گروههای حقوقبشری و دانشگاهی آمریکا هشدار جدی دادند که تد کروز در مورد مسلمانان به مراتب دارای سیاستهای تندتری نسبت به ترامپ است و خطر بیشتری را متوجه آینده مسلمانان آمریکا خواهد ساخت.
گروه بینالملل مشرق - در چهارشنبهای که گذشت، «تد کروز» نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، در جمع طرفداران خود اعلام کرد که صریحا خواستار وضع قوانین سختگیرانه و بکارگیری واحدهای گشتی در محلههای مسلماننشین آمریکاست. این اظهارات کروز، درست چند روز پس از اینکه وی تیم سیاست خارجه خود را از میان اسلامهراسترین چهرههای آمریکا انتخاب کرد مطرح شد.
پس از حمله تروریستی بروکسل، نامزدهای جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، اظهارات تندی را علیه مسلمانان ابراز کردند. ترامپ در اولین واکنش خود قول جلوگیری از ورود مسلمانان به آمریکا را داد. این در حالی است که کروز طی چند ماه اخیر هیچگاه موضع تندی علیه مسلمانان نگرفت و بالادستیهای حزب جمهوریخواه هم به همین دلیل و بخاطر مواضع تند ترامپ، طرف کروز بودند. اما ، اظهارات تند اخیر کروز نشانه اتفاقات جدید در رویکرد انتخاباتی وی است.
شیخ محمد خیابانی، عالم و مجاهد بزرگ معاصر، پس از گذراندن تحصیلات و درآمدن به کسوت روحانیت با خاندان خامنهایها وصلت کرد.
به گزارش مشرق، امروز 17 فروردین مصادف با سالگرد قیام مردم تبریز به رهبری شیخ محمد خیابانی در سال 1299 علیه استبداد و استعمار انگلیس است. به همین مناسبت، کانال تلگرام پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، خاطرهای از ایشان نقل کرده است که حاوی نکات جالب توجهی میباشد:
سه روایت ویژه از رهبر انقلاب درباره شیخ محمد خیابانی و قیام مردم تبریز علیه استبداد و استعمار
1«آقاى شيخ محمد خيابانى شوهر عمهى ماست... پدرم شاهد قضاياى مشروطه بوده؛ ايشان در مشروطه بوده؛ با باقرخان هممحلهاند. باقرخان مال محلهى خيابان است - كه محمد خيابانى هم مال همان محلهاند - پدر ما هم مال همان محلهاند... خيابان يك محلهاى است در تبريز؛ محلهاى است كه الان هم به يك شكل محله و اينها نيست؛ تنها خيابانى بوده كه آن زمانها در تبريز وجود داشته و در قسمتى از اين خيابان كوچهاى است به نام قرباغلار كوچه سى؛ الان هم هست كوچهى قرباغىها، كه منزل شيخ محمد خيابانى و همچنين منزل پدربزرگ ما، مرحوم حاج سيد حسين خامنهاى - كه پيشنماز مسجد جامع بود.» ۱۳۶۴/۰۳/۰۱
«پير سالينجر» در كتاب «آمريكا در بند» درباره ديدار لوبرانی با شاه مي نويسد: «واكنش آمريكاييها در برابر هشدار اسرائيليها مبني بر رو به پايان بودن روزهاي شاه، دليلي بر اين مدعاست كه آنها در شناخت رو به زوال بودن حكومت شاه كند بودند.»
به گزارش گروه تاریخ مشرق؛ روز دوم فروردین 1357 شاه كه در جزيره كيش به سر مي برد «يوري لوبراني» سرپرست هيأت اسرائيلي اعزامي به تهران را به حضور پذيرفت. چند هفته بعد از این ملاقات لوبراني که به اسرائیل بازگشته بود در تل آويو به موشه دايان گفت كه او اطمينان دارد كار شاه تمام است. اين پيش بيني اطلاعاتي بلافاصله به آمريكا مخابره شد. اما عکس العمل آمريكا به سخنان لوبراني منفی بود.
ايالات متحده گفته بود «نگراني لوبرانی توخالي است. زیرا شاه 10 تا 15 سال ديگر در رأس حكومت ایران باقي خواهد ماند.» (1)
«پير سالينجر» در كتاب «آمريكا در بند» درباره ديدار لوبرانی با شاه مي نويسد: «واكنش آمريكاييها در برابر هشدار اسرائيليها مبني بر رو به پايان بودن روزهاي شاه، دليلي بر اين مدعاست كه آنها در شناخت رو به زوال بودن حكومت شاه كند بودند.»
روزنامه «فایننشال تایمز» در آگهی خود با هشدار نسبت به خطر لغو برجام توسط دولت بعدی آمریکا، به افراد و شرکتهای تجاری هشدار داد تا از سرمایهگذاری در ایران خودداری کنند.
گروه جنگ نرم مشرق- دولت آمریکا پس از توافق هستهای به دنبال آن است تا ایران که به تعهدات خود در قبال برجام عمل کرده، از مزایای آن محروم شود. اقداماتی مانند تصویب قانون اخیر آمریکا در رابطه با این که هر فردی با تابعیت یکی از 38 کشوری که قانون لغو روادید با آمریکا را دارد، در صورت یک بار سفر به ایران از عدم نیاز به دریافت ویزا برای سفر به آمریکا محروم میشود و همچنین عدم بازکردن سوئیفت با ارز دلار برای بانکهای ایرانی، از نمونه تلاشهای آمریکاییها برای محرومیت ایران از مزایای برجام است.
به غیر از اقدامات رسمی دولت آمریکا، نهادهای خصوصی و گروههای فشار آمریکایی نیز اقدام به تبلیغات ضدایرانی جهت منصرف کردن شرکتهای تجاری جهت سرمایهگذاری در ایران میکنند. در جدیدترین این اقدامها، در روزی که انگلیس میزبان یک همایش سرمایهگذاری در رابطه با ایران بود، گروه «اتحاد در مقابل ایران هستهای» موسوم به UANI، در اقدامی "ایرانهراسانه" با چاپ تبلیغات تمامصفحه در صفحه اول نشریه انگلیسی «فایننشال تایمز»، خطرات سرمایهگذاری در ایران را به سرمایهگذاران خارجی گوشزد کرد.
یک روزنامه سعودی ایران را دشمن اول کشورهای حوزه خلیج فارس نامید و عرب هایی را که اسرائیل را خطر اول می دانند، خیانتکار توصیف کرد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ یک روزنامه سعودی در مقالهای آکنده از توهین و گستاخی، ضمن مزدور خواندن حزب الله، ایران را نخستین دشمن کشورهای عربی حوزه خلیج فارس نامید و اسرائیل را در رتبه دوم قرار داد و عربهایی که اسراییل را خطری جدیتر از ایران بدانند، خیانتکار توصیف کرد.
"محمد آل الشیخ" از وابستگان خاندان مفتی دربار سعودی، امروز در مقاله ای در روزنامه سعودی الجزیره مدعی شد: باید به هرکس که خیال می کند اسرائیل اولین دشمن ماست و ایران در برابر اسرائیل از ما دفاع می کند، واضح بگویم که شاید این موضوع برای کشورهای عربی شمال آفریقا از جمله مصر که اسرائیل تهدیدکننده امنیت و ثبات آنهاست صدق کند اما برای عربستان و کشورهای حوزه خلیج فارس، ایران مهمترین دشمن است که قضیه فلسطین را بهانه ای برای نفوذ به عمق کشورهای عربی و از بین بردن اتحاد آنان و طرح های توسعه طلبانه خود قرار داده است.
رهبر انقلاب در حکمی حجتالاسلام سیّد ابراهیم رئیسی را به تولیت آستان قدس رضوی علیهالسلام منصوب و تصریح کردند: «آستان قدس ظرفیت فرهنگی عظیمی است که میتواند در فضای عمومی کشور و جهان اسلام اثرگذاری کند؛ شایسته است با کمک خبرگان فرهنگی، بیشترین بهره از این ظرفیت کمنظیر در ترویج معارف قرآنی و مکتب اهلبیت علیهمالسلام گرفته شود.»
به گزارش مشرق، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی حجتالاسلام سیّد ابراهیم رئیسی را به تولیت آستان قدس رضوی علیهالسلام منصوب کردند.
به نظر شما مهمترین و بهیادماندنیترین جملهی حضرت آیتالله خامنهای در سال ۹۴ کدام جمله است؟
به گزارش مشرق، به نظر شما مهمترین و بهیادماندنیترین جملهی حضرت آیتالله خامنهای در سال ۹۴ کدام جمله است؟
نظر خود را به شماره ۲۰۱۱۰ ارسال یا در سایت KHAMENEI.IR ثبت کنید.
جملات پیشنهادی را در ادامه می خوانید:
فروردین ماه
۱۳۹۴/۰۱/۰۱ | بیانات در حرم مطهر رضوی من این را صریحاً به ملّت عزیزمان عرض میکنم – قبلاً هم گفتم – من از همهی دولتها در دوران مسئولیّت خودم حمایت کردم؛ از این دولت هم حمایت میکنم. هرجا هم لازم باشد تذکّر میدهم؛ البتّه چک سفید امضا هم به کسی نمیدهم. نگاه میکنم به عملکردها و برحسب عملکردها قضاوت میکنم و به توفیق الهی و به کمک الهی، برحسب عملکردها هم عمل خواهم کرد.
۱۳۹۴/۰۱/۲۰ | بیانات در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام چند جوان بیتجربه، امور آن کشور ]عربستان سعودی[ را در دست گرفتند و دارند آن جنبهی توحّش را غلبه میدهند بر جنبهی متانت و ظاهرسازی؛ این به ضررشان تمام خواهد شد. من هشدار میدهم به سعودیها، از این حرکت جنایتآمیزی که در یمن میکنند باید دست بردارند؛ این در این منطقه قابل قبول نیست.
یکی از نزدیکان ولیعهد ابوظبی در اظهاراتی عجیب خواستار اخراج ایرانیها از امارات و تحریم کالاهای ایرانی شد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری "وطن"، "ضاحی خلفان،" معاون رئیس پلیس دبی و یکی از نزدیکان ولیعهد ابوظبی، در حساب توییتر خود در ادعایی مضحک، حزب الله لبنان را "حزب لات" (یکی ار بتهای زمان جاهلیت) خواند و با تروریست دانستن این جنبش و ایران نوشت: "ایران و حزب لات بارها در امور داخلی کشورهای عربی منطقه مداخله کرده اند و ما در برابر آنها بیکار نخواهیم نشست."
وی افزود: "هر کس که امنیت یک کشور خلیجی را تهدید کند، کل کشورهای عضو شورای همکاری را تهدید کرده است."
پایگاه خبری صهیونیستی «دبکا فایل» در گزارشی فاش کرد که قاهره، پاریس و رم در حال هماهنگی با یکدیگر و با تلآویو برای اقدام نظامی علیه کشور لیبی هستند؛ اقدامی که ممکن است با پاتک داعش به حملهکنندگان مواجه شود.
گروه بینالملل مشرق - پایگاه خبری صهیونیستی «دبکا فایل» در گزارشی افشا کرد که قاهره، پاریس و رم در راستای مبارزه با گروه تروریستی تکفیری «داعش» در حال انجام هماهنگی های لازم از یک سو با یکدیگر و از سوی دیگر با تل آویو برای اقدام نظامی در لیبی هستند.
دبکا فایل با بیان اینکه مصر و لیبی دارای مرزهای مشترکی هستند، افزود: ناو هواپیمابر «شارل دوگل» که در آب های دریای سرخ حضور دارد، در حال حرکت به سمت دریای مدیترانه است و بر اساس برنامه این ناو فرانسوی قرار است، هفته اول ماه مارس به دریای مدیترانه برسد.
این پایگاه خبری که به نزدیکی اش به سرویس های اطلاعاتی صهیونیستی معروف است، به نقل از منابع نظامی این رژیم نوشت: نیروی دریایی مصر رزمایش نظامی بزرگی را با مشارکت نیروی دریایی فرانسه برگزار خواهد کرد که در آن از سلاح های هسته ای نیز استفاده خواهد شد.
ساپْرَک فرزند نامشروع افزایش مناسبات سعودی- صهیونیستی- آمریکایی برای ایجاد خاورمیانه جدید متناسب با رویکردهای غربی- صهیونیستی و سایکسپیکو 2 در منطقه غرب آسیاست.
گروه بینالملل مشرق - ورود لابیهای سرمایه داری در مسیر هدایت و کنترل افکار عمومی در آمریکا موضوع تازهای نیست. خاندانهای قدرت و ثروت شناخته شده آمریکایی همواره حمایتهای سیاسی و مالی خود را معطوف به گروهها و جریانهای سیاسی نموده و در زمینههای تبلیغاتی حضور گسترده در انتخابات مختلف آمریکا دارند تا در آینده بتوانند از مهره های وارداتی خود در عرصه تصمیمگیریهای سیاسی داخلی و بینالمللی استفاده نمایند. اما موضوع تازه دیگری که این روزها در همین راستا خود را در عرصه سیاسی آمریکا نشان میدهد، تشکیل لابی سعودی در آمریکا با اهداف ویژه است.
خاندان حاکم عربستان سعودی در سایه ماجراجوییهای اخیر خود در منطقه به دنبال تضمینهای بیشتر برای تکیه به آمریکا جهت استمرار حاکمیت خود در عربستان سعودی است. پادشاه جدید عربستان که بر اساس رویکردهای ایدئولوگ و افراطی خود و حامیانش کمتر از پادشاه گذشته از حمایت آمریکایی ها برخوردار است، آن ها همچنین به دنبال پر کردن خلأ ناشی از حدف برخی بازیگران بینالمللی نظیر بندر بن سلطان از دایره تصمیم سازی عربستان بر آمده و نیاز و ضرورت احیای مجدد مراکز ثقل استراتژیک عربستان در آمریکا را احساس می کنند.
توکلیزاده در نامهای خطاب به محمدرضا عارف نوشت: انتخابات ریاست جمهوری سال 92 و انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان سال 94 شاهد بزرگی بر دروغ بودن تهمت تقلب در سال 88 است. وقت آن نشده که بطور صریح از امانتداری نظام جمهوری اسلامی دفاع کنید؟
به گزارش مشرق،محمد امین توکلیزاده از فعالان سیاسی یادداشتی خطاب به محمدرضا عارف کاندیدای منتخب اصلاحطلبان در انتخابات مجلس منتشر کرد که متن آن به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر عارف
نماینده منتخب مردم تهران
ضمن تبریک پیروزی جنابعالی در انتخابات مجلس شورای اسلامی و آرزوی توفیق برای شما در خدمت به مردم، سؤالاتی به ذهنمان میرسد که انتظار داریم با توجه به سبقه دانشگاهی و تدین شما با پاسخهای درخوری مواجه گردیم.
1- در تهران شما اکثریت آرا را کسب نمودید. اما آیا خود را فقط نماینده طرفداران اصلاحات میدانید یا براساس قانون خود را نماینده کل مردم میدانید؟ بهصورت صریحتر آیا قرار است مطالبات سیاسی حزب خود را دنبال کنید یا اینکه مطالبات واقعی مردم را دنبال خواهید کرد؟
2- به نظر شما چرا حتی رأیدهندگان به آقای روحانی هم در تهران حاضر نشدند ب
با سستتر شدن قبضه سلمان بر قدرت، چند رویداد در عرصه سیاسی عربستان سعودی بسیار محتمل خواهد بود؛ تشدید درگیریها درون خاندان سلطنتی، درگرفتن آتش جنگ خارجی و در گرفتن شورشهای داخلی.
گروه بینالملل مشرق - در 22 سپتامبر سال گذشته، نامه ای به مطبوعات درز کرد که یکی از اعضای خانواده سلطنتی عربستان خطاب به سایر شاهزادگان سعودی نوشته و خواستار «تغییر» برای جلوگیری از سقوط حکومت سعودی شده است.
نویسنده نامه، یکی از نوههای ملک عبدالعزیز، بنیانگذار پادشاهی سعودی بود و شاه سلمان را به دلیل ایجاد مشکلات غیرمنتظره که ادامه حیات سلطنت را با چالش مواجه کرده است، سرزنش می کرد:
«ما نمیتوانیم جلوی خالیشدن خزانه، ناپختگی سیاسی و خطرات نظامی را بگیریم، مگر این که شیوههای تصمیمگیری را عوض کنیم، حتی اگر لازمه آن تغییر شخص شاه باشد.»
«آلن گودمن» که سابقه جاسوسی علمی در سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) را دارد پس از سفر به ایران و بازدید از پژوهشگاههای و دانشگاههای کشورمان گفت:«حسننیت بهشدت زیادی در فضای آموزشی ایران نسبت به آمریکا موج میزند! این وضعیت، سنگ بنایی است که میتوان همکاریهای جدید آموزشی را بر آن استوار کرد.»
گروه بینالملل مشرق-خلاصه گزارش: رهبر انقلاب در صحبتهای خود درباره هرگونه رابطه ایران با آمریکا، بارها و بارها نسبت به دو نکته به طور خاص هشدار دادهاند: مقابله با نفوذ آمریکاییها و عدم اعتماد به آنها. اطلاعاتی که سردار سرلشکر دکتر «محسن رضایی» دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام فاش کرد، نشان میدهد که نهتنها نفوذ آمریکاییها و اعتماد به آنها در فضای علمی کشور در شرف ورود به مرحلهای تازه است، بلکه ظاهراً برخی مقامات دانشگاهی در کشورمان با مهماننوازی ویژهای که از ایرانیها سراغ داریم، به استقبال تلاشهای جاسوسان آمریکایی برای براندازی در کشورمان رفتهاند. سفر هیئتی به ظاهر علمی از آمریکا (که در رأس آنها عضو سابق سازمان سیا قرار داشت) به کشورمان و بازدید آنها از دانشگاهها و پژوهشگاههای مهم ایران، باید زنگ خطری باشد که امیدواریم برای دولت به صدا درآمده باشد و یا دستکم از این پس به صدا دربیاید.
ادامه افشاگریهای در پرونده یمن، آشکار شدن نتایج 333 روز تجاوز نظامی رژیم سعودی به این کشور و تعمیق اختلافات مثلث امارات، آل سعود و دیکتاتور فراری یمن، مهمترین تحولات در دو عرصه سیاسی و میدانی یمن در روزهای جاری است.
گروه بینالملل مشرق - تجاوز نظامی علیه یمن در حالی وارد یازدهمین ماه خود می شود که هر روز گزارش جدیدی از شکست نظامیان متجاوز سعودی و کشورهای هم پیمان با آن از یک سو و ابعاد جدیدی از توطئه تدارک دیده شده علیه این کشور و همکاری کشورهای متجاوز با گروه های تروریستی تکفیری «القاعده» و «داعش» علیه نیروهای یمنی متشکل از ارتش و نیروهای مسلح این کشور و جنبش «انصار الله» و کمیته های دفاع مردمی یمن منتشر می شود.
نقشه کشور یمن و تقسیمات استانی آن
جدیدترین گزارش ها و داده ها از 333 روز تجاوز علیه یمن
جدیدترین گزارش ها و داده ها نتیجه و رهاورد 333 روز مقاومت و ایستادگی مردم یمن در برابر تجاوز نظامی عربستان سعودی و کشورهای هم پیمان با آن را در موارد زیر خلاصه می کند:
- اولین ضربه که ضربه ای تاریخی به متجاوزان شمرده می شود، در هم کوبیدن مقتدرانه مزدوران سنتی عربستان و آمریکا در یمن، آن هم در کوتاه ترین زمان ممکن به دست نیروهای یمنی است، به گونه ای که این نیروها هم اکنون به حوالی عدن و شبوه رسیده و در تدارک آزادسازی این دو منطقه هستند. تشدید شرایط میدانی و امنیتی در این دو منطقه بسیاری از نظامیان سعودی و مزدوران آنها را وادار به فرار از میدان کرده است.
هشت هزار سرباز متجاوز استرالیایی که در کنار نیم میلیون نفر دیگر، قربانی طمعورزی و جنگافروزی چرچیل و دولتمردان استرالیا برای فتح تنگهای در ترکیه شده بودند، اکنون به نمادی مقدس برای گرامیداشت تجاوزات نظامی استرالیا تبدیل شدهاند.
گروه گزارش ویژه مشرق - ماجرا از این قرار است که استرالیاییها در تاریخ جنگ خود، روزی به حمایت از انگلیسیها و با تحریک چرچیل به دنبال تصرف تنگه داردانل در ترکیه با مسلمانان عثمانی وارد جنگ شدند و پس از شکستی سخت ۸۰۰۰ کشته دادند، آن روز را در تاریخ خود روز آنزاک نامیدند و میادین زیادی در شهرهای خود به یاد آنها ساختند و آنقدر این روز را بزرگ کردند که امروز روز آنزاک مربوط به بزرگداشت آن کشتگان (متجاوز) نیست بلکه تبدیل به روزی برای پاسداشت فداکاریهای همه کسانی است که با دادن جان خود امنیت زندگی مردم امروز استرالیا را تامین کردند. اهالی استرالیا هرساله در این روز ملی، مراسم صبحگاهی در تمامی میدانهای یادبود شهرهای استرالیا برگزار میکنند و یاد آنها را جاودانه میکنند.
جنگها یکی از تاثیرگذارترین برهههای تاریخ کشورها هستند و چه حق و چه ناحق، در دل آن فداکاریهایی رخ می دهد که برای ملتها واجد ارزش است. مسئولین شهرها تلاش میکنند تا یاد این فداکاریها را برای شهرنشینان زنده نگاه دارند؛ چه اینکه خوب میدانند اگر یاد فداکاریهای پیشینیان فراموش شود، شاید در جنگ بعدی دیگر کسی حاضر به از خودگذشتگی نباشد. برای اینکار یادمانهای جنگها و فداکاریها را نه در مکانهای دورافتاده و کم اهمیت بلکه در پرترددترین مکانها و مراکز تعامل اجتماعی برپا میکنند؛ و برای اینکار میدانها شاید بهترین مکانها باشد!
جریان اصلاحات، پیش و پس از انتخابات، در مورد تعداد نامزدهای خود مواضع متناقضی گرفتند که این دروغها، پس از ادعای پیروزی دهها نفر از آنها در انتخابات مجلس دهم افشا شد. آنها که میگفتند 30 نامزد تأییدصلاحیتشده بیشتر نداریم اکنون میگویند اکثریت مجلس را به دست آوردهاند!
گروه سیاسی مشرق - نگاهی به تبلیغات جریان اصلاحات در انتخابات دهم مجلس شورای اسلامی حکایت از اتخاذ دو موضع متفاوت و مقابل هم این جریان سیاسی در پیش و پسا انتخابات دارد.
در ابتدا اعضای جریان اصلاحات بهطور گسترده با حمله به شورای نگهبان در جهت مطامع سیاسی خود سعی کردند خود را مظلوم و در تنگنا و به قولی دستبسته جلوه دهند و سخنانی در این باب که کاندیدایی در کشور ندارند و حتی نیروهایشان به 30 نفر هم نمیرسد در میان افکار عمومی سمپاشی کردند تا بدینجهت شورای نگهبان را قربانی اهداف سیاسی خود کنند و احساس ترحم مردم را در جهت منافع خود برانگیزند.
در همین راستا حسین مرعشی در مورد رد صلاحیتهای اصلاحطلبان اظهار داشت: «جمعاً در کشور۳۰۰۰ اصلاحطلب ثبتنام کردهاند که تنها ۳۰ نفر تأییدشدهاند، بر این اساس تنها ۱ درصد اصلاحطلبان تأییدشدهاند.:»[1]
صادق زیباکلام میگوید حتی یک چهره جدی و واقعی اصلاحطلب در میان منتخبان تهران وجود ندارد.
به گزارش مشرق، وی در مصاحبه با رادیو فرانسه گفت: پیروزی اصلاحطلبان در تهران همه به ویژه خود اصلاحطلبان را شگفتزده و شوکه کرد چون در این دوره حتی یک چهره جدی و واقعی اصلاحطلب را تایید صلاحیت نکردند و دو سوم این لیست ائتلاف اصلاحطلبان، افراد ناشناخته بودند؛ اهالی رسانه و فعالان سیاسی دو سوم لیست اصلاحطلبان را نمیشناسند. وی ادامه داد: اگر قبل از انتخابات از من میپرسیدند چند نفر از لیست ائتلاف اصلاحطلبان تهران رای میآورند، خیلی میخواستم خیالپردازی کنم میگفتم حداکثر 10 نفر شناخته شده از این طرف مثل عارف، مطهری، محجوب، جلودارزاده و کواکبیان و 20 نفر از اصولگرایان. پیش از زیباکلام، وبسایت بیبیسی در تحلیلی نوشته بود: فهرست امید با هیچ معیاری، لیست اصلاحطلب نیست. اصلاحطلبان در سال 92 از نامزدی حسن روحانی حمایت کردند که نه سوابقش از عضویت او در جناح اصلاحطلب حکایت میکرد و نه در میان نامزدها، نزدیکترین نامزد به اصلاحطلبان بود. بیبیسی میافزاید: انتخابات 94 فهرست اصلاحطلبان در نهایت چنان شکل گرفت که با هیچ معیار و ملاکی نتوان آن را فهرستی اصلاحطلبانه، در مقایسه با فهرستهای پیشین این جریان خواند.
پروژه نفوذ در ایران با قدرت دنبال میشود و این در حالی است که حامیان دولت بویژه چهرههای جریان اصلاحات با تمسخر و تحقیر این موضوع، دانسته یا ندانسته، یک چتر حمایتی برای عوامل نفوذ ایجاد میکنند.
به گزارش مشرق و به نقل از روزنامه وطن امروز، اگرچه مورد جیسون رضائیان و شبکه گستردهای که او سرپل آن در ایران بود، کمکهای بسیاری به سیستم امنیتی و اطلاعاتی ایران کرد تا بر این شبکه احاطه داشته باشند اما به مرور برای کارشناسان امنیتی ایران فاش شد عملیات نفوذ تنها از طریق شبکه جیسون دنبال نمیشد بلکه شاهراه نفوذ در ایران، نه از حوزه سیاست و فرهنگ، بلکه از دروازههای گشاد اقتصاد و همکاریهای به ظاهر علمی و پژوهشی نیز میگذرد.
دستگیری یکی از عوامل سرشناس پروژه نفوذ به نام «سیامک-ن» و اطلاعاتی که از او به دست آمده نشان میدهد پروژه نفوذ به سرعت و با قدرت در حال اجراست. از سوی دیگر برخی اظهارنظرهای مقامات مطلع در ایران نشان میدهد سازمانهای امنیتی احاطه قابل قبولی بر این عملیات نفوذ دارند.
سیاستهای اردوغان، ترکیه را گرفتار کرده و دیگر به عنوان یک بازیگر اصلی در منطقه محسوب نمیشود. حالا دیگر اسد، تنها دشمن اردوغان نیست.
گروه بینالملل مشرق - «دولت ناکام» اردوغان، در ترکیب سیاستهای غیرمسئولانه در خاورمیانه با سرکوب کردها، خود موجب شکلگیری بحران امروزی شد. به اعتقاد صاحبنظران، ترکیه اکنون در موقعیت شبهجنگی اعلامنشدهای قرار دارد که میتواند به یک جنگ تمامعیار بدل گردد. باراک اوباما، در تماس 80 دقیقهای که اخیرا با اردوغان داشت، از وی خواست که هیچ اقدام خشنی علیه کردهای ترکیه صورت ندهد و اردوغان هم در پاسخ تلاش بسیاری را برای قانع کردن وی به اینکه کردها تروریست هستند صرف کرد. اما امروزه نگاه غرب به سبب کارشکنیهای متعدد مرد جاهطلب ترک، با وی همراه نیست و اردوغان در تنگنای انزوا، خشم، و کینهجویی قرار گرفته است. شاید بتوان زیباترین تعبیر را این عبارت روزنامه «حُریت» دانست: «سودای بازگشت به دوران شکوهمند امپراتوری عثمانی و تشنگی برای انتقامجویی از تحقیرات قرن 20، اردوغان را در مسیر جنگ قرار داده است و حالا آن دسته از جنگطلبانی که وی را تشویق کردند، باید پاسخگو باشند».
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران اعلام کرد برخی از کشورهای همسایه از پیشرفت های کشورمان هراسان هستند.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العربی الجدید، "علی اکبر صالحی،" رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، در گفتگو با این پایگاه خبری با اشاره به سرانجام رسیدن موضوع هسته ای ایران اظهار داشت: ایران به تمام تعهدات خود پای بند است، لیکن طرف مقابل در اجرای تعهدات خود تعلل می ورزد و برخی از تحریم ها بر علیه ایران تاکنون لغو نگردیده است. وی افزود : بعضی از بانک های بزرگ اروپا تحریم های خود علیه ایران را لغو نکرده اند و ما در این خصوص با اتحادیه اروپا در حال رایزنی هستیم.
صالحی در پاسخ به سؤالی در مورد امکان مذاکره کشورش با عربستان سعودی اعلام کرد: این ادعا که اختلاف میان ایران و عربستان ریشه در مذهب و تفاوت شیعه و سنی دارد، صحیح نیست. ریشه این اختلافات به مسائل سیاسی باز می گردد. همسایه های ما از پیشرفت های هستهای، نظامی و علمی ایران نگران هستند. آنها ازاین پیشرفت ها می هراسند.
دبیر کل حزب الله لبنان طی سخنانی با تاکید بر نقش مخرب رژیم صهیونیستی و عربستان در منطقه، اعلام کرد که حملات سیاسی و رسانهای، این کشور را وارد بحران شدید کرده است.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از المیادین، "سید حسن نصرالله" دبیر کل حزب الله لبنان، در سخنرانی خود اعلام کرد که افزایش حملات سیاسی و رسانهای لبنان را وارد فضای بحران شدید در سطح سیاسی و ملی کرده است.
وی اضافه کرد: پس از آنکه سعودیها توقف کمکهای مالی که قرار بود به ارتش انجام دهد را اعلام کرد، در لبنان و منطقه حملات سیاسی و رسانهای بسیار گستردهای را چه از جانب سعودیها و برخی کشورهای حوزه خلیج فارس و چه از سوی برخی گروههای سیاسی در لبنان را شاهد بودیم.این تشدید حملات سیاسی و رسانهای لبنان را وارد بحران شدید در بعد سیاسی و رسانهای و کلی کرد به گونهای که باعث هراس لبنانیها و کسانی که در این کشور اقامت دارند گردید.
با پایان شمارش آرای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، مشرق، تازهترین نتایج شمارش و تجمیع آرا در استانها و شهرستانهای سراسر کشور را در قالب جداول جداگانه منتشر میکند.
به گزارش مشرق، رایگیری برای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از ساعت 8 صبح جمعه 7 اسفند به صورت همزمان در سراسر کشور آغاز شد و تا ساعت 23:45 ادامه داشت.
جمعیت واجد شرایط در کشور برای رای دادن در این دوره انتخابات 54 میلیون و 915 هزار و 24 نفر اعلام شده است که شرکت کنندگان در انتخابات 290 نماینده خود را از 207 حوزه انتخابی برای حضور در ساختمان سبز بهارستان از میان 4 هزار و 844 کاندیدا انتخاب کردند. برای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی حدود 207 حوزه اصلی و 855 حوزه فرعی در فرماندارها و بخشداریها در نظر گرفته شده بود.
آخرین نتایج شمارش آرای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی به تفکیک استانها تا این لحظه به شرح زیر است: (لازم به ذکر است که این نتایج غیررسمی و هنوز به تأیید شورای نگهبان نرسیده است)
اگرچه سخن از پیروزی و شکست در انتخابات، سخن پسندیدهای نیست ولی به روال جاری و آنچه بر سر زبانهاست، جریان یاد شده در کلیت انتخابات هفتم اسفند شکست خورده است و ضمن آن که اکثریت مجلس دهم در اختیار اصولگرایان است،
به گزارش مشرق، «حسین شریعتمداری» در سرمقاله امروز «کیهان» نوشت:
درباره انتخابات دو مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری که روز جمعه با حضور پرشور مردم در سراسر کشور برگزار شد و نتایج حاصل از آن، گفتنیهایی هست که شاید در نگاه اول چندان به چشم نیاید و یا در هیاهوی تبلیغاتی این روزها، پنهان بماند. یادداشت پیش روی اشارهای گذرا به برخی از این نکات است.
1- این واقعیت میدانی - تاکید میشود میدانی- قابل تردید نیست که لیست مشترک سه گروه موسوم به اصلاحات، کارگزاران و حامیان دولت، در تهران، اکثریت آراء را به خود اختصاص داده است.
2- درباره لیست سه گروه یاد شده برای مجلس خبرگان در استان تهران گفتنی است که 8 تن از نامزدهای این لیست، با فهرست نامزدهای معرفی شده از سوی جامعه مدرسین و جامعه روحانیت مبارز مشترک هستند. بنابراین؛ 8نامزد مورد اشاره برای خبرگان را نمیتوان نامزدهای وابسته به سه گروه یاد شده تلقی کرد، بلکه این 8 تن اصالتا نامزدهای جامعه مدرسین و جامعه روحانیت مبارز هستند که سه گروه اصلاحات و کارگزاران و اعتدال از لیست جامعتین وام گرفته و در لیست خود جای داده بودند که مخالفت و اعلام بیاطلاعی اکثر آنان را در پی داشت. بنابراین اگرچه نامزدهای لیست مشترک سه گروه یادشده برای مجلس شورای اسلامی، در تهران بیشترین آراء را به خود اختصاص دادهاند ولی اکثریت قاطع نامزدهای مجلس خبرگان از حوزه استان تهران، به اصولگرایان تعلق دارند و نه اصلاحطلبان.
مدیر برنامه های خلیج فارس اندیشکده واشنگتن در تحلیلی، ضمن ارزیابی شخصیت «محمد بنسلمان»، جانشین ولیعهد عربستان سعودی و وزیر دفاع این کشور، نسبت به تبعات تصمیمگیریهای این جوان بیتجربه در عرصه منطقهای و بینالمللی هشدار داد.
گروه بینالملل مشرق - «سایمون هندرسون»، مدیر برنامه های خلیج فارس اندیشکده واشنگتن و کارشناس آمریکایی امور عربستان در مقاله ای تحلیلی تلاش می کند، ضمن ارزیابی و بررسی شخصیت «محمد بن سلمان»، جانشین ولی عهد عربستان سعودی، نسبت به تصمیم هایی که توسط چنین شخصیتی گرفته شده و یا در آینده گرفته خواهد شد و بازتاب های خطرناک آن که نه تنها عربستان بلکه منطقه و جهان را تحت الشعاع خود قرار خواهد داد، هشدار می دهد.
هندرسون می نویسد: بر کسی پوشیده نیست که دیدگاه و نگرش راهبردی عربستان سعودی حول محور تامین منافع و مصالح خاندان سعودی حاکم بر عربستان متمرکز است و این دیدگاه را به ویژه در برهه ها و مراحلی که حکومت سعودی با آن مواجه است، به خصوص در مراحل گذار و تغییر در این کشور، چالشی بزرگ برای عربستان تشکیل می دهد، خاندانی که سراسر حیات و حکومتش بر عربستان را ابهام و رسوایی فرا گرفته است.
رئیسجمهوری کنفدراسیون سوئیس و هیأت همراه، ساعتی پیش با حضرت آیتالله خامنهای دیدار کردند.
به گزارش حوزه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، آقای رئیس جمهوری کنفدراسیون سوئیس و هیأت همراه، ساعتی پیش با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (شنبه) در دیدار «یوهان اشنایدر آمان» رئیسجمهوری سوئیس با اشاره به سوابق ارتباط دو کشور و انعکاس مثبت رفتار دولت سوئیس در افکار عمومی ایران، از افزایش همکاریهای اقتصادی و علمی استقبال و خاطرنشان کردند: حجم مبادلات تجاری ایران و سوئیس کم و نامتوازن است و تجّار و سرمایهگذاران سوئیسی با آگاهی از ظرفیتهای فراوان ایران میتوانند این تراز را بهبود بخشند.
به گزارش خبرنگار گروه انتخابات باشگاه خبرنگاران جوان،ستاد انتخابات کشور پیرو اطلاعیه شماره 58 خود اعلام کرد : لیست اعلام شده مربوط به انتخابات مجلس خبرگان رهبری استان تهران نتایج صندوق های اخذ رای شمارش شده تاکنون می باشد و نتایج آرای نهایی این حوزه متعاقبا اعلام خواهد شد.
همچنین رییس ستاد انتخابات شهرستان تهران گفت: نتیجه انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در حوزه انتخابیه تهران با توجه به این که کار شمارش آرا به پایان نرسیده، هنوز نهایی نشده است.
علی اصغر ناصربخت شامگاه شنبه در گفت وگویی اظهارداشت: کار شمارش حدود 1000 صندوق اخذ رای که به طور عمده مربوط به شمال شهر تهران است ، هنوز انجام نشده است.
سرویس انتخابات مشرق، با پایان شمارش آرا در حوزههای انتخابیه دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، آخرین آمار و نتایج شمارش آرا در استانها و شهرستانهای سراسر کشور را در قالب جداول جداگانه منتشر میکند.
به گزارش مشرق، رایگیری برای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از ساعت 8 صبح جمعه 7 اسفند به صورت همزمان در سراسر کشور آغاز شد و تا ساعت 23:45 ادامه داشت.
جمعیت واجد شرایط در کشور برای رای دادن در این دوره انتخابات 54 میلیون و 915 هزار و 24 نفر اعلام شده است که شرکت کنندگان در انتخابات 290 نماینده خود را از 207 حوزه انتخابی برای حضور در ساختمان سبز بهارستان از میان 4 هزار و 844 کاندیدا انتخاب کردند. برای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی حدود 207 حوزه اصلی و 855 حوزه فرعی در فرماندارها و بخشداریها در نظر گرفته شده بود.
آخرین نتایج شمارش آرای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی به تفکیک استانها تا این لحظه به شرح زیر است: (لازم به ذکر است که این نتایج غیررسمی و هنوز به تأیید شورای نگهبان نرسیده است)
با پایان شمارش آرا در حوزههای انتخابیه پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری، آخرین آمار و نتایج شمارش آرا در استانها و شهرستانهای سراسر کشور بصورت جداول جداگانه منتشر می شود.
به گزارش مشرق، رایگیری برای پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری از ساعت 8 صبح امروز (7 اسفند) به صورت همزمان در سراسر کشور آغاز شد و تا ساعت 23:45 ادامه داشت.
جمعیت واجد شرایط در کشور برای رای دادن در پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان 54 میلیون و 915 هزار و 24 نفر اعلام شده است که شرکت کنندگان در انتخابات، 88 نماینده را از 31 حوزه انتخابی از میان 161 نفر انتخاب کردند. 31 حوزه اصلی در مراکز استانها و یک هزار و 31 حوزه فرعی در فرمانداریها و بخشداریها برای پنجمین دوره انتخابات خبرگان رهبری پیشبینی شده بود.
آخرین نتایج شمارش آرای پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری به تفکیک استانها تا این لحظه به شرح زیر است: (لازم به ذکر است که این نتایج غیررسمی و هنوز به تأیید شورای نگهبان نرسیده است)
********************* آخرین نتایج تا ساعت 07:30 بامداد شنبه 8 اسفند
** این خبر بر مبنای آخرین اعلام نتایج انتخابات کامل شده و تعداد آراء متعاقبا اعلام خواهد شد:
آژانس بینالمللی انرژی اتمی در گزارش فصلی خود که روز جمعه منتشر شد پایبندی ایران به توافق هستهای را تأیید کرد.
به گزارش مشرق، آژانس بینالمللی انرژی اتمی در گزارش فصلی که روز جمعه منتشر کرد، پایبندی ایران به توافق هستهای را تأیید کرد.
دیدهبان هستهای سازمان ملل، با وجود این در گزارش روز جمعه گفته میزان دخائر آب سنگین ایران، اندکی بیش از محدودیتهای تعیینشده در توافق هستهای بوده است.
در گزارش آژانس، موجودی ذخائر آب سنگین ایران بر اساس اقدامات راستیآزمایی روز 17 فوریه برابر با 130.9 تن تعیین شده که اندکی از حد 130 تن مجاز بر اساس توافق هستهای بیشتر بوده است.
با وجود این، آژانس تأیید کرده که ایران با اتتقال 20 تن دیگر از این ذخایر میزان آن را به پایینتر از حدود تعیینشده در «برجام» رسانده است.
سرویس انتخابات مشرق، با پایان شمارش آرا در حوزههای انتخابیه دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، آخرین آمار و نتایج شمارش آرا در استانها و شهرستانهای سراسر کشور را در قالب جداول جداگانه منتشر میکند.
به گزارش مشرق، رایگیری برای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از ساعت 8 صبح جمعه 7 اسفند به صورت همزمان در سراسر کشور آغاز شد و تا ساعت 23:45 ادامه داشت.
جمعیت واجد شرایط در کشور برای رای دادن در این دوره انتخابات 54 میلیون و 915 هزار و 24 نفر اعلام شده است که شرکت کنندگان در انتخابات 290 نماینده خود را از 207 حوزه انتخابی برای حضور در ساختمان سبز بهارستان از میان 4 هزار و 844 کاندیدا انتخاب کردند. برای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی حدود 207 حوزه اصلی و 855 حوزه فرعی در فرماندارها و بخشداریها در نظر گرفته شده بود.
آخرین نتایج شمارش آرای انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی به تفکیک استانها تا این لحظه به شرح زیر است: (لازم به ذکر است که این نتایج غیررسمی و هنوز به تأیید شورای نگهبان نرسیده است)
آغاز فرآیند رأیگیری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در حالی شروعشده که تهران در صدر آمار واجدین رأی دادن قرارگرفته است.
به گزارش مشرق، در حالی تنها ساعاتی تا آغاز فرآیند رأیگیری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری باقیمانده که مردم خود را برای حضور گسترده در دو انتخابات مهم کشور آماده میکنند و مسئولان نیز شرایط و امکانات لازم برای جمعآوری آراء مردم را مهیا کردهاند.
۵۴میلیون و ۹۱۷ هزار و ۲۷ نفر واجد شرایط رأی دادن از هشت صبح فردا هفتم اسفندماه با حضور در پای صندوقهای رأی در رقم زدن سرنوشت خود و کشور سهیم میشوند و دراینبین بیش از ۳ میلیون جوان ایرانی برای نخستین بار برای انتخاب نمایندگان خود در دو مجلس خبرگان و شورای اسلامی رأی میدهند.
صندوقهای رأی، تعرفهها، سیستمهای الکترونیکی هوشمند، مهرها و ... به هزار و ۶۲ حوزه انتخابیه مجلس شورای اسلامی در نقاط مختلف کشور ارسالشده تا شرایط برای اخذ آرای مردم فراهم شود و ملت ایران بتواند از میان ۴ هزار و ۸۴۴ کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نمایندگان خود را برای کسب ۲۹۰ کرسی بهارستان انتخاب کنند.
دستگیری محمدباقر نمازی با هدف کشف لایههای پیچیده شبکه فساد اقتصادی و اطلاعاتی گسترده مرتبط با انگلیس و آمریکا در ایران صورت گرفت. دو رسانه انگلیسی بیبیسی و رویترز تلاش کردند ضربه امنیتی بزرگ واردشده را تحریف کنند.
به گزارش مشرق، دو رسانه انگلیسی بی بی سی و رویترز طی دو روز گذشته تلاش کردند ضربه امنیتی بزرگ وارد شده به شبکه فساد اقتصادی و خرابکاری امنیتی انگلیس و امریکا در ایران را تحریف کنند.
این رسانه ها در ساعات ابتدایی دیروز بدون اشاره به سابقه فرد بازداشت شده (محمدباقر نمازی) تلاش کردند تا این بازداشت را صرفا مرتبط با دستگيري چندماه قبل یکی از پسرهای ایرانی-آمریکایی وی جلوه بدهند در حالی که اطلاعات موجود نشان می دهد مسئله بسیار فراتر از این است.
دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره انتخابات خبرگان رهبری در سراسر کشور در حال برگزاری است.
به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛بر اساس گزارش های دریافتی خبرنگاران از سراسر کشور حاکی از آن است که واجدین شرایط رای دهی از دقایق اولیه آغاز رای گیری در شعبه های اخذ رای حضور یافته اند و در برخی از استان ها و شهرستان ها هم صف های طولانی رای تشکیل شده است.
حسینعلی امیری با حضور در جمع خبرنگاران توضیحاتی دررابطه با رای گیری امروز داد.
به گزارش خبرنگار انتخابات گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، "حسینعلی امیری" سخنگوی وزارت کشور با حضور در جمع خبرنگاران با بیان این که از صبح امروز مردم در نقاط مختلف کشور پای صندوق های رای آمدند گفت: با توجه به استقبال چشم گیر مردم زمان رای گیری تمدید شد.
وی افزود: با توجه به این که 55 میلیون نفر واجدین شرایط رای دادن در کشور بودند 130 میلیون تعرفه در کل کشور توزیع شد.
وی درباره برخی گمانه زنی ها مبنی بر نتایج برخی از حوزه های انتخابیه نقاط مختلف کشور اظهار داشت: هر زمان که شمارش آرای هر حوزه انتخابیه کشور به اتمام برسد اعلام می کنیم و اگر نیاز بود که زمان رای دادن تمدید شود نیز با دستور وزیر اعلام خواهد شد.
استان تهران: مناطق نوزده گانه شهرتهران فردا شنبه هشتم اسفند ماه تعطيل است همچنین تمام مدارس ناحیه یک و دو ری، کهریزک، فشافویه، چهاردانگه و اسلامشهر نیز فردا تعطیل است. کلیه مدارس شهرستان اسلامشهر و شهرری فقط در شیفت صبح فردا شنبه 8 اسفندماه تعطیل اعلام شد.
استان آذربایجان شرقی
بعلت طولانی شدن فرایند برگزاری انتخابات در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو، بخش های ایلخچی،خسرو شاه ، ممقان ، کلیه مدارس حوزه های انتخابیه در روز شنبه 8 اسفند ماه تعطیل اعلام می گردد. کلیه مدارس شهرستان بناب نیز در شیفت صبح، فردا شنبه 8 اسفندماه تعطیل اعلام شد. در بقیه شهرستان ها و بخش ها مدارس دایر می باشد.
دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، از صبح جمعه، هفتم اسفندماه، برای انتخاب 290 نماینده ملت در 207 حوزه انتخابیه برگزار خواهد شد. با یادداشتبرداری یا ذخیره این صفحه روی گوشی یا تبلت خود میتوانید هنگام نگارش اسامی نامزدهای مد نظر در شعب اخذ رأی، در وقت خود صرفهجویی کنید.
گروه سیاسی مشرق - دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی هفتم اسفندماه امسال برای انتخاب 290 نماینده ملت در 207 حوزه انتخابیه برگزار خواهد شد.
بنا بر اعلام ائتلاف اصولگرایان کشور، لیست ائتلاف بزرگ اصولگرایان در سراسر کشور با اسامی افراد مشخص شده است.
به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، "عبدالرضا رحمانی فضلی" وزیر کشور امشب 5 اسفند در برنامه گفتگوی ویژه خبری به بررسی انتخابات 7 اسفند پرداخت.
رحمانی فضلی وزیر کشور در ابتدا در پاسخ به سوال اول مجری برنامه مبنی بر این که عملکرد دستگاه های اجرایی را در عرصه انتخابات چگونه ارزیابی می کنید، گفت: در حوزه اجرایی هیچ مشکلی نداریم لذا آمادگی کاملی در کل کشور برای برگزاری انتخابات از سوی همه دستگاه های اجرایی وجود دارد.
وزیر کشور با بیان اینکه در حوزه امنیتی هیچ گزارشی که موجب نگرانی و دغدغه شود وجود ندارد، گفت: نظم و انضباط کاندیداها، احزاب و گروه ها و دستگاه های مختلف را تاکنون شاهد هستیم.
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که آیا تعرفه ها به مقدار لازم چاپ و ارسال شده است گفت: صندوق ها، مهر ها و تعرفه ها آماده اند لذا همه تعرفه ها به فرمانداران داده شده است.
ویکی لیکس، جاسوسی سازمان امنیت ملی آمریکا از بزرگترین مقامات سیاسی جهان را افشا کرد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل ازراشا تودی، نشریه "ویکی لیکس" از اقدامات جاسوسی سازمان امنیت ملی آمریکا علیه شخصیت های سیاسی مشهور جهان پرده برداشت.
این وبسایت در گزارش امروز خود نوشت: سازمان امنیت ملی آمریکا گفتگوهای بسیاری از مقامات سیاسی جهان را استراق سمع می کند.
ویکی لیکس افزود: دیدار "بان کی مون" دبیر کل سازمان ملل با "آنگلا مرکل" صدر اعظم آلمان، "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی و "برلوسکونی" نخست وزیر سابق ایتالیا به وسیله جاسوسان سازمان امنیت ملی آمریکا شنود شده است.
آمریکا همچنین گفتگوهای "سارکوزی" رئیس جمهور سابق فرانسه با مرکل و برلوسکونی را استراق سمع کرده است.
هدف نخست رایزنی بیشتر درباره گسترش و تعمیق عملیات در سوریه بوده است. پس از موفقیت های میدانی اخیر مقاومت در سوریه، که عمدتا محصول همکاری بسیار نزدیک ایران و روسیه بوده، این دیدگاه تقویت شده است که هر چه این همکاری و هماهنگی بیشتر باشد، سرعت و کیفیت پیروزی ها نیز بیشتر خواهد بود.
به گزارش مشرق، مهدی محمدی در کانال تلگرامش نوشت:
جمع بندی مجموعه اطلاعات موجود نشان می دهد، سفر روز 2 اسفند سرگی شایگو وزیر دفاع روسیه به ایران 3 هدف اصلی داشته است:
1- هدف نخست رایزنی بیشتر درباره گسترش و تعمیق عملیات در سوریه بوده است. پس از موفقیت های میدانی اخیر مقاومت در سوریه، که عمدتا محصول همکاری بسیار نزدیک ایران و روسیه بوده، این دیدگاه تقویت شده است که هر چه این همکاری و هماهنگی بیشتر باشد، سرعت و کیفیت پیروزی ها نیز بیشتر خواهد بود.
2- مسئله دوم، تصمیم گیری درباره نحوه واکنش به مداخلات نظامی جدید امریکا در لیبی و آماده شدن ناتو و برخی کشورهای منطقه ای برای مداخله احتمالی در سوریه است. ایران و روسیه عقیده دارند که باید به این مسائل واکنش مشترک نشان بدهند.
«"عبدالله بن زاید" وزیر خارجه امارات عربی طی پیامی بر صفحه توییتری خود خشم سعودی ها را برانگیخت.»
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، "عبدالله بن زاید" وزیر خارجه امارات عربی طی پیامی بر صفحه توییتری خود خشم سعودی ها را برانگیخت. به گزارش بوابه القاهره؛ وزیر خارجه امارات از زبان فرمانده شیعی "حسن فرحان المالكي" توییت فرستاده بود: «جامعه عربستان بر پایه فرهنگ پستی در حال رشد است که تنها بر مطرح شدن مسئله "کفر" و "حرام" متمرکز شده است.»
در ادامه این توییت آمده است: «فرهنگ عربستانی ها دشمن زندگی بوده و انسان را خوار می شمارد و از تروریسم حمایت می کند.»
سعودی ها با ابراز خشم شدید خود گفته اند که این توهین شدید به سعودی هاست؛ چرا که عبدالله بن زاید مقام رسمی امارات است و نقل اظهارات شخص دیگر دلیل محسوب نمی شود و گویا که خود عبدالله این اظهارات را گفته است.
سرویس جاسوسی انگلیس (MI6) تصمیم گرفته اعضای اثرگذار مجلس خبرگان رهبری حذف شوند و برای همین، راهکار «رأی سلبی» برای انتخابات هفتم اسفند به منظور ممانعت از تشکیل یک مجلس خبرگان در تراز انقلاب اسلامی و در ضدیت کامل با استکبار را پی گرفته است.
گروه سیاسی مشرق - دشمنان انقلاب اسلامی ایران پس از ناکامی در پروژههای «براندازی» و «استحاله» نظام اسلامی ایران گام دیگری را در حال اجرا هستند؛ دشمنان مردم ایران پروژه «نفوذ» جریانی و فردی را در سطوح «تصمیم گیران» یا «تصمیم سازان» را در دستور کار خود قرار دادهاند.
انتخابات مجلس خبرگان در 7 اسفند از اهمیت بیشتر نسبت به مجلس شورای اسلامی برخوردار است زیرا به روایت کلام رهبری «مجلس خبرگان به مسائل جاری کشور کاری ندارد امّا مسئله تعیین رهبری است. چه کسی را رهبر خواهند کرد، چه کسی بنا است تصمیمگیر و سیاستگذار اصلی کشور باشد؟ این بستگی دارد به اینکه در مجلس خبرگان چه کسانی باشند.» به همین خاطر «دشمن بر روی مجلس خبرگان هم حسّاس است» دشمنان انقلاب اسلامی گامهای اولیه خود برای مجلس خبرگانی که ضریب تقابل با استکبار جهانی کمتری را داشته باشد، آغاز کردهاند.
اتاق فکر ضدانقلاب با استفاده از بازوی رسانهٔ خود در تلاش برای رسیدن به اهداف ترسیمی خود در انتخابات مجلس خبرگان رهبری گام برمیدارند؛ اتاق فکر دشمنان ایران ابتدا هدف خود را حضور نیروهای نزدیک به کشورهای غربی در انتخابات مجلس خبرگان پیریزی کردند اما با شرایط درج شده در قانون و پایبندی اعضای شورای نگهبان بر اجرای مرّقانون از حضور نیروهای همسو با خود ناامید شدند و سپس گام دوم خود را در جهت اثرگذاری بر رأیدهی آغاز کردند؛ مرحله دوم با «رأی سلبی» به حضرات آیات جنتی، مصباح یزدی و محمد یزدی شکل گرفت. اصلیترین اقدام آنان با الگوی رأیدهی رسانهای شبکه دولتی انگلیس و رسانههای اقماری آن آغاز شد.
سخنگوی دولت گفت: رییس جمهور شخصا در ماجرای تایید صلاحیت داوطلبان انتخابات ورود کرده است.
به گزارش خبرنگار دولتگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد باقر نوبخت سخنگوی دولت در نشست خبری امروز سهشنبه (27 بهمن ماه) با اصحاب رسانه، در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان مبنی براینکه آیا رییس جمهور در ماجرای تایید صلاحیت داوطلبان ورود کرده است، گفت: وی در چارچوب قانون به این موضوع وارد شد و در این راستا با وزیر کشور تبادلای داشتند.
سخنگوی دولت درباره آخرین وضعیت سبد کالا و ارائه آن به افراد نیازمند، اظهار داشت: در این راستا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برنامهریزیهای لازم را انجام داده است و بخش دیگری از توزیع این سبد در حال انجام است که به مجموعه افراد خاصی اهداء خواهد شد.
یک وبگاه صهیونیستی نوشت: ایران ارتشی قدرتمند به ویژه در زمینه یگان موشکی دارد اما نقطه مقابلش ارتش کوچک و غیر حرفهای عربستان سعودی است.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ وبگاه عبری زبان «ماکو» در گزارشی با اشاره به تنش ایجاد شده بین ایران و عربستان سعودی به قیاس توان نظامی دو کشور پرداخت. هرچند که در دکترین نظامی ایران حمله به کشور مسلمانی در دستور کار نبوده و نیست اما به هرحال در قیاس ذکر شده از دیدگاه این وبگاه صهیونیستی، ایران برتریهای قابل توجهی از بعد تعداد پرسنل نظامی و توانمندی یگان موشکی و نیروی دریایی برخوردار است.
در این گزارش به توان موشکی زمین به هوای ایران نیز اشاره شده اما قدیمی بودن جنگندههای ایران و نحوه نگهداری آنها تنها نقطه ضعف فاحش در برابر رقیب محسوب میشود. وبگاه ماکو در این زمینه نوشت: ایران ارتشی با قدمت و قدرتمند خصوصا در زمینه یگان موشکی دارد اما عربستان سعودی ارتشی بسیار کوچکتر و آماتوری در اختیار دارد.
با گذشت نزدیک به یک ماه از اجرای برجام که به گفته دولتیها موجب لغو همه تحریمهای اقتصادی علیه کشورمان شده است، نگاهی به بازارهای مختلف و قیمت اجناس و کالاها بیانگر آن است که لغو تحریمها هنوز تاثیری بر سفره مردم نداشته است.
گروه اقتصادی مشرق- با تبلیغات مستمری که مسئولان دولتی در 2 سال و نیم اخیر درباره توافق هستهای به راه انداخته بودند، شاید برای برخی از مردم این تصور ایجاد شده بود که با حصول توافق هستهای و لغو تحریمها، قیمت اجناس و کالاهای مختلف کاهش خواهد یافت و پس از سالها مردم، کمی احساس ارزانی خواهند کرد.
اما برخلاف این تصور رایج، تاکنون که نزدیک به یک ماه از اجرای توافق هستهای گذشته، خبری از ارزانی نیست و این مسئله میتواند 2 علت داشته باشد: یکی اینکه تحریمها هنوز به طور کامل برداشته نشده (که اظهارات فعالان اقتصادی همین را نشان میدهد) یا این که تحریمها برداشته شده، اما مسئولان دولتی نسبت به آثار مثبت توافق هستهای بر معیشت مردم، اغراق و بزرگنمایی میکردند.
در هر صورت در یک ماه اخیر قیمت بسیاری از اجناس و خدمات، افزایش یافته که به نمونههایی اشاره میشود.
بررسی جدید شرکت "گلوبال فایر پاور" به دستهبندی قدرت نظامی ارتشها به تفکیک کشورها پرداخته است.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،بررسی جدید شرکت "گلوبال فایر پاور" به دستهبندی قدرت نظامی ارتشها به تفکیک کشورها پرداخته است. ایالات متحده آمریکا در رده نخست این تقسیم بندی قرار دارد و در پی آن کشورهای روسیه، چین، هند، انگلیس، فرانسه، کره جنوبی، آلمان، ژاپن و ترکیه قرار دارند. در مجموع 126 کشور در شاخص قدرت این بررسی دستهبندی شدهاند.در کنار تقسیم بندی کشورها بر اساس شاخصهای قدرت نظامی، رده بندی زیر بر اساس هزینههای نظامی هنگفتی است که این کشورها میکنند و در این رده بندی چین از روسیه پیشی گرفته است.
1- آمریکا
مخارج نظامی: 609 میلیارد و 900 میلیون دلار
تغییر هزینههای نظامی به درصد بین 2005 تا 2014: منفی 4 / 0
رئیس جمهوری غنا و هیأت همراه با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز در دیدار آقای «جان درامانی ماهاما» رئیسجمهوری غنا با اشاره به نگاه مثبت و جانبدارانه ایران به افزایش همکاری با کشورهای افریقایی از ابتدای انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: قدرتهای سلطهگر، مخالف روابط گرم ایران با افریقا و همچنین منشأ عمدهی جنگها، درگیریها و تغذیه گروههای تروریستی هستند اما علاج همه این مشکلات در نزدیک شدن «کشورهای مستقل» به یکدیگر و افزایش همکاریهای آنهاست.
حضرت آیت الله خامنهای، منافع قدرتهای استکباری را در ایجاد ناامنی و جنگهای گوناگون در نقاط مختلف دنیا خواندند و گفتند: گروههای تروریستی در منطقه ما و افریقا دست پرورده سازمانهای جاسوسی امریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی هستند.
در 25 بهمن درس بزرگی نهفته است، این درس همان است که در انتخابات آینده هم سخت بدان نیازمندیم، هیچ هدفی در ایران بهاندازه ایجاد، حفظ و تقویت یک شبکه همکار در ایران، برای آمریکا مهم نیست و مهمترین کار ویژه این شبکه هم آن است که سر بزنگاه، حداکثر مقدار ناامنی را به کشور تزریق کند.
به گزارش مشرق، مهدی محمدی تحلیلگر سیاسی در کانال تلگرامیاش درباره روز 25 بهمن سال 89 نوشت:
امروز 25 بهمن است. بسیاری هنوز هم تصور میکنند حصر میرحسین موسوی و مهدی کروبی پس از انتخابات 22 خرداد 88 رخداده است. این ادعا درواقع کاملاً نادرست است. موسوی و کروبی روز 25 بهمن 1389 –قریب به دو سال پس از فتنه 88- محصور شدند آنهم نه به دلیل جنایاتی که در طول آن دو سال انجام دادند، بلکه به این دلیل که پس از پیروزی انقلاب فوریه مصر در 22 بهمن 89، تصمیم گرفتند مردم را در ایران به خیابان فرابخوانند و بهزعم خود انقلابهای منطقه را به ایران سرایت بدهند. روز 24 بهمن 89، موسوی و کروبی بیانیه مشترکی صادر کردند که بعدها اطلاعات نشان داد حتی در حد عبارات و کلمات از بیرون کشور به آنها املا شده بود.
در این مورد خاص، فردی در حد و اندازه مسیح علینژاد، مرشد مهدی کروبی شده و برایش امریه صادر کرده بود؛ هدف پروژه 25 بهمن، چیزی از جنس همان استراتژی «پاسخ در تهران» بود که پیشتر در اینجا درباره آن نوشتهام.
آمریکاییها و اسراییلیها، نگران ازآنچه در منطقه میگذشت، به دنبال بهترین و سریعترین راه برای تخلیه انرژی انقلابهای اسلامی در منطقه بودند و سر آخر راهی بهتر از «به هم ریختن ایران» به ذهنشان نرسید.
مهندس بازرگان اصلا مبارزه مسلحانه را قبول نداشت. البته او به یک دلیل قبول نداشت و امام هم به دلیل دیگر قبول نداشت که اصلا آن هم ربطی به هم نداشت.
به گزارش گروه تاریخ مشرق؛ در تاریخ معاصر ایران و به خصوص پس از انقلاب مشروطه افراد و خانواده هایی حضور دارند که در دهه های مختلف تاثیرات مختلفی را در فضای جامعه گذاشته اند. بی شک نام مهندس مهدی بازرگان را هر کس که تاریخ انقلاب اسلامی را مطالعه کرده باشد به یاد دارد. حال چه به طرفداری از وی و یا نقد به عملکرد او و دولت موقت.
در این میان مشرق نیوز سعی نموده با منتشر نمودن گفتگو با رجال شناس تاریخ معاصر؛ قاسم تبریزی به بررسی کارنامه و عملکرد مهندس بازرگان بدون هیچ موضع گیری بپردازد. بخش دوم این گفتگو را تقدیم مخاطبین خود میکنیم. در قسمت ابتدایی این گفتگو پیرامون خانواده مهندس بازرگان مطالبی ارائه گردید.
رئیسجمهور آینده آمریکا با وضعیتی حساس، پیچیده و چالشبرانگیز در خاورمیانه مواجه خواهد بود.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛گالف نیوز در مطلبی مینویسد: همگام با رقابت جمهوریخواهان و دموکراتها در روند انتخاب کاندیداهایشان، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا وارد مرحله جدیدی میشود. پس از نشست انجمنهای حزبی در ایالت آیووا در اول فوریه، دو دموکرات باقی ماندند: وزیر امور خارجه سابق آمریکا، هیلاری کلینتون و سناتور بارنی سَندِرز، که با 9 نفر از جمهوریخواهان به رقابت خواهند پرداخت، که از این 9 جمهوریخواه، تِد کروز، دونالد ترامپ و مارکو روبیو مُهرههای اصلی بازی به شمار میروند.
البته در رقابتهای انتخاباتی، بهسختی میتوان تعیین کرد کدام یک از وعدههایی که مطرح میشوند سیاستهای آتی آمریکا را رقم خواهند زد و کدام یک صرفاً لفاظیهای توخالی و بیاساس انتخاباتی هستند. البته شرایط به گونهای فراهم شده که امکان تجزیه و تحلیل دیدگاهها و سیاستهای خارجی کاندیداها و عواقب و دستاوردهای اجراییِ این سیاستها وجود داشته باشد.
سلام دوستان وسروران عزیز
به وبلاگ خودتان خوش آمدید امیدوارم لحظات شادی داشته باشید لطفا پس از خواندن و مشاهده هر مطلب نظرات خود را مرقوم فرمایید. متشکرم