جان کری، وزیر خارجه آمریکا گفت: اکنون همه ما درخصوص اجرای توافق هسته ای ایران بسیار هوشیار هستیم.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، جان کری، وزیر خارجه آمریکا امروز برای دیدار با فرانک والتر اشتاین مایر، همتای آلمانی اش به برلین رفت تا در مورد موضوع هایی ارسال مطلب جدیداز جمله حل بحران سوریه با هم رایزنی کنند.
جان کری وزیر امور خارجه آمریکا در نشست خبری مشترک با همتای آلمانی خود ضمن تقدیر از همکاری های آلمان در گفتگو ها با ایران گفت: هر چند که مدت زمان بسیار زیادی را در این خصوص صرف کردیم، ولی نتایج آن بسیار برای جهان اهمیت دارد.
وی گفت: اکنون همه ما درخصوص اجرای (توافق) بسیار هوشیار هستیم و کسی قرار نیست با این تصور که کار انجام شده است، موضوع را نادیده بگیرد. کار هنوز تمام نشده است، کار از بسیاری از جهات، شروع شده است.
ویدئو جدید توییتر منتسب به مقام معظم رهبری در رسانه های جهان بازتاب گسترده ای داشته است.
به گزارش خبرنگار اخبار داغگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، ویدئو کلیپ زیبای منتشره توسط حساب توییتر منتسب به مقام معظم رهبری (Khamenei.ir@) درباره عواقب شروع هر جنگی با ایران برای آمریکا، بازتاب گسترده ای در رسانه های خبری دنیا داشت.
در این ویدئو تصاویر تدوین شده با فرمایشات مقام معظم رهبری همراه می شوند و زیرنویس انگلیسی آن نیز نمایش داده می شود. هدف اصلی این کلیپ رسانه های بین المللی و استکباری و البته جامعه جهانی بوده تا از خطر آغاز هر جنگی با ایران آگاه شوند.
وجه اشتراک تمام این ادعاهای غربی ها؛ سناریوی ایران هراسی و یا تضعیف ایران است که به شکلهای مختلف همچون وجود توان نظامی بالای اسرائیل نسبت به ایران، ضعف پدافند هوایی کشورمان و حضور نظامی سپاه پاسداران در جبهه جنوبی سوریه و ... است.
اخیرا یکی از مقامات اطلاعاتی آمریکا ادعایی را مطرح کرده که در این گزارش به آن میپردازیم.
مشروح گفتوگوی رئیس جمهور با شبکه تلویزیونی «سی بی اس» آمریکا را بخوانید.
به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی در آستانه سفر به نیویورک برای شرکت در هفتادمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد، در گفت و گویی با شبکه تلویزیونی"سی بی اس" آمریکا همچنین در پاسخ به پرسشی درباره دیدار احتمالی با باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا گفت که ما برنامهای برای این دیدار نداریم و فکر میکنم خیلی قدمهای دیگری باید برداشته شود تا به این مرحله برسد.
متن گفت و گوی "استیو کرافت" مجری برنامه "60 دقیقه" شبکه تلویزیونی CBSآمریکا با رییس جمهوری به این شرح است:
مقدمه رییس جمهوری: از این فرصتی که پیش آمده تا راجع به موضوعاتی که در شرایط فعلی جهان هم برای منطقه ما و هم برای کل جهان اهمیت دارد، گفت و گو کنیم، خوشحالم. فکر می کنم صلح، امنیت و ثبات مهمترین اهدافی است که همگان خواهان آن هستند و زمینهای برای پیشرفت و توسعه خواهد بود که به نفع همه بشریت است.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: هدف سفر آمانو اجرایی کردن نقشه راه همکاریهای ایران و آژانس است.
به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، بهروز کمالوندی معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی روز شنبه ادعای برخی رسانه های بین المللی را رد کرد و گفت که هدف سفر آمانو اجرایی کردن نقشه راه همکاری های ایران و آژانس انجام می شود.
خبرگزاری آسوشیتدپرس مدعی شده است سفر یوکیا آمانو، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی به تهران با هدف جلب حمایت برای مصاحبه با دانشمندان ایرانی در چارچوب تحقیق درباره موضوع ادعایی« ابعاد نظامی برنامه هسته ای ایران» یا PMD انجام می شود.
کمالوندی از تدارک این سازمان برای انجام ترتیبات سفر آمانو به تهران خبر داد و در پاسخ به سوالی درباره ادعای آسوشیتد پرس گفت: برخی از رسانه های بین المللی با اهداف خاص، خبرهای جهت داری را منتشر می کنند که این روش، تازگی ندارد.
تهدید ایران به حمله نظامی از سوی مقامات آمریکایی درحالی صورت میگیرد که رسانهها و مسئولان کاخسفید هم به ناتوانی در مقابل قدرت برتر ایران اذعان دارند.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در روزهایی که کنگره آمریکا آخرین فرصت باقیمانده از مهلت دوماهه بررسی سند برجام را سپری میکند، سناتورهای جمهوریخواه این کشور در ادامه مواضع خصمانه خود علیه جمهوری اسلامی ایران، به سخنپراکنیهای پیرامون حمله نظامی به ایران مبادرت میکنند. تهدید ایران به حمله نظامی از سوی مقامات آمریکایی در حالی صورت میگیرد که رسانهها و مسئولان داخلی کاخسفید هم به ناتوانی در مقابل قدرت برتر ایران اعتراف میکنند.
بنابراین به دنبال عدم موفقیت جمهوریخواهان در جلوگیری از حق وتوی اوباما و عدم کسب آرای کافی در مخالفت با برجام؛ اینبار مجلس نمایندگان آمریکا در موضعی دیگر، از طرح ضدایرانی خود پرده برداشته است. مطابق این طرح که توسط یک سناتور جمهوریخواه پیریزی شده است، به رئیس جمهور آمریکا اجازه لازم برای صدور مجوز حمله نظامی به ایران، در صورت حرکت تهران به سمت سلاح اتمی داده خواهد شد.
تيم مذاکرهکننده هستهای کشورمان دوشنبه هفته جاری راهی نيويورک میشود.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،تيمهای مذاکرهکننده هستهای ايران و 1+5 پس از دو ماه در حاشيه مجمع عمومی سازمان ملل درباره آخرين تحولات سياسی حقوقی فنی و اجرايی برنامه جامع اقدام مشترک رايزنی میکنند.
اين اولين ديدار مقامات مذاکرهکننده ايران و 1+5 است که پس از توافق وين صورت ميگيرد. در اين سفر قرار است رايزنيها در سطوح کارشناسي و سياسي درباره ابعاد فني و حقوقي عملياتي ساختن برجام ميان دو طرف صورت گيرد.
بر اساس توافق وين طي 60 الي 90 روز پايتختهاي کشورهاي ايران و 1+5 ميتوانند نظر نهايي خود را درباره برجام ارايه و متن توافق توسط روسای جمهور دو طرف تصويب شود.
همچنين بر اساس گزارش رسانههاي روسي، وزيران خارجه ايران و 1+5 نيز به احتمال قوي 6 مهر در نيويورک با يکديگر ديدار ميکنند.
مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی امروز صبح عازم تهران شد.
به گزارشگروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از اِنبیسی نیوز، «یوکیا آمانو،» مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، با نزدیک شدن به ضربالعجل 15 اکتبر (23 مهرماه)، امروز (شنبه) بهمنظور انجام گفتگوهای بلندپایه عازم تهران شد. وی یکشنبه وارد تهران خواهد شد.
«بهروز کمالوندی،» معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران، امروز (صبح) اعلام کرد هدف از سفر مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی به تهران، اجرایی کردن نقشه راه همکاریهای ایران و آژانس است.
برخی رسانههای غربی پیش از این مدعی شده بودند سفر آمانو به تهران به منظور جلب حمایت برای انجام گفتگو با دانشمندان ایرانی درباره موضوع ادعایی «ابعاد نظامی برنامه هستهای ایران در گذشته»، صورت میگیرد. کمالوندی در این خصوص اظهار داشت برخی از رسانههای بینالمللی با اهداف خاص، خبرهای جهتداری را منتشر میکنند و این موضوع تازگی ندارد.
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس معتقد است، گزارش برخی سفارتخانهها از شکایات مطرح شده، توجیهآمیز است.
محمد علی پورمختار نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در گفتوگو باخبرنگار مجلسگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به آخرین اخبار مبنی بر موضوع نظارت بر برخی سفارتخانهها در پی شکایت مطرح شده گفت: در حال حاضر کمیسیون اصل 90 فهرستی از سفارتخانههای مد نظر را تهیه و درصدد هماهنگی با وزارت امور خارجه جهت سفر به برخی از کشورهاست.
وی با بیان اینکه در صورت حصول هماهنگی با وزارت امور خارجه قطعا موضوع سفر و بازدید و نظارت بر فعالیت سفارتخانهها انجام خواهد شد، افزود: ما همچنان پیگیر این موضوع خواهیم بود.
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس با بیان اینکه چندی پیش موضوعی در رابطه با فعالیت سفارتخانهای مطرح بود که در راستای آن موضوع از وزارت امور خارجه گزارشی دریافت کردیم، متذکر شد: گزارش ارسالی وزارت امور خارجه به کمیسیون مبنی بر فعالیت سفارت خانه مذکور عینا از طرف آن سفارتخانه به وزارت امور خارجه ارسال و وزارتخانه مذکور همان گزارش را به کمیسیون اصل نود مجلس منعکس کرده است که این امر برای ما قابل قبول نبوده و تنها توجیه است تا ذکر واقعیات.
صفحه طرفداران حاج قاسم سلیمانی در اینستاگرام، گزیده ای از سخنان این سردار درباره رهبری را منتشر کرد.
به گزارش خبرنگار اخبار داغگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ صفحه طرفداران حاج قاسم سلیمانی در اینستاگرام گزیده ای از سخنان این سردار غیور درباره رهبر انقلاب در سالروز شهادت شهید حسن اسدی را منتشر کرد.
در این پست نوشته شده است: حاج قاسم سلیمانی در مراسم سالگرد شهادت شهید حسن اسدی درباره مقام معظم رهبری گفت: قوام ایران اسلامی و بقای آن به رهبریت آن است. مردم از من قبول کنید من عضو هیچ حزب و جناحی نیستم و به هیچ طرفی جز کسی که خدمت می کند به اسلام و انقلاب تمایل ندارم. اما این را بدانید والله علمای شیعه را تماما و از نزدیک می شناسم.
الان ۱۴ سال شغل من همین است. علمای لبنان را می شناسم. علمای پاکستان را می شناسم. علمای حوزه ی خلیج فارس را می شناسم. چه شیعه و چه سنی والله، اشهد بالله، سرآمد همه این روحانیت، این علما از مراجع ایران و مراجع غیر ایران، این مرد بزرگ تاریخ یعنی آیت الله العظمی خامنه ای است.
کمیسیون ویژه برجام مجلس جلسه امروز خود را با حضور حقوقدانها و با محوریت بررسی ابعاد حقوقی و تعهدات برجام تشکیل شد.
به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری خانه ملت،کمیسیون ویژه برجام مجلس جلسه امروز (شنبه 28 شهریورماه) با حضور حقوق دانان و با محوریت بررسی ابعاد حقوقی الزام آور و تعهدات برجام تشکیل شد.
"علیرضا زاکانی" در نشست امروز کمیسیون ویژه بررسی برجام با اشاره به حضور اساتید و حقوقدانان کشور گفت: از شما میخواهیم درموضوع تخصصی حقوق عمومی و حقوق بینالملل کمیسیون را یاری کنید تا بتوانیم از لحاظ حقوق عمومی و بینالملل قطع نامه را بررسی کنیم.
رئیس کمیسیون ویژه بررسی برجام ادامه داد: همچنین عنوان کنید که مجلس از چه ظرفیتها و اصول قانون اساسی میتواند برای بهره گیری حداکثری از قوانین به دولت در اجرای برجام کمک کند.
"وحید احمدی" به عنوان رئیس کمیته حقوقی کمیسیون ویژه بررسی برجام چند سوال مطرح کرد و گفت: در سوال اولیه این موضوع به ذهن میرسد که آیا برجام تعهد آور است یا خیر و اگر در بین اساتید کسی بر این باور است که تعهد آور و الزام آور نیست دلایل خود را اعلام کند.
نماینده مردم هرسین و کنگاور در مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین توضیح دهید گلوگاههای جدی در بحث برجام از لحاظ حقوق بینالملل کدام فرازهاست به این معنا که بدانیم نواقص حقوقی این سند در کجاست تا بتوانیم با در نظر گرفتن آن تصمیم درست را اتخاذ کنیم.
اخیرا ادعایی ضد ایرانی از سوی "دبکا" مطرح شده که قابل تأمل است.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رسانههای وابسته به اسرائیل همواره ادعاهای متنوع و مختلفی را ضد ایران مطرح میکنند که هیچ کدام پایه و اساس صحیحی ندارند.
آنها تلاش میکنند تا با سناریوی ایران هراسی یا بزرگ نمایی رژیم صهیونیستی سعی کنند قدرتی هرچند خلاف واقع مطرح کنند؛ حال آنکه حقیقت با مطالب مطرح شده متفاوت است.
جالب این است که پس از شکستهای پی در پی رژیم صهیونیستی در جنگهای 33 روزه جولای و آگوست 2006 و امثال اینها بازهم ادعاهای گوناگون درباره توان نظامی اسرائیل از سوی رسانههای رژیم صهیونیستی مطرح میشود برای مثال اخیرا سایت "دبکا" مطلبی را درباره توانمندی اسرائیل مطرح کرده که قابل تأمل است.
**بازخوانی یک ادعا
وبگاه تحلیلی «دبکا فایل» وابسته به منابع اطلاعاتی صهیونیستی در تازهترین تحلیل پیرامون (ادعای) حضور نظامی روسیه در سوریه نوشت: ترکیب قدرت نظامی روسیه با نیروهای ایران بقای قابل توجهی به حکومت فعلی سوریه بخشیده است. از سویی ارتش اسرائیل باید وضعیت خود در جبهه سوریه دوباره تغییر داده و ارزیابی مجددی را در انتخاب حمایت از گروههایی که در جنوب سوریه علیه ایران و حزبالله میجنگند، اتخاذ کند.
حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار با فرماندهان و کارکنان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کردند: دشمن برای نفوذ فرهنگی سعی میکند باورهایی را که جامعه را سرپا نگه داشته دگرگون، مخدوش و در آنها رخنه ایجاد کند.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز چهارشنبه در دیدار هزاران نفر از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، درباره نقش سپاه در حفظ آرمانهای انقلاب اسلامی و اهداف دشمن در تضعیف این نهاد انقلابی سخن گفتند. بیانات امروز رهبری دارای چند نکته است که در اینجا به آن اشاره خواهیم کرد:
1. امید واهی پایان انقلاب: "دشمن به امید واهی پایان یافتن انقلاب، در فکر نفوذ بهخصوص نفوذ سیاسی – فرهنگی است که شناخت توطئههای دشمن، تقویت و استحکام روحیهی انقلابی و حرکت مستمر بهسمت تحقق آرمانها این هدف را ناکام خواهد گذاشت." یکی از مهمترین نکاتی که رهبری امروز بیان کردند آرزوی پایان انقلاب دشمنان ایران بود. مدتی است که سران کشورهای غربی در اظهارات خود تلویحا سخن از نفوذ فرهنگ غربی در جامعه ایرانی به میان میآورند و حتی هزینههای ضد فرهنگی بسیاری نیز پرداخت کردهاند و علنا این مباحث را اعلام میکنند. غیر از این دشمن درصدد نفوذ اقتصادی است و یکی از اهداف تحریمهای اقتصادی را اشاعه فرهنگ "ما نمیتوانیم" عنوان کردهاند. در چنین شرایطی رهبری اعلام میکند که با شناخت توطئههای دشمن و داشتن روحیه انقلابی میتوان راه نفوذ بست.
مشاور عالی مقام معظم رهبری گفت: نیروهای مسلح اراده خود را برای پاسخگویی به تهدیدات احتمالی در دور دست و فراتر از مرزهای زمینی و هوایی و دریایی آماده کردهاند.
به گزارش خبرنگار دفاعی و امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی ، دستیار و مشاور عالی مقام معظم رهبری ، که به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه تهران سخن می گفت ، با ارائه تحلیلی از شرائط کنونی کشورهای حا می رژیم بعث در جنگ 8 ساله علیه ملت ایران ، گفت: در هشت سال دفاع مقدس تقریبا تمامی جبهه استکبار یعنی آمریکائیها ، شوروی سابق – تعداد زیادی از کشورهای اروپایی و عربی در جبهه متحد حامیان رژیم کافر بعث عراق بودند.
وی ادامه داد: در سال 1990 اتحاد جماهیر شوروی سابق 15 تکه شد و 15 جمهوری مستقل بروز و ظهور پیدا کردند و فدراسیون فعلی روسیه طی 14 سال گذشته ، یعنی پس از حمله نظامی آمریکا به افغانستان روابط سیاسی بهتری با ایران دارد و هم اکنون در برخی از مسائل منطقه از جمله سوریه با ایران هماهنگ است.
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: به هیچ وجه بحث انتقال سوخت در کار نبوده و موضوع تبادل آن مطرح است.
به گزارش حوزه سیاست خارجیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری ملت، "محمدجواد ظریف" با اشاره به موضوعات مطروحه درباره شرایط انتقال سوخت به خارج از کشور گفت: در این رابطه، اصلاً موضوع انتقال سوخت به خارج از کشور مطرح نیست، بلکه بر اساس مذاکرات صورت گرفته، تنها بحث تبادل سوخت وجود دارد.
وزیر امور خارجه کشورمان ادامه داد: در شرایط کنونی، چند راه مانند رقیق کردن و تبادل سوخت در این حوزه وجود دارد، البته بر اساس برجام، ایران برای اولین بار بعد از انقلاب اجازه پیدا کرده است تا طبق مقررات قانونی، اورانیوم طبیعی را در برابر سوخت غنی شده وارد کند که این موضوع موجب میشود که جمهوری اسلامی، از بنبست منع واردات کیک زرد و اورانیوم طبیعی خارج شود.
نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا طرحی سه مرحلهای برای ممانعت از لغو تحریمهای ایران مطرح کرده است.
به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از وبسایت سنا؛ "تد کروز،" سناتور جمهوریخواه ایالت تگزاس و نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016، در نامهای خطاب به "میچ مک کانل،" رهبر اکثریت در مجلس سنا، و "جان بینر،" رئیس مجلس نمایندگان، فرآیندی سه مرحلهای را برای جلوگیری از لغو تحریمها علیه ایران پیشنهاد کرد.
در نامه تد کروز به سناتورهای ارشد جمهوریخواه آمده است: میدانم هر دوی شما در نگرانی عمیق من از پیامدهای فاجعه آمیز توافق هستهای رئیس جمهور "اوباما" با ایران شریک هستید. جمهوریخواهان در مخالفت با این توافق خطرناک متحدند، چند تن از نمایندگان ارشد دموکرات هم مخالفت خود را با این توافق اعلام کردهاند، مردم آمریکا هم با قدرت در مخالفت با توافق ما را همراهی میکنند.
همه بر سر این نکته توافق داریم که باید هر آنچه در توان داریم برای جلوگیری از اجرایی شدن این توافق انجام دهیم و از آزاد شدن یکصد میلیارد دلار از دارائیهای مسدود شده ایران و قرار گرفتن آن در دست آیت الله خامنه ای جلوگیری کنیم. چرا که میلیاردها دلار از این پول مستقیما در اختیار تروریستهایی قرار میگیرد که از آن برای کشتن آمریکاییها، اسرائیلیها، اروپاییها و تعداد بیشماری از مردم در سراسر دنیا استفاده خواهند کرد.
دستگاه قضایی کویت برای هفت نفر از متهمان حمله به مسجد شیعیان کویت حکم اعدام صادر کرد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، شبکه العربیه در خبری فوری اعلام کرد دستگاه قضایی کویت برای هفت نفر از متهمان حمله به مسجد شیعیان کویت حکم اعدام صادر کرد.
دادگاه جنایی کویت همچنین برای 15 نفر از متهمان حکم حبس و 14 نفر را تبرئه کرد.
اخیرا یکی از مقامات اطلاعاتی "تل آویو " ادعای ضد ایرانی را مطرح کرده که پایه و اساس درستی ندارد.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اخیرا یکی از مقامات اطلاعاتی اسرائیل ادعایی ضد ایرانی را مطرح کرده که قابل تأمل است؛ این مقام اطلاعاتی مدعی شده ارتش اسرائیل میتواند با جنگندههای "اف 35" ایران را مورد هجمه قرار دهد.
**بازخوانی ادعا یک مقام رژیم صهیونیستی ادعا کرد: جنگندههای اف 35 دست ما را برای حمله به دشمن بازتر میکند. او در ادامه ادعاهایش گفت: قابلیت این جنگندههای رادارگریز بر کسی پوشیده نیست و ایران از این خطر آگاه است. نیروی هوایی رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرد قصد دارد برد این جنگندهها را افزایش دهد.
رژیم صهیونیستی تاکنون دو قرارداد برای ساخت این جنگندهها که «آدیر» نام دارند با شرکت آمریکایی «لاکهید مارتین» امضا کرده است. در مجموع این قراردادها، این رژیم 33 جنگنده "اف 35 " خریداری کرده که قرار است اولین سری از آنها در ماه دسامبر سال 2016 (31 روز منتهی به 11 دی 95) به سرزمینهای اشغالی ارسال شود.
صفحه طرفداران حاج قاسم سلیمانی در اینستاگرام عکسی از این سردار در دوران جوانی و در میان همرزمانش را به اشتراک گذاشته است.
به گزارش خبرنگار اخبار داغگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حاج قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران، متولد سال 1336 در شهرستان رابر از توابع استان کرمان است، او در طول جنگ هشت ساله ایران و عراق فرمانده لشکر 41 ثارالله کرمان بود.
صفحه طرفداران حاج قاسم سلیمانی در اینستاگرام تصاویر کمتر دیده شده ای از سردار سلیمانی در دوران جوانی و دفاع مقدس به اشتراک گذاشته است.
سناتور تد کروز، نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا قرار است در راهپیمایی مخالفان توافق هسته ای ایران سخنرانی کند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل سی ان ان، راهپیمایی مخالفان توافقنامه هسته ای ایران درحالی در واشینگتن شروع شده است که کنگره ی آمریکا خود را برای رای گیری درباره این توافقنامه آماده می کند.
باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا از حمایت کافی برای جلوگیری از اقدام مخالفان برای خراب کردن این توافقنامه، برخوردار است.
امروز هیلاری کلینتون، نامزد پیشتاز دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شدیدا از توافقنامه هسته ای ایران دفاع کرده است. وی همچنین به صورت مستقیم از رقبای جمهوری خواه خود انتقاد کرد.
خبرنگار شبکه ی تلویزیونی سی ان ان که در راهپیمایی مخالفان توافقنامه هسته ای ایران در مقابل کنگره در واشینگتن دی سی حضور داشت، گفت: جمعیت زیادی تجمع کرده اند، اینجا مکانی است که ما شش سال پیش شاهد بودیم که اعضای حزب چای (جنبش اعتراضی در آمریکا) درباره موضوعات مربوط به طرح درمانی اوباما تجمع کرده بودند.
" هیلاری کلینتون" در سخنرانی خود در موسسه تحقیقاتی بروکینگز گفت: باید مانع از حرکت ایران در مسیر دستیابی به تسلیحات هستهای شویم.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الجزیره؛ هیلاری کلینتون برای تشریح دیدگاههای خود درباره برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در موسسه تحقیقاتی بروکینگز حاضر شده است. کلینتون در این سخنرانی تاکید کرد هدف از توافق هستهای جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هستهای است.
وی گفت:« سواالهای زیادی درباره توافق هستهای وین مطرح است از جمله اینکه چگونه میتوانیم از دستیابی ایران به تسلیحات هستهای جلوگیری کنیم و اینکه چگونه می توانیم از خودمان و متحدانمان درمقابل طیف وسیعی از تحریمها محافظت کنیم که از جانب ایران مطرح است. مخاطرات مطرح زیاد است. هیچ راه حل کامل و رضایت بخشی برای این مسئله وجود دارد. این پرسشها و بویژه نکات مثبت توافق هسته ای که اخیراً با ایران حاصل شده سبب شده است افراد دارای حسن نیت دچار اختلاف شوند و سخنان سختی از جانب دو طرف مطرح شود. نظر من به صورت ذیل است. ما یا در مسیر دیپلماسی پیش می رویم و از این فرصت استفاده می کنیم تا مانع از حرکت ایران در مسیر دستیابی به تسلیحات هسته ای شویم یا اینکه ما در مسیر خطرناک تر حرکت می کنیم که به آینده ای با امنیت کمتر و خطر بیشتر منجر می شود. به همین علت است که من از این توافق حمایت میکنم. من از این توافق به صورت بخشی از راهبرد بزرگتر درباره ایران حمایت میکنم.»
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اظهاراتی گستاخانه مدعی شد ایران برای تهدید میلیونها نفر، در تلاش برای توسعه بمب های اتمی است.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، در دیدار با دونالد توسک، رئیس شورای اروپا، مدعی شد:" ما بر این باوریم که ایران و داعش می خواهند در خاورمیانه امپراطوری های خاص خود را ایجاد کنند. آنها برای رسیدن به اهداف خود، نخست ما، دیگر مسلمانان و مسیحیان و سپس شما (اروپاییها) را هدف قرار خواهند داد."
نتانیاهو در ادامه مدعی شد: ایران در حال ساخت موشک های بالستیک قاره پیما برای هدف قرار دادن اروپا است و نه ما. ما در همین قاره قرار داریم. موشک های آنها تقریبا به ما می رسد. آنها در تلاش برای ساخت موشک های بین قارهای برای هدف قرار دادن اروپا و آمریکا هستند و ما بر این باوریم این یک مشکل مشترک است."
عضو هیئت رئیسه مجلس متنی را در صفحه اینستاگرام خود درباره مسائل مرتبط با توافق هستهای منتشر کرد.
به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان مهرداد بذرپاش، عضو هیئت رئیسه مجلس و نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در صفحه اینستاگرام خود مطلبی را درباره توافق هستهای و مسائل مرتبط با آن منتشر و آن را در معرض دید کاربران قرار داد.
متن کامل مطلب منتشر شده به شرح ذیل است:
برخی میگویند برای گرفتن حقمان باید هزینه و فایده کنیم، اگر هزینه قدری بیشتر شود، از حقمان صرف نظر کنیم، اخیرا در حوزه حق هستهای عدهای این تز را ترویج میکنند که حق هستهای و یا هر حق دیگری را هزینه و فایده کنیم، حال میخواهم یک مثال بزنم:
خرمشهر، این قطعه رعنای ایران اسلامی، مدتی در چنگال رژیم صدام افتاد، به نظر شما برای گرفتن این حق، چند نفر باید مثل جهان آرا جان میدادند تا این جزء هر چند کوچک از سرزمین مقدسمان به صاحبان آن برگردد؟ آیا میبایست برای گرفتن این حق(خرمشهر) هم هزینه و فایده میشد؟
واشینگتن پست نوشت: آیا دموکراتها میتوانند با جلب حمایت کافی از توافق ایران مانع از رسیدن قطعنامه جمهوری خواهان به میز رئیسجمهور شوند یا نه.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ روزنامه واشینگتن پست امروز در گزارشی به قلم مایک دوبونیس نوشت: با حمایت گروهی از دموکراتهای مردد سنا از توافق هستهای ایران باراک اوباما، رئیسجمهور در آستانه یکی از مهمترین پیروزهای دوره ریاست جمهوری اش قرار گرفت.
اکنون چهل و دو سناتور علناً از توافق ایران حمایت کردهاند که همگی آنها دموکرات یا نمایندگان مستقل متحد با دموکراتها بودهاند. این تعداد برای خنثی کردن تلاشهای جمهوری خواهان در رد توافق و عدم نیاز اوباما به اقدام ناخوشایند توسل به قانون وتو کافی خواهد بود.
اما این رویداد واکنش محتاطانه کاخ سفید و دیگر طرفداران توافق را در روز سه شنبه در پی داشت که منعکس کننده نااطمینانی درباره امکان توسل به فیلیباستر (مباحثات طولانی) در سنا با توجه حملات جمهوری خواهان، نبود اشتیاق در میان بسیاری از طرفداران توافق به چنین اقدامی و متحد بودن حزب جمهوری خواه بر ضد این توافق است.
رسانههای خارجی بیانات مقام معظم رهبری در جمع اقشار مختلف جامعه را بازتاب دادند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ رسانهها و شبکههای خارجی بیانات آیت الله سید "علی خامنهای،" رهبر معظم انقلاب، در دیدار با هزاران نفر از اقشار مختلف مردم از شهرهای مختلف کشور را بازتاب دادند.
خبرگزاری رویترز گزارش داد: آیت الله علی خامنه ای، رهبر معظم ایران، اعلام کرد ایران پس از توافق هسته ای درباره هیچ موضوع دیگری با آمریکا مذاکره نخواهد کرد.
جروزالم پست نیز نوشت: رهبر (معظم) ایران روز چهارشنبه اعلام کرد، تهران بعد از مذاکرات هستهای با آمریکا بر سر هیچ موضوعی مذاکره نمیکند.
این روزنامه صهیونیستی افزود: آیت الله خامنهای همچنین گفت "در موضوع هسته ای، ما با آمریکا بر سر مسائل خاص مذاکره کردیم. آمریکایی ها در مذاکرات خوب ظاهر شدند، ولی ما، نه الان و نه در آینده با آنها بر سر هیچ موضوعی مذاکره نخواهیم کرد."
پایگاه خبری شبکه پرس تی وی نیز نوشت: حضرت آیت الله سید علی خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، فرمودند ما فقط در قضیۀ هستهای با مذاکره با امریکا به دلایل مشخص موافقت کردیم و در عرصههای دیگر اجازۀ مذاکره با امریکا ندادیم و با آنها مذاکره نمیکنیم.
ایشان فرمودند: "آمریکا دشمنی خود را پنهان نمیکند؛ یکی لبخند میزند، یکی مصوبه علیه ایران تهیه میکند. دنبال چیزی به نام مذاکره با ایرانند؛ مذاکره وسیلهای است برای نفوذ و تحمیل خواستها."
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: پژاک سایر گروههای تروریستی اصلا در حدی نیستند که برای ایران تهدیدی باشند.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امیر کیومرث حیدری جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در پاسخ به خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران، درباره تهدیدهای گروهک تروریستی پژاک در مرزهای شمال غربی کشور گفت: نیروی زمینی این امر را قبول ندارد که این موارد تهدیدی برای کشور باشد و برخی از این اخبار در حد شایعه و بزهکاریهای مرزی است. و هیچگونه تهدیدی برای امنیت مرزهای کشور ما نیست. چرا که آنها در سطحی نیستند که بتوانند امنیت ما را تهدید کنند.
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در ادامه افزود: به دلیل درگیری گروهک پژاک با دولت ترکیه و حضور در کردستان عراق ممکن است در بخش بسیار جزئی از مرزهای ما هم درگیریهایی با برخی از پاسگاههای مرزی ما به وجود بیاید که قابل طرح به عنوان موضوع امنیتی نیست.
امیر حیدری با اشاره به میزان آمادگی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با هرگونه تهدید خارجی گفت: ما بارها گفتهایم ارتش آماده و همیشه مهیاست که هرگونه خطر و تهدیدی را در نطفه خفه کند و امروز هم با سرمایهگذاری در نهضت خودکفایی نظامی و روی پای خود ایستادن در تمام بخشها مخصوصا در نیروی زمینی این امر صورت گرفته است.
وی در پاسخ به سوالی دیگری از خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، مبنی بر رزمایشهای عادی نیروی زمینی گفت: رزمایشهای نیروی زمینی ارتش از نیمه دوم مهر آغاز میشود و در پایان هر مرحله از رزمایش آموزشهای سالیانه یگانی را طی میکنیم. اولین رزمایش در مناطق غرب کشور صورت خواهد گرفت.
هزاران نفر از اقشار مختلف مردم پیش از ظهر امروز، با حضور در حسینیه امام خمینی با حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب دیدار کردند.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار پرشور هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، با هشدار درباره تلاش های فریب کارانه آمریکا برای نفوذ از برخی روزنه ها، «اقتصاد قوی و مقاوم»، «توسعه روزافزون علم» و «حفظ و تقویت روحیه انقلابی گری بخصوص در جوانان» را سه عامل مقابله مقتدرانه با دشمنی های پایان ناپذیر شیطان بزرگ اعلام کردند و با بیان برخی نکات درباره انتخابات اسفند 94، افزودند: نتیجه هر انتخابات نیز مانند تک تک آرای مردم، حق الناس است و با همه وجود، از این حق ملت، دفاع خواهد شد.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به ایام پربرکت ماه ذیقعده و لزوم بهره مندی از این فرصتهای گرانبها، ماه شهریور را نیز حاوی خاطراتی پرمعنا خواندند و خاطرنشان کردند: در همه حوادث این ماه از جمله کشتار مردم بیگناه به دست رژیم پهلوی در 17 شهریور 57، شهادت رئیس جمهور و نخست وزیر کشور در 8 شهریور 60، ترور شهید آیت الله قدوسی و شهید آیت الله مدنی در همین ماه و حمله صدام به ایران در 29 شهریور 59، ردپای مستقیم یا غیرمستقیم امریکا مشاهده می شود.
در جنوب غربی واشنگتن شهری وجود دارد بنام آرلینگتون که میزبان بسیاری از عملیات هماهنگ در حوزه امنیت فناوری اطلاعات و فضای سایبری امریکا است.
به گزارش خبرنگارگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آژانس امنیت داخلی ایالات متحده امریکا(NSA)، سال ها پیش مرکز ملی اجماع ارتباطات و امنیت سایبری (NCCIC) را در محدوده ای حفاظت شده و به منظور هماهنگی و راهبردی عملیات سطح بالا در فضای مجازی راه اندازی نمود. این مرکز که حالا قرار است به پایگاهی برای جمع آوری تهدیدات امنیت سایبری دولت و بخش خصوصی تبدیل شود، به کانون توجه متخصصین و فعالان حوزه امنیت سایبری تبدیل شده است.
نظارت و اجرای عملیات هماهنگ در شبکه های رایانه ای، تهدیدات و امنیت فضای سایبری تنها بخشی از فعالیت هایی است که در مرکز ملی اجماع ارتباطات و تهدیدات امنیت سایبری یا NCCIC ، همه روزه و به طور شبانه روزی در حال انجام است.
مرکز ملی اجماع ارتباطات و امنیت سایبری چیست و چه کار می کند؟
مرکز ملی اجماع ارتباطات و امنیت سایبری، قسمتی از دفتر ارتباطات و امنیت سایبری امریکا است که زیر نظر اداره حفاظت و برنامه های ملی امریکا (NPPD) اداره می شود. وزارت امنیت ملی امریکا در سال 2009 اقدام به تاسیس این مرکز نظامی و محرمانه نمود. این مرکز وظیفه نظارت تمام وقت بر فضای سایبری امریکا، اشتراک گذاری اطلاعات، تحلیل و امور مرتبط بر پاسخگویی سریع حوادث فضای سایبر را برعهده دارد. حفاظت از شبکه های دفاتر فدرال امریکا و زیرساخت های حیاتی نظیر سامانه های کنترل صنعتی از دیگر وظایف این مرکز است.
طرح ریزی و کنترل خط مشی پاسخگویی در برابر رویدادهای سایبری در سطح ملی از دیگر وظابف این نهاد نظامی-حاکمیتی است. مرکز ملی اجماع ارتباطات و امنیت سایبری ضمن همکاری مستقیم با دولت، ایالت ها، کشورهای همسایه و بخش خصوصی، اقداماتی نظیر اطلاع رسانی و آگاهی سازی، اجرای عملیات مشترک بین دفاتر فدرال و تحلیل راهبردی مرتبط با امنیت سایبری و ارتباطات را انجام میدهد.
آرای کافی برای مسدود کردن رد توافق هسته ای ایران در مجلس سنا به دست آمد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، کاخ سفید روز سه شنبه اعلام کرد: دولت باراک اوباما از حمایت 41 سناتور از توافق هسته ای ایران خوشحال شده است.
شمار سناتورهایی که حمایت خود را از این توافق اعلام کرده اند روز سه شنبه به 41 نفر رسید و به این ترتیب آرای کافی برای مسدود کردن رد این توافقنامه در مجلس سنا به دست آمد.
معاون رئیسجمهور سابق آمریکا در ادامه ادعاهای بیاساس خود گفت: اجرای توافق هستهای موجب ویرانی آمریکا بوسیله بمبهای هستهای ایران خواهد شد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از هیل، «دیک چنی» معاون رئیسجمهور سابق آمریکا در سخنرانی امروز (سهشنبه) خود مدعی شد که اجرای توافق هستهای و لغو تحریمهای موشکی ایران، امکان دسترسی تهران را به تجهیزات مورد نیاز برای حمله مستقیم هستهای به آمریکا فراهم خواهد کرد.
وی که از حصول توافق هستهای بسیار خشمگین است، افزود: «هیچ ملتی را در ادوار گذشته سراغ ندارم که با دستان خود ابزار نابودی خود را در اختیار ملت دیگری قرار داده باشد.»
چنی تصویب احتمالی برجام را اشتباهی تاریخی و خطرناک خواند، که پیامدهای دهشتناک و جبرانناپذیری را در پی خواهد داشت.
دشمن درمیدان نبردسخت، وقتی حریف نمیشود، آن را به جنگ نرم تبدیل میکندوبااستراتژی ایجادشبهه واختلاف درصفوف داخلی حریف،تلاش میکندتمرکز آن رابرهم بزند.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تأثیر جنگ روانی از جنگ سخت میدانی که چند دولت غربی و عربی و در رأس آن آمریکا، انگلیس و عربستان سعودی در خاورمیانه به راه انداختهاند، اگر بیشتر نباشد کمتر نیست.
از زمانی که ایران به همراه محور مقاومت، مقابله با جنگهای نیابتی آمریکا و عربستان را در سوریه و عراق آغاز کرد، انتشار شایعه و جنگ روانی علیه مقاومت جزئی از سلاح حریف بوده است.
نشریه انگلیسی «اکونومیست» در گزارشی که اساس آن مجموعی از ادعاهای بیسند است، تلاش کرده که جایگاه فرمانده سپاه قدس را در اذهان عمومی متزلزل و اعتماد به وی را دچار شک و شبهه کند.
همزمان با این نشریه انگلیسی، روزنامه سعودی الشرق الاوسط چاپ لندن نیز با انتشار گزارشی به نقل از یک منبع سیاسی ناشناس، تلاش کرده است که با کلیدواژههای «آیت الله سیستانی»، «رهبر ایران» و «قاسم سلیمانی» و طرح چند ادعا و شایعه، چنین وانمود کند که مرجعیت عراق از افزایش نفوذ سردار قاسم سلیمانی در عراق نگران است.
نشریه اکونومیست در گزارش خود، سردار سلیمانی و جایگاه او را در داخل ایران و روزنامه الشرق الاوسط جایگاه ایشان را در داخل عراق نشانه گرفته است. اکونومیست در گزارشش با نام «شیری در زمستان» میگوید که پس از مطرح شدن نام او در رسانهها و شبکههای اجتماعی به دلیل مبارزه با داعش، مجددا تصمیم گرفته شده است که نقش عمومی کمتری به این ژنرال ایرانی داده شود.
سفیر و نماینده دائم ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی ابراز داشت: پارچین یک سایت نظامی متعارف است و ساخت وساز در آن امری طبیعی بوده و ربطی هم به آژانس ندارد.
به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، "رضا نجفی" سفیر و نماینده دائم ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی در گفتوگویی در واکنش به اظهارات آمانو تصریح کرد: یک سایت نظامی متعارف است و ساخت وساز در آن امری طبیعی بوده و ربطی هم به آژانس ندارد.
وی اضافه کرد: این امر به قدری واضح است که حتی مقامات آمریکایی هم به آن اذعان کرده اند.
یوکیا آمانو امروز در نشستی خبری در پاسخ به سوالی عنوان کرد که «ساخت و ساز در پارچین بر بررسیهای آژانس تاثیر میگذارد.»
نحفی همچنین خاطرنشان کرد: حتی در گزارش خود آژانس آنجا که به اضافه شدن «یک بخش کوچک» به یک ساختمان در پارچین اشاره شده در پانوشت متن (شماره 80) آمده است که این ساختمان ربطی به آن ساختمان مورد ادعای آژانس ندارد. لذا عجیب است که آژانس بگوید اضافه شدن یک بخش کوچک به یک ساختمان بی ربط، باصطلاح تحقیقات آژانس را تحت تاثیر قرار دهد.
وی گفت: همانطور که آقای آمانو خودش هم تکرار کرد آژانس با ایران یک نقشه راه امضا کرده و بر اساس آن اقداماتی باید توسط طرفین اجرا و مسایل فی مابین تا پایان سال 2015 بسته شود و لذا به نظر ایران بهتر است که آژانس بر اجرای نقشه راه متمرکز شود.
رزمایش دو روزه نهاجا دارای ویژگیهای خاصی بود که در این گزارش به آن میپردازیم.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رزمایش دو روزه نهاجا در منطقه عمومی اصفهان در حالی به پایان رسید که نهاجا به گفته امیر سرتیپ خلبان "علیرضا برخور" به تمام اهداف از پیش تعیین شده دست یافت.
رزمایش اقتدار هوایی فداییان حریم ولایت 5، صبح شنبه با رمز مقدس یا علی ابن ابیطالب(ع) در منطقه عمومی اصفهان با شرکت کلیه پایگاههای شکاری نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و با محوریت پایگاه هوایی شهید بابایی آغاز و در ظهر روز یکشنبه خاتمه یافت.
در این رزمایش، هواپیماهای جنگنده "سوخو24 " با شعاع و بُرد عملیاتی بلند، "اف 4"، "اف 5 "، "میگ 29"، "اف 14"، هواپیماهای سوخت رسان "بوئینگ 707 و 747"، انواع پهپادها همراه با ترابری و پشتیبانی هواپیماهای "سی 130" حضور داشتند.
مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی امروز اعلام کرد هنوز باید درباره فعالیتهای هستهای گذشته ایران بررسیهای بیشتری صورت بگیرد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، «یوکیا آمانو،» مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، امروز (دوشنبه) در نشستی خبری با تأیید این موضوع که ایران از فعالیتهای هستهای اعلام شده انحراف نداشته است، افزود هنوز نمیتوان بهطور قطع درباره فعالیتهای اعلام نشده و ابعاد احتمالی نظامی برنامه هستهای ایران اظهار نظر کرد.
وی گفت: ارزیابی و گزارش آژانس درباره فعالیتهای هستهای ایران بخش مهم و حیاتی توافق هستهای بدستآمده میان تهران و 6 قدرت جهانی است. طبق توافق حاصل شده، ایران متعد شده است در قبال لغو تحریمهای اعمال شده علیه این کشور، فعالیتهای هستهای خود را محدود کند.
یوکیا آمانو امروز در جلسه شورای حکام نیز درباره ایران گفت: آژانس عدم انحراف در فعالیتهای هستهای اعلام شده ایران را تایید میکند, لیکن نمیتواند درمورد عدم وجود فعالیتهای غیراعلام شده تضمینی ارائه دهد.
رهبر معظم انقلاب تاکید کردند: باید با استفاده از تواناییها و استعدادهای جوان کشور و با سیاستگذاری صحیح و اقدامات سنجیده و هماهنگ و بدون از دست دادن زمان به سمت خروج از حالت انفعال در عرصه فضای مجازی و حضور فعال و تأثیرگذار و تولید محتوای اسلامی متقن و جذاب حرکت کنیم.
به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (دوشنبه) در دیدار رئیسجمهور و اعضای شورای عالی فضای مجازی، این شورا را مرکز اصلی سیاستگذاری آگاهانه، مسئولانه و مقتدرانه در خصوص فضای مجازی خواندند و با اشاره به گسترش روزافزون و پرسرعت پدیده عظیم و بینظیر فضای مجازی تأکید کردند: باید با استفاده از تواناییها و استعدادهای جوان کشور و با سیاستگذاری صحیح و اقدامات سنجیده و هماهنگ و بدون از دست دادن زمان به سمت خروج از حالت انفعال در عرصه فضای مجازی، و حضور فعال و تأثیرگذار و تولید محتوای اسلامی متقن و جذاب حرکت کنیم.
ایشان با اشاره به تأثیرگذاری گسترده فضای مجازی به عنوان یک قدرت نرم فوقالعاده در عرصههای مختلف از جمله فرهنگ، سیاست، اقتصاد، سبک زندگی، ایمان، اعتقادات دینی و اخلاقیات، بر لزوم طراحی مناسب و دقیق برای حفظ حریم امنیت فکری و اخلاقی جامعه در این عرصه تأکید کردند و افزودند: لازمه حضور فعال و تأثیرگذار در فضای مجازی، «تمرکز در تصمیمگیری»، «جدیت در اجرا بدون از دست دادن زمان»، «هماهنگی میان دستگاهها» و «پرهیز از موازیکاری و تعارض» است.
"دونالد ترامپ" در پاسخ به سوالی دربارۀ سردار قاسم سلیمانی دستپاچه شد و گفت: قبلا درباره او چیزهایی خواندهام.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، "دونالد ترامپ" میلیاردر آمریکایی و نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016 ادعا کرد اسامی کسانی را که رهبری گروههای تروریستی در دنیا مانند "حزبالله"، جنبش حماس، جبههالنصره و داعش را برعهده دارند، نمیداند.
" دونالد ترامپ" در مصاحبه رادیویی با "هیو هیویت" که از سی.ان.ان پخش شد، در پاسخ به سوال مجری که تلاش میکرد حزب الله لبنان را در کنار گروه های تروریستی قرار دهد، درباره هویت کسانی که حزب الله، جبهه النصره و جنبش حماس و داعش را رهبری می کنند، گفت: "این مساله اهمیتی ندارد... طبعاً من شخص آن ها را نمیشناسم، نه آنها را دیده ام و نه در وضعیتی هستم که بتوانم با آنان دیدار کنم، درصورتیکه آنان هنوز در رهبری این گروه ها فعال باشند - که البته احتمال آن از بسیاری از جنبه ها ضعیف است- من به زودی این افراد را شناسایی خواهم کرد(!)
به نوشته "رأی الیوم"، اما وقتی در این مصاحبه از ترامپ درباره سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در عملیات ضد داعش در عراق نقش محوری داشته سوال شد، وی با دستپاچگی گفت: "آیا او همان مردی است که به روسیه رفت و آمد داشت و با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه دیدار می کرد؟ قبلاً درباره وی خوانده بودم"!
پرواز جنگندههای "سوخو 24" حامل موشکهای جنگی با هدف انهدام اهداف زمینی در منطقه عمومی رزمایش فدائیان حریم ولایت.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، رزمایش اقتدار هوایی فداییان حریم ولایت 5، صبح روز گذشته با رمز مقدس یا علی ابن ابیطالب(ع) در منطقه عمومی اصفهان با شرکت کلیه پایگاههای شکاری نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و با محوریت پایگاه هوایی شهید بابایی آغاز شد.
آیت الله طباطبایی نژاد نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان با حضور در جمع فرماندهان و رزمندگان شرکت کننده در رزمایش بزرگ فداییان حریم ولایت نیروی هوایی ارتش گفت: رزمایش های نیروهای مسلح علاوه بر نمایش قدرت بازدارندگی نیز ایجاد می کند.
در دومین روز از رزمایش هوایی فداییان حریم ولایت، اهداف ثابت و متحرک هوایی و زمینی مورد اصابت انواع بمب ها و راکت های وسایل پرنده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.
در روز دوم پنجمین رزمایش مدافعان حریم ولایت، امیر سرتیپ عبدالرحیم موسوی جانشین فرماندهی کل ارتش و حجتالاسلام و المسلمین محمدعلی آلهاشم رئیس سازمان عقیدتی سیاسی آجا در محل رزمایش حضور یافتند و به پرسنل نهاجا خداقوت گفتند.
تا دقایقی دیگر پرواز عملیاتی اسکادران جنگنده راهبردی "سوخو 24" انجام خواهد شد. در این پرواز، جنگندههای "سوخو 24" حامل موشکهای جنگی با هدف انهدام اهداف زمینی در منطقه عمومی رزمایش صورت میگیرد.
فرمانده نیروی دریایی سپاه اخیرا در "دانشگاه امام حسین (ع)" سخنانی را مطرح کرد که در این گزارش به آن میپردازیم.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران اعم از ارتش و سپاه پاسداران عملکرد قابل قبولی در منطقه داشته اند و توانستند وظایف محوله را در زمان تعریف شده انجام دهند.
عبور ناوهای آمریکایی در منطقه خلیج فارس آسان نیست؛ بلکه باید از ایستگاه پاسخگویی به سپاه پاسداران عبور کنند و تلاش آمریکایی ها براین است که خود را به دهانه جنوبی خلیج فارس متصل و سپس از منطقه مورد نظر عبور کنند.
وزیر خارجه پیشین آمریکا "برنامه جامع اقدام مشترک" را بسيار پيچيده و پرابهام توصيف کرد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی سی سی تی وی چین، سیاستمدار کهنه کار و وزیر امور خارجه پیشین آمریکا برنامه جامع اقدام مشترک را بسیار پیچیده توصیف کرد.
هنری کیسینجر در بخش هایی از مصاحبه با این شبکه تلویزیونی که به روابط آمریکا و چین اختصاص داشت به پرسش هایی درباره برنامه جامع اقدام مشترک پاسخ داد.
مجری گفت:توافقنامه هسته ای آمریکا و دیگر قدرت های جهانی با ایران به یک موضوع سیاسی مهم در آمریکا تبدیل شده است، نظرشما درباره این توافقنامه چیست؟
هنری کیسینجر در پاسخ گفت: من درباره این موضوع مطالبی را به نگارش درآورده ام. به نظر من این توافقنامه مورد تصویب واقع خواهد شد. بحث های علنی درباره این توافقنامه نباید مربوط به جزئیات توافقنامه باشد؛ بلکه باید درباره پیامدهای توافقنامه باشد.
وی افزود: هم چین و هم آمریکا در گسترش نیافتن تسلیحات هسته ای در سراسر خاورمیانه منافع دارند و اینکه گروههای حامی تروریسم به گروههای مسلط در منطقه تبدیل نشوند. اکنون آزمون این خواهد بود که آیا ایران آماده است که پیامدهای سیاسی یک توافقنامه نظامی را بکار گیرد! و همچنین آزمون این خواهد بود که آیا ایران آماده است که دوره جدیدی را آغاز کند، یا اینکه مناقشه کنونی ادامه خواهد داشت؟
مجری گفت:باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا این توافقنامه را مهمترین توافقنامه عدم اشاعه در تاریخ توصیف کرده است، آیا شما با این توصیف موافقید؟
هنری کیسینجر در پاسخ گفت:باید صبر کرد و دید. این توافقنامه بسیار پیچیده است. من تنگرانی خود را بیان کرده ام که ایران به عنوان یک تولید کننده مهم فناوری هسته ای و از این رو تسلیحات هسته ای شناخته می شود. اگر همه مفاد توافقنامه به دقت اجرا شوند و اگر ایران و آمریکا پیامدهای سیاسی این توافقنامه را بکار گیرند، در این صورت ما می توانیم قضاوت کنیم که این توافقنامه چه کمکی کرده است.
مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا درباره تعداد اعضای داعش گفت: داعش صد هزار نفر نیرو دارد.
سردار سرلشکر پاسدار "دکتر یحیی رحیم صفوی" دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در امور نیروهای مسلح در گفت و گو با خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره تعداد تروریستهای داعش و نحوه بروز آنها در منطقه غرب آسیا اظهار داشت: آمریکا عامل ایجاد داعش در منطقه غرب آسیاست.
وی ادامه داد: تعداد اعضای داعش قریب به 100 هزار نفر است که در بین آنها حداقل 5 هزار چچنی وجود دارد که حقوقی معادل 2 هزار دلار در ماه دریافت میکنند.
لازم به ذکر است تروریستهای تفکیری داعش از سال 2011 تا 2015 میلادی به صورت جدی و با سازماندهی گسترده در عراق و سوریه و پس از آن در لیبی حضور یافتند از سال 2014 میلادی تروریستهای داعش چهار استان "نینوا"،"صلاح الدین"،"الانبار" و "دیاله" را اشغال کردند و البته پس از این اتفاقات ارتش و نیروهای مردمی عراق با مقابله با داعش آنها را از مناطق راهبردی عقب راندند و عملیات علیه این گروه تروریستی همچنان ادامه دارد.
تروریستهای تکفیری داعش با پیگیری اهداف ایالات متحده آمریکا و اسرائیل به دنبال ضربه زدن به زیرساختها و منافع راهبردی کشورهای اسلامی هستند.
سخنگوی پنجمین رزمایش مدافعان حریم ولایت گفت: سوختگیری جنگنده "سوخو به سوخو" فردا انجام خواهد شد.
امیر سرتیپ دوم خلبان "مسعود روزخوش" سخنگوی پنجمین رزمایش مدافعان حریم ولایت در گفت و گو با خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره برنامههای فردای رزمایش نهاجا و امکان انجام سوختگیری جنگنده "سوخو به سوخو" اظهار داشت: سوختگیری جنگنده "سوخو به سوخو" فردا انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: در روز دوم رزمایش همچنین انهدام اهداف زمینی با "هواپیماهای بمبافکن بردبلند" انجام خواهد شد و اهداف مشخص واقعی را از بین خواهیم برد.
سخنگوی پنجمین رزمایش مدافعان حریم ولایت تصریح کرد: فردا همچنین در حوزه جنگ الکترونیک و سیستمهای اخلالگر تمریناتی در نظر گرفته شده و سطح وسیعی از تجهیزات الکترونیکی در روز دوم رزمایش استفاده خواهد شد.
عادل جبیر مدعی شد ايران از زمان پيروزی انقلاب در حال دست اندازی به سوی همسايگانش بوده است
به گزارش گزوه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه العربیه، عادل جبیر وزیر خارجه سعودی مدعی شد ایران از سال 1979 به سوی همسایگانش دست اندازی کرده است.
وی با بیان اینکه تهران باید از حمایت از تروریسم و دامن زدن به اختلافات طایفه ای دست بکشد، گفت: ما خواهان روابطی بهتر با ایران هستیم؛ اما اکنون توپ در زمین ایران است و باید به اثبات برساند که واقعا خواستار بازگشایی صفحه جدیدی در روابط است یا خیر.
عادل جبیر وزیر خارجه عربستان سعودی همچنین تصریح کرد: ملک سلمان و اوباما دیداری سازنده و پرثمر داشتند. وی گفت: من می خواهم امروز درباره دیدار تاریخی ملک سلمان بن عبدالعزیز و رئیس جمهور اوباما در کاخ سفید با شما صحبت کنم. این دیدار یک دیدار خیلی مثبت، سازنده و پرثمر بود. این دیدار سه ساعت به طول انجامید.
وی افزود:در این دیدار، رهبران دو کشور مسائل مختلفی را بررسی کردند که برای تقویت روابط بین دو کشور و حیطه های مختلف همکاری بین ما از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. در این دیدار دو رهبر بر تقویت بیش از پیش روابط تاریخی و راهبردی تاکید کردند.دو طرف بر حفظ امنیت،ثبات در منطقه تاکید داشتند.
وزیر خارجه عربستان همچنین گفت: عربستان و آمریکا بر لزوم حفظ امنیت منطقه و جلوگیری از فعالیت های هسته ای ایران تاکید کردند. وی گفت : اوباما و ملک سلمان در مورد همکاری های نظامی مشترک گفتگو کردند. جبیر در ادامه افزود: دو طرف در خصوص اوضاع یمن تبادل نظر کرده و بر لزوم دستیابی به راه حلی سیاسی برای پایان دادن به بحران در این کشور تاکید کردند.
جبیر در ادامه با اشاره به اینکه مسایل سوریه و عراق هم در گفتگو میان اوباما و سلمان مورد بررسی قرار گرفته تصریح کرد: دو طرف بر اینکه حل مساله سوریه باید بر اساس ژنو یک و برکناری بشار اسد متمرکز باشد، توافق نظر دارند.
تور نخستین سیستم دفاعی هوایی دنیاست که از ابتدا به منظور شلیک به سوی بمبهای هدایت لیزری (MGA-86) آمریکا طراحی شده است.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیستم موشکی سطح به هوای "تور"، با ارتفاع متوسط و پایین ساخت کشور روسیه است، که قادر است انواع هدفهای هوایی از قبیل بالگرد، هواپیما، موشکهای کروز و بالستیک و بمبهای هدایت شونده را شناسایی، رهگیری و در نهایت منهدم سازد. این سیستم موشکی در سال 1986 میلادی وارد ارتش سرخ شوروری شد. نامی که ناتو روی این موشک گذاشته است "SA-15JAUNTLET" و به معنی دستبند است.
عضو تیم مذاکرهکننده هستهای پیرامون مناقشههای کلامی در فضای رسانهای گفت: ما معمولاً اول هر جلسه با هم جروبحث میکردیم که مثلاً شما چرا اینطوری گفتید، یا درباره توئیتها و اظهارات سخنگوهای طرفین اظهارنظر میکردیم.
به گزارش خبرنگار اخبار داغگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سید عباس عراقچی یکی از اعضای تیم مذاکرهکننده هستهای کشورمان در گفتوگو با ویژهنامه هفته دولت روزنامه ایران به روایت رقابت مجازی میان دیپلماتها در حین مذاکرات هستهای پرداخته است؛ عباس عراقچی با بیان گلایه شرمن نسبت به وی نسبت به یک توئیت اظهار داشت: توئیتهای کسی که فقط نام فامیلیاش با من یکی بود بهسرعت مورد توجه خبرنگاران داخلی و خارجی قرار گرفت و تا آنجا پیش رفت که یکبار در مذاکرات خانم شرمن به من گفت چرا شما فلان مطلب را توئیت کردید؟ من گفتم من نکردم و او گفت:" بالاخره کسی این کار را کرده که با شما نسبت دارد" بنابراین تأثیرگذاری این شبکهها تااندازهای است که ممکن است کسی فقط به خاطر نسبت با بنده توئیتهایش مورد توجه معاون وزیر خارجه آمریکا قرار گیرد.
همچنین عضو تیم مذاکرهکننده هستهای پیرامون مناقشههای کلامی در فضای رسانهای گفت: ما معمولاً اول هر جلسه با هم جروبحث میکردیم که مثلاً شما چرا اینطوری گفتید، یا درباره توئیتها و اظهارات سخنگوهای طرفین اظهارنظر میکردیم یا بعضاً از مطالب منتشره شده از سوی طرف مقابل انتقاد میکردیم. یعنی هر دو طرف بهدقت همدیگر را رصد میکردند تا از یکدیگر عقب نیفتند. در واقع در کنار جدال دیپلماتیک یک نبرد رسانهای هم جریان داشت.
"اشتون کارتر" وزیر دفاع آمریکا تهدیداتی را اخیرا ضد ایران مطرح کرد که سپاه پاسداران به آن پاسخ داد.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ توان بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران همواه باعث شده تا دشمنان ایران اسلامی در رفتار خود مراقب باشند که البته لفاظی های نظامی مقامات آمریکایی موضوعی است که جمهوری اسلامی ایران در رزمایش "اقتدار ثارالله" با به نمایش گذاشتن گوشه ای از توان دفاعی خود پاسخ مقامات آمریکایی را داد.
**مشخصات رزمایش
رزمایش "اقتدار ثارالله" با حضور گردانهای "امام علی"، "امام حسین"، "بیت المقدس" و "عاشورا" و همچنین دو گردان خواهران "الزهرا" و "کوثر" و با حضور 50 هزار نیروی رزمی و سایبری برگزار شد. همچنین 30 هزار موتور سوار با 15 هزار موتورسیکلت رژه رفتند و از پهپاد "چمروش" رونمایی شد. حضور سه هزار نیروی گردان سایبری در رزمایش در راستای تمرین مقابله با نبرد سایبری دشمن از دیگر ویژگیهای این رزمایش بود. در این رزمایش همچنین عملیاتهای فست ترپ و هلی برد و سایر عملیات نظامی با موفقیت انجام شد. تمرین عملیات چک و خنثی کردن بمب، راپل، رهایی گروگان، نبرد تن به تن در برابر سلاح گرم و سرد از دیگر برنامههای این رزمایش بود.
واشینگتن پست نوشت: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی قصد دارد شکست دیپلماتیک خود درباره توافق هسته ای را پیروزی جلوه دهد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از واشینگتن پست، هیچ مقام سیاسی در جهان طولانی تر و سخت گیرانه تر از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه توافق هسته ای ایران تلاش نکرده است، اما به نظر می رسد در پی اعلام این موضوع که باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا آرای کافی را در سنا برای حفظ توافق ایران به دست آورده است، نتانیاهو بدترین شکست را در زمینه سیاست خارجی طی دوران کاری خود متحمل شده است.
این در حالی است که مقامات بلندپایه رژیم صهیونیستی نزدیک به نتانیاهو می گویند: نخست وزیر اسرائیل شکست نخورده، بلکه اگر از بعدی دیگر این موضوع مورد بررسی قرار گیرد، او به پیروزی رسیده است.
مقامات رژیم صهیونیستی گزارش دادند که بنیامین نتانیاهو برغم پیروزی اوباما به مبارزات خود علیه توافق هسته ای ایران ادامه می دهد. دولت نتانیاهو همراه با متحدان خود در واشینگتن از جمله آیپک با این استدلال که توافق هسته ای برای جلوگیری از رسیدن ایران به سلاح هسته ای کافی نیست، علیه توافق لابی می کنند. این مناقشه موجب تنش در روابط رپیم صهیونیستی و آمریکا شده است.
یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی گفت: نخست وزیر معتقد است که باید به تبلیغ علیه این توافق که اسرائیل، منطقه و جهان را به مخاطره می اندازد، ادامه دهد.
سلام دوستان وسروران عزیز
به وبلاگ خودتان خوش آمدید امیدوارم لحظات شادی داشته باشید لطفا پس از خواندن و مشاهده هر مطلب نظرات خود را مرقوم فرمایید. متشکرم