به سوی بمبهای هدایت لیزری (MGA-86) آمریکا طراحی شده است.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیستم موشکی سطح به هوای "تور"، با ارتفاع متوسط و پایین ساخت کشور روسیه است، که قادر است انواع هدفهای هوایی از قبیل بالگرد، هواپیما، موشکهای کروز و بالستیک و بمبهای هدایت شونده را شناسایی، رهگیری و در نهایت منهدم سازد. این سیستم موشکی در سال 1986 میلادی وارد ارتش سرخ شوروری شد. نامی که ناتو روی این موشک گذاشته است "SA-15JAUNTLET" و به معنی دستبند است.
عضو تیم مذاکرهکننده هستهای پیرامون مناقشههای کلامی در فضای رسانهای گفت: ما معمولاً اول هر جلسه با هم جروبحث میکردیم که مثلاً شما چرا اینطوری گفتید، یا درباره توئیتها و اظهارات سخنگوهای طرفین اظهارنظر میکردیم.
به گزارش خبرنگار اخبار داغگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سید عباس عراقچی یکی از اعضای تیم مذاکرهکننده هستهای کشورمان در گفتوگو با ویژهنامه هفته دولت روزنامه ایران به روایت رقابت مجازی میان دیپلماتها در حین مذاکرات هستهای پرداخته است؛ عباس عراقچی با بیان گلایه شرمن نسبت به وی نسبت به یک توئیت اظهار داشت: توئیتهای کسی که فقط نام فامیلیاش با من یکی بود بهسرعت مورد توجه خبرنگاران داخلی و خارجی قرار گرفت و تا آنجا پیش رفت که یکبار در مذاکرات خانم شرمن به من گفت چرا شما فلان مطلب را توئیت کردید؟ من گفتم من نکردم و او گفت:" بالاخره کسی این کار را کرده که با شما نسبت دارد" بنابراین تأثیرگذاری این شبکهها تااندازهای است که ممکن است کسی فقط به خاطر نسبت با بنده توئیتهایش مورد توجه معاون وزیر خارجه آمریکا قرار گیرد.
همچنین عضو تیم مذاکرهکننده هستهای پیرامون مناقشههای کلامی در فضای رسانهای گفت: ما معمولاً اول هر جلسه با هم جروبحث میکردیم که مثلاً شما چرا اینطوری گفتید، یا درباره توئیتها و اظهارات سخنگوهای طرفین اظهارنظر میکردیم یا بعضاً از مطالب منتشره شده از سوی طرف مقابل انتقاد میکردیم. یعنی هر دو طرف بهدقت همدیگر را رصد میکردند تا از یکدیگر عقب نیفتند. در واقع در کنار جدال دیپلماتیک یک نبرد رسانهای هم جریان داشت.
"اشتون کارتر" وزیر دفاع آمریکا تهدیداتی را اخیرا ضد ایران مطرح کرد که سپاه پاسداران به آن پاسخ داد.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ توان بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران همواه باعث شده تا دشمنان ایران اسلامی در رفتار خود مراقب باشند که البته لفاظی های نظامی مقامات آمریکایی موضوعی است که جمهوری اسلامی ایران در رزمایش "اقتدار ثارالله" با به نمایش گذاشتن گوشه ای از توان دفاعی خود پاسخ مقامات آمریکایی را داد.
**مشخصات رزمایش
رزمایش "اقتدار ثارالله" با حضور گردانهای "امام علی"، "امام حسین"، "بیت المقدس" و "عاشورا" و همچنین دو گردان خواهران "الزهرا" و "کوثر" و با حضور 50 هزار نیروی رزمی و سایبری برگزار شد. همچنین 30 هزار موتور سوار با 15 هزار موتورسیکلت رژه رفتند و از پهپاد "چمروش" رونمایی شد. حضور سه هزار نیروی گردان سایبری در رزمایش در راستای تمرین مقابله با نبرد سایبری دشمن از دیگر ویژگیهای این رزمایش بود. در این رزمایش همچنین عملیاتهای فست ترپ و هلی برد و سایر عملیات نظامی با موفقیت انجام شد. تمرین عملیات چک و خنثی کردن بمب، راپل، رهایی گروگان، نبرد تن به تن در برابر سلاح گرم و سرد از دیگر برنامههای این رزمایش بود.
واشینگتن پست نوشت: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی قصد دارد شکست دیپلماتیک خود درباره توافق هسته ای را پیروزی جلوه دهد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از واشینگتن پست، هیچ مقام سیاسی در جهان طولانی تر و سخت گیرانه تر از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه توافق هسته ای ایران تلاش نکرده است، اما به نظر می رسد در پی اعلام این موضوع که باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا آرای کافی را در سنا برای حفظ توافق ایران به دست آورده است، نتانیاهو بدترین شکست را در زمینه سیاست خارجی طی دوران کاری خود متحمل شده است.
این در حالی است که مقامات بلندپایه رژیم صهیونیستی نزدیک به نتانیاهو می گویند: نخست وزیر اسرائیل شکست نخورده، بلکه اگر از بعدی دیگر این موضوع مورد بررسی قرار گیرد، او به پیروزی رسیده است.
مقامات رژیم صهیونیستی گزارش دادند که بنیامین نتانیاهو برغم پیروزی اوباما به مبارزات خود علیه توافق هسته ای ایران ادامه می دهد. دولت نتانیاهو همراه با متحدان خود در واشینگتن از جمله آیپک با این استدلال که توافق هسته ای برای جلوگیری از رسیدن ایران به سلاح هسته ای کافی نیست، علیه توافق لابی می کنند. این مناقشه موجب تنش در روابط رپیم صهیونیستی و آمریکا شده است.
یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی گفت: نخست وزیر معتقد است که باید به تبلیغ علیه این توافق که اسرائیل، منطقه و جهان را به مخاطره می اندازد، ادامه دهد.
خطیب نماز جمعه تهران گفت: طبق اصل ۷۷ قانون اساسی برجام باید به تصویب مجلس برسد. به حساب آوردن مجلس در موضوع برجام به حساب آوردن مردم است.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرگاران جوان آیت الله احمد خاتمی خطیب موقت نماز جمعه تهران در خطبه های امروز (13 شهریور) با اشاره به هجدهمین اجلاس مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: مجلس خبرگان در ابتکاری از دو شخصیت یکی مخالف و دیگری موافق برجام دعوت کرد و با در اختیار دادن وقت به آنها، این فرصت را داد که حرفهای خود را بزنند.
وی افزود: اگر میخواهیم قضاوت واقعبینانه داشته باشیم باید همه حرفها را بشنویم.
آیت الله احمد خاتمی با بیان اینکه اصل برجام در حال طی کردن مراحل قانونی خود در شورای عالی امنیت ملی و مجلس است گفت: مقام معظم رهبری فرمودند که کنار گذاشتن مجلس در بحث رسیدگی به برجام مصلحت نیست. بنابر اصل 77 قانون اساسی، کلیه موافقتنامهها و معاهدات بین المللی باید به تصویب مجلس برسد و این یک تصریح قانونی است.
وی در همین باره تاکید کرد اگر واقعا توافقی به این اهمیت مصداق قانون مذکور نیست پس چه چیزی باید مصداق باشد حالا چه این توافق امضا شده باشد و چه نشده باشد.
با ظهور موشکهای میانبرد نجم الثاقب انصارالله، موازنه قدرت به نفع نیروهای مردمی تغییر یافت.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عربستان سعودی در 25 مارس 2015 در جنگی یک جانبه و مداخله گرایانه؛ به یمن فقیرترین کشور اتحادیه عرب حمله کرد. این جنگ که به دلایل واهی آغاز شد، همکاری کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس به جز عمان (شامل عربستان، امارات، قطر، کویت و بحرین) و نیز کشورهای مراکش، مصر، اردن و سودان را به همراه داشت.
عربستان سعودی که انصارالله را گروهی ضعیف میپنداشت تلاش داشت تا به کمک حملات هوایی در کمترین زمان ممکن به خواستههای خود برسد. بیش از 160 جنگنده سعودی و کشورهای همپیمان وی، هزاران عملیات ددمنشانه علیه مردم بیدفاع یمن صورت دادند. عربستان اعلام کرده بود که تا رسیدن به اهداف خود دست از بمباران یمن برنخواهد داشت. بسیاری از کارشناسان مسائل خاورمیانه معتقدند پس از به قدرت رسیدن ملک سلمان، عربستان سعودی نیاز داشت تا به نوعی قدرت خود را در منطقه نشان دهد. تلاش کشورهای موجه منطقه و سازمان ملل برای میانجیگری و پایان جنگ افروزی عربستان کافی نبود و ریاض که به تسلیحات آمریکایی خود میبالید آتش افروزیهای خود را گسترش داد.
بوشهر،بندر زیبای خلیج فارس،از گذشته تا کنون وام دار نام آزاد مردانی است که در تاریخ شرح دلاوری هایشان هرگز از یاد نخواهد رفت.
به کوشش رحیمه زرگر- بخش گردشگری تبیان
بوشهر، به علت قرار گرفتن در ساحل استراتژیک خلیج فارس، صادرات و واردات دریایی، صنعت صیادی، ذخایر نفت و گاز پارس جنوبی و شمالی،کشاورزی و نخلداری و وجود نیروگاه هستهای از اهمیّت راهبردی و اقتصادی خاصی برخوردار است؛ به گونهای که پایتخت انرژی ایران لقب گرفته است.
این بندر زیبا از دیرباز به خاطر این موقعیت حساس و استراتژیک،بارها مورد حمله دشمنان قرار گرفته است و مبارزه مردم بوشهر علیه نیروهای خارجی در یکصد سال اخیر از شاخصهای مهم تاریخی این استان است. علاوه بر این همه افتخار تاریخی، هوای معتدل پاییز و زمستان، چشمه های آب معدنی، سواحل دریای مشهور و زیبای خلیج فارس، جزیره های متعدد، تالاب های کم نظیر و ارزشمند،پوشش گیاهی نواحی گرمسیری، جانوران خاص مناطق خشکی و دریایی همراه با جاذبه های تاریخی و اجتماعی در این منطقه؛ همگی دست به دست هم داده و یکی از پرجاذبه ترین نواحی طبیعی ایران را به وجود آورده است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان رهبری:
رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: مصلحت نیست، مجلس شورای اسلامی از موضوع بررسی برجام کنار گذاشته شود.
به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس خبرگان، این مجلس را مظهر کامل مردم سالاری اسلامی و مایه سکینه و آرامش در جامعه خواندند و با توصیه مؤکد به همه مسئولان برای حرکت و تلاش در چارچوب منظومه فکری اسلامی و مراقبت برای همرنگ نشدن با ادبیات و کلیشههای نظام سلطه، تأکید کردند: امروز مهمترین وظیفه علمای دینی، روشنفکران دانشگاهی، و مسئولان حساسیت نسبت به طراحی دشمن و شناخت آن و تشریح آینده امیدبخش و رو به پیشرفت کشور در چارچوب شاخص های منظومه فکری اسلام و با استفاده از قابلیت ها و تواناییهای جوانان و ظرفیتهای گسترده کشور است.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین نکات مهمی را درخصوص برجام و شرایط بعد از برجام بیان کردند.
مدیر مسئول روزنامه کیهان، گفت: مطابق با اصل 176 قانون اساسی، اگر برجام چه در مجلس و چه در شورای عالی امنیت ملی تصویب شود، در هر دو صورت برای ما الزامآور خواهد بود.
"حسین شریعتمداری" مدیر مسئول روزنامه کیهان در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهایگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار داشت: برجام برای کشورهای طرف مذاکرهکننده تعهدآور نیست. به طور مثال موضوع مطروحه از سوی طرفهای مقابل بر سر تعداد سانتریفیوژها، در حقیقت مسئلهای نیست که آنها بخواهند بر سر آن امتیازی بدهند بلکه همواره در مورد آن چیزی که قرار است بگیرند، بحث میکنند.
وی در ادامه افزود: از جمله استدلالهای برخی که معتقد به نرفتن برجام به مجلس هستند، این است که اگر برنامه اقدام مشترک در مجلس تصویب شود، تبدیل به سند قانونی شده که ما ملزم به اجرای آن خواهیم بود.
امیر دریابان "علی شمخانی" در مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی سخنانی را مطرح کرد که در این گزارش به آن میپردازیم.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در منطقه غرب آسیا بینظیر است و این نکته مورد تأیید "حضرت آیت الله خامنهای" رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرماندهی معظم کل قوا نیز بوده است.
اخیراً امیر دریابان "علی شمخانی" دبیر شورای عالی امنیت ملی سخنانی را در مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی مطرح کرد و گفت: هیچ کس نمیتواند قرینه ایران را از نظر ثبات، امنیت و اقتدار ارائه دهد.
وزیر امور خارجه و سردار سلیمانی را به حق میتوان پیشقراولان جریان اقتدار امروز ایران اسلامی دانست.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گزاف نیست اگر بگویم ساختار جدید سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران را دو نفر شکل داده و به پیش میبرند؛ یکی محمدجواد ظریف و دیگری قاسم سلیمانی. یکی زمام دستگاه دیپلماسی کشور را به دست دارد و دیگری در عرصه جهاد و مقاومت، به دفاع از کیان اسلامی کمر بسته است.
ترکیب ظریف - سلیمانی، به نظر ترکیب بسیار خوشایندی برای پیشبرد اهداف صلحطلبانه و حقطلبانه جمهوری اسلامی ایران میرسد. هردو در اوج پختگی و تجربه توانستهاند با دو حربه "دیپلماسی" و "جهاد"، از مواضع برحق ایران اسلامی دفاع کنند. این فرآیند را یکی در عرصه بینالمللی به پیش میبرد و دیگری در صحنه منطقهای.
بیتردید ایران امروز، به مهمترین وزنه سیاسی در تحولات منطقه و نیز به یکی از مهمترین بازیگران عرصه روابط بینالملل تبدیل شده است. این ظرفیت عظیم، مرهون همه فداکاریهایی است که "سربازان سیاست و مقاومت" در جبههای مشترک به خرج دادهاند.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد بیشتر مردم آمریکا درباره تهدیدهای ایران، با این رژیم به طور کامل موافق هستند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از هاآرتص، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، مدعی شد بیشتر آمریکاییها درباره تهدیدهای ناشی از ایران با این رژیم به طور کامل موافق هستند.
این اظهارات نتانیاهو در حالی مطرح می شود که باراک اوباما، رییس جمهور آمریکا، توانست با موفقیت آرای لازم برای تصویب توافق هسته ای با ایران را به دست آورد.
بر اساس این گزارش، نتانیاهو روز پنجشنبه در اظهاراتی مدعی شد: بیشتر آمریکاییها درباره خطرات ناشی از ایران با اسراییل موافقتند.
وی افزود: "توجه به جامعه آمریکا بسیار مهم است و باید به مردم آمریکا اعلام کرد که ایران دشمن آمریکا است همانطور که ایران به طور آشکار این مسئله را اعلام می کند."
رادار "بینا و نذیر" در حالی از سوی قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیاء (ص) به نمایش گذاشته شده است که میتواند چشم بینای جمهوری اسلامی ایران در فراسوی مرزها باشد.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیاء (ص) نقش مهمی در امنیت آسمان جمهوری اسلامی ایران دارد و به همین دلیل "ایکائو" آسمان ایران را امنترین آسمان منطقه غرب آسیا دانسته است.
این به دلیل تلاشهای قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیاء (ص) در ایجاد یک سامانه مدیریت و فرماندهی یکپارچه و تولید محصولات به روز شده توسط متخصصین این قرارگاه و دانشجویان و نخبگان کشور است.
رادارهای "نذیر" و "بینا" در حالی از سوی قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیاء به نمایش گذاشته شد که دارای پتانسیلهای ویژهای است
تصاویر استثنایی قاسم سلیمانی این روزها سرتیتر روزنامه ها شده است.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان:به نقل از وب سایت اسرائیلی "تهران حیفا تل آویو" فرمانده سپاه قدس ایران، قاسم سلیمانی، همواره چهره کنجکاوبر انگیزی در رسانه های اسرائیلی به شمار می رود. این روزها تصاویر استثنایی وی سرتیتر روزنامه ها شده است. به گفته رونن سولمون، محقق اطلاعاتی اسراییل و وبلاگر سایت «اینتالی تایمز -اطلاعات اخبار»: "من مطمئن هستم که سلیمانی با پوتین مخفیانه ملاقات کرده است. هدف اصلی ملاقات آنها، در مورد بحران فعلی سوریه بوده است. پس از برقراری جلسه فوق، سوریه سلاح های فراوانی مانند موشک های ضد تانک و ... دریافت کرده است.
مدرک کشتی هایی که به سمت سوریه برای رساندن انواع سلاح به راه افتاده اند را در دست دارم. بنابراین در طی این جلسه برای فروش سیستم موشک های ضد هواپیما S-300، توافق نکرده اند. روسیه به طور مداوم محموله های سلاح به سوریه ارسال می کند. فراموش نکنید که تا به حال چندین افسر سوری که مسئول تحویل سلاح های فوق بوده اند، ترور شده اند. علاوه براین سلیمانی با وزیر دفاع و رئیس اطلاعات روسیه ملاقات کرده است".
نشست خبری سرلشکر جعفری دقایقی پیش با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.
به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نشست خبری که در محل قرارگاه ثارالله سپاه برگزار شد، با تشریح ماموریتهای این نهاد انقلابی با توجه به تحولات جاری منطقه اظهارداشت: موضوعی که در سال جدید و در حال حاضر مطرح است، بحث اقتدار دفاعی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و در واقع، استمرار آمادگی های دفاعی و توسعه قدرت و توان دفاعی آن است.
وی تصریح کرد: متاسفانه یکی از برداشت هایی که بعد از پایان مذاکرات هسته ای و در مقطع کنونی مطرح شده، این است که ما با مذاکره و توافق، سایه شوم جنگ را از سر مردم و کشور برداشتیم و یا اینکه، از طریق مذاکره و گفت وگو با دشمن، امنیت نظام جمهوری اسلامی ایران تامین شده است.
سرلشکر جعفری اضافه کرد: این نوع برداشت ها به نظر می رسد که حد مردم ایران، حد فداکاری های آنان، حد حماسه هایی که در عرصه های مختلف انقلاب اسلامی آفریدند و مولفه های اصلی قدرت جمهوری اسلامی ایران نباشد.
وزیر اطلاعات گفت: تلاش میکنیم به جای اینکه افراد جذب سرویسهای جاسوسی شوند و بعدما پیگیر برخورد با آن جاسوس باشیم، اجازه ندهیم زمینه جذب افراد به اینگونه سازمانها فراهم شود.
به گزارش حوزه احزاب و تشکلهایگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجتالاسلام سید محمود علوی وزیر اطلاعات در سخنرانی پیش از دستور خود در هجدهمین اجلاسیه خبرگان رهبری که امروز(سه شنبه) برگزار شد، با تسلیت رحلت آیتالله امینیان نماینده فقید مردم گیلان در مجلس خبرگان با اشاره به روز مبارزه با استعمار، یاد و خاطره علما، مجاهدین و شهدا را در مبارزه با استعمار و استکبار گرامی داشت.
وزیر اطلاعات با اشاره به عملکرد وزارت اطلاعات در دولت یازدهم از تدابیر این وزارتخانه برای ایجاد امنیت و آرامش پایدار در جامعه سخن گفت و افزود: رویکرد وزارت اطلاعات در دولت یازدهم، مبتنی بر پیشگیری است و ما تلاش میکنیم به جای اینکه افراد جذب سازمانها و سرویسهای جاسوسی شوند و بعد ما پیگیر برخورد با آن جاسوس باشیم، اجازه ندهیم زمینه جذب افراد به اینگونه سازمانها فراهم شود.
وی در ادامه از تعامل خوب علمای شیعه و اهل سنت سخن گفت و اظهار داشت: با تعامل خوبی که با علمای اهل سنت داشتهایم، از جذب افرادی از اهل سنت به داعش و گروههای تکفیری جلوگیری شده است.
علوی در بخش دیگری از نطق خود از برنامههای خرابکارانه و ضدامنیتی دستگاههای اطلاعاتی دشمن برای ایجاد نا آرامی و انجام انفجارهایی در مناطق مختلف کشور خبر داد و گفت : بحمدالله با تدابیر و زحمات شبانهروزی سربازان گمنام امام زمان (عج)، برنامههای خرابکارانه دشمن در کشور خنثی و تیمهای عملیاتی خرابکار، شناسایی و دستگیر شدند و یا به هلاکت رسیدند.
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیا گفت: دو رادار نذیر و بینا در سال پایان سال 95 به تولید انبوه خواهند رسید.
به گزارش خبرهنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرگاران جوان؛ امیرسرتیپ فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیا درحاشیه مراسم رونمایی از رادار نظیر و بینا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دو رادار نذیر و بینا که بعنوان دو گزینه منحصر به فرد در دنیا شناخته میشوند در سال پایان سال 95 به تولید انبوه خواهند رسید.
وی افزود: اولین نکته مهم درباره رادار نظیر و بینا که در جنوب شرق مرکز و شرق کشور مستقر شده حضور این رادارها در دشت و کوهستان بوده و تکنولوژی این دو رادار کاملا بومی است.
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیا تأکید کرد: این رادارها در فرکانسهای مختلف توانایی شناسایی دوست از دشمن را دارند و توسط دانشجویان و نخبگان قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیا و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تولید شده است و توانایی شکار اهداف ریزپرنده، استیل و پهن پیکر را دارد.
امیر اسماعیلی گفت: رادار نظیر و بینا تهدیدات را فراتر از مرزها کشف و شناسایی کردند و هر پرندهای قبل ازآنکه به مرزهای جمهوری اسلامی ایران برسد شکار خواهد شد.
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیا ادامه داد: روزانه 1200 فروند هواپیما از آسمان کشور عبور میکند که امنیت آن توسط قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیا با همکاری ارگانهای مختلف از جمله نیروی هوافضای سپاه و سازمان فرودگاههای کشور انجام می شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: اگر انسجام نیروهای لشکری و کشوری نبود امنیت 1200 فروند هواپیما میسر نمیشد و امروز بیکائو آسمان ایران را امنترین آسمان منطقه غرب آسیا میداند.
رئیسجمهور گفت: امروز موضوع تروریسم ابزار جدیدی برای اهداف مختلف و از مسئله فرعی به یک مسئله تشکیلاتی تبدیل شده است.
به گزارش خبرنگار حوزه دولتگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجتالاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیسجمهور در دومین کنگره بینالمللی 17 هزار شهدای ترور که در محل اجلاس سران برگزار شد، با اشاره به اینکه برگزارکنندگان این کنگره در جهت پرده برداشتن از ماهیت کثیف تروریسم تلاش کردند، اظهار داشت: از برگزارکنندگان این کنگره بسیار ارزشمند قدردانی میکنم.
وی با اشاره به ماهیت ترور و تروریسم تصریح کرد: ترور یکی از چهرههای زشتی است که متاسفانه شاهد آن از دیرباز و در دوران کهن در زندگی انسانها هستیم.
رئیس قوه مجریه ادامه داد: امروز تروریسم در دنیا و سیاست مدرن شکل جدیدی به خود گرفته، چرا که در تاریخ کهن عمدتا ترور بر مبنای انتقام شخصی یا قبیلهای انجام میشد، اما در دنیای امروز موضوع تروریسم ابزار جدیدی برای اهداف مختلف و از مسئله فرعی به یک مسئله تشکیلاتی تبدیل شده است.
رئیس جمهور تاکید کرد: گاهی سازمان ترور یک سازمان تشکیلاتی است و گاهی سازمان متشکل از آن اهدافی را دنبال میکند و برای اهداف سیاسی بر قدرتی تسلط دارد یا اجرای برنامههایی را که از سوی قدرتها به آنها ابلاغ شده اقدام میکند که یکی از نمونههای آشکار اینگونه تروریسم سازمان منافقین است که خود را به عنوان مجاهدین خلق نامگذاری کرده بودند.
سالهاست آمریکا با انتشار گزارشی تکراری، کشورمان را متهم به حمایت از تروریسم میکندو ...
سالهاست آمریکا با انتشار گزارشی تکراری، کشورمان را متهم به حمایت از تروریسم میکند و با وجود ایستادگی چندساله تهران در برابر تروریستها و طرح ایدههایی جهانی چون «جهان عاری از خشونت و افراط گرایی» از سوی رئیس جمهوری کشورمان، آمریکا همچنان بر ادعاهای ضد ایرانی خود پا فشاری کرده و از عنوان «مبارزه با تروریسم» استفاده ابزاری میکند. حمایت از گروههای فلسطینی در غزه، مقاومت حزب الله لبنان و گروههای مختلف در عراق و سراسر خاورمیانه از جمله ادعاهایی است که واشنگتن درباره حمایت تهران از تروریسم بیان میکند. حمایتهای مورد ادعای آمریکا، در واقع همان حمایتهایی است که ایران برای مهار تروریسم در خاورمیانه انجام میدهد. اقداماتی که تروریستهای مورد حمایت غرب را در بسیاری از کشورها ازجمله در عراق و سوریه ناکام گذاشته است. هرچند در 30 سال اخیر، آمریکا بارها ادعاهای خود درباره حمایت ایران از تروریسم را تکرار کرده است، اما هیچگاه مثل این روزها که منطقه به شدت درگیر گروههای تروریستی است، این ادعاها برای افکارعمومی در جهان مضحک و غیر قابل باور نبوده است، چراکه در حال حاضر آتش تروریسم با حمایت آشکار متحدان منطقهای آمریکا چنان دامنگیر خاورمیانه شده که واشنگتن راهی برای جبران بیآبرویی خود ندارد. در واکنش به ادعاهای اخیر مطرح شده از سوی واشنگتن درباره حمایت تهران از تروریسم، وزارت خارجه کشورمان گزارش سالیانه تروریسم وزارت خارجه آمریکا درباره ایران را مردود خوانده و تاکید کرده است که ایران در سه دهه گذشته بزرگترین قربانی تروریسم بوده و متهم کردن کشوری که اولویت همکاریهای بین المللی را مقابله با تروریسم، افراط گرایی و خشونت میداند، فرافکنی است.
سلام دوستان وسروران عزیز
به وبلاگ خودتان خوش آمدید امیدوارم لحظات شادی داشته باشید لطفا پس از خواندن و مشاهده هر مطلب نظرات خود را مرقوم فرمایید. متشکرم