هزاران نفر از اقشار مختلف مردم پیش از ظهر امروز، با حضور در حسینیه امام خمینی با حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب دیدار کردند.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار پرشور هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، با هشدار درباره تلاش های فریب کارانه آمریکا برای نفوذ از برخی روزنه ها، «اقتصاد قوی و مقاوم»، «توسعه روزافزون علم» و «حفظ و تقویت روحیه انقلابی گری بخصوص در جوانان» را سه عامل مقابله مقتدرانه با دشمنی های پایان ناپذیر شیطان بزرگ اعلام کردند و با بیان برخی نکات درباره انتخابات اسفند 94، افزودند: نتیجه هر انتخابات نیز مانند تک تک آرای مردم، حق الناس است و با همه وجود، از این حق ملت، دفاع خواهد شد.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به ایام پربرکت ماه ذیقعده و لزوم بهره مندی از این فرصتهای گرانبها، ماه شهریور را نیز حاوی خاطراتی پرمعنا خواندند و خاطرنشان کردند: در همه حوادث این ماه از جمله کشتار مردم بیگناه به دست رژیم پهلوی در 17 شهریور 57، شهادت رئیس جمهور و نخست وزیر کشور در 8 شهریور 60، ترور شهید آیت الله قدوسی و شهید آیت الله مدنی در همین ماه و حمله صدام به ایران در 29 شهریور 59، ردپای مستقیم یا غیرمستقیم امریکا مشاهده می شود.
در جنوب غربی واشنگتن شهری وجود دارد بنام آرلینگتون که میزبان بسیاری از عملیات هماهنگ در حوزه امنیت فناوری اطلاعات و فضای سایبری امریکا است.
به گزارش خبرنگارگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آژانس امنیت داخلی ایالات متحده امریکا(NSA)، سال ها پیش مرکز ملی اجماع ارتباطات و امنیت سایبری (NCCIC) را در محدوده ای حفاظت شده و به منظور هماهنگی و راهبردی عملیات سطح بالا در فضای مجازی راه اندازی نمود. این مرکز که حالا قرار است به پایگاهی برای جمع آوری تهدیدات امنیت سایبری دولت و بخش خصوصی تبدیل شود، به کانون توجه متخصصین و فعالان حوزه امنیت سایبری تبدیل شده است.
نظارت و اجرای عملیات هماهنگ در شبکه های رایانه ای، تهدیدات و امنیت فضای سایبری تنها بخشی از فعالیت هایی است که در مرکز ملی اجماع ارتباطات و تهدیدات امنیت سایبری یا NCCIC ، همه روزه و به طور شبانه روزی در حال انجام است.
مرکز ملی اجماع ارتباطات و امنیت سایبری چیست و چه کار می کند؟
مرکز ملی اجماع ارتباطات و امنیت سایبری، قسمتی از دفتر ارتباطات و امنیت سایبری امریکا است که زیر نظر اداره حفاظت و برنامه های ملی امریکا (NPPD) اداره می شود. وزارت امنیت ملی امریکا در سال 2009 اقدام به تاسیس این مرکز نظامی و محرمانه نمود. این مرکز وظیفه نظارت تمام وقت بر فضای سایبری امریکا، اشتراک گذاری اطلاعات، تحلیل و امور مرتبط بر پاسخگویی سریع حوادث فضای سایبر را برعهده دارد. حفاظت از شبکه های دفاتر فدرال امریکا و زیرساخت های حیاتی نظیر سامانه های کنترل صنعتی از دیگر وظایف این مرکز است.
طرح ریزی و کنترل خط مشی پاسخگویی در برابر رویدادهای سایبری در سطح ملی از دیگر وظابف این نهاد نظامی-حاکمیتی است. مرکز ملی اجماع ارتباطات و امنیت سایبری ضمن همکاری مستقیم با دولت، ایالت ها، کشورهای همسایه و بخش خصوصی، اقداماتی نظیر اطلاع رسانی و آگاهی سازی، اجرای عملیات مشترک بین دفاتر فدرال و تحلیل راهبردی مرتبط با امنیت سایبری و ارتباطات را انجام میدهد.
آرای کافی برای مسدود کردن رد توافق هسته ای ایران در مجلس سنا به دست آمد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، کاخ سفید روز سه شنبه اعلام کرد: دولت باراک اوباما از حمایت 41 سناتور از توافق هسته ای ایران خوشحال شده است.
شمار سناتورهایی که حمایت خود را از این توافق اعلام کرده اند روز سه شنبه به 41 نفر رسید و به این ترتیب آرای کافی برای مسدود کردن رد این توافقنامه در مجلس سنا به دست آمد.
معاون رئیسجمهور سابق آمریکا در ادامه ادعاهای بیاساس خود گفت: اجرای توافق هستهای موجب ویرانی آمریکا بوسیله بمبهای هستهای ایران خواهد شد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از هیل، «دیک چنی» معاون رئیسجمهور سابق آمریکا در سخنرانی امروز (سهشنبه) خود مدعی شد که اجرای توافق هستهای و لغو تحریمهای موشکی ایران، امکان دسترسی تهران را به تجهیزات مورد نیاز برای حمله مستقیم هستهای به آمریکا فراهم خواهد کرد.
وی که از حصول توافق هستهای بسیار خشمگین است، افزود: «هیچ ملتی را در ادوار گذشته سراغ ندارم که با دستان خود ابزار نابودی خود را در اختیار ملت دیگری قرار داده باشد.»
چنی تصویب احتمالی برجام را اشتباهی تاریخی و خطرناک خواند، که پیامدهای دهشتناک و جبرانناپذیری را در پی خواهد داشت.
برخی نباید انتظار داشته باشند که شورای نگهبان زیر پای افرادی که در بزنگاهها کیان نظام اسلامی را هدف قرار دادند، فرش قرمز پهن کند.
به گزارش حوزه احزاب و تشکلهایگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، گذر از صافی شورای نگهبان دغدغهای است که امروز ذهن بسیاری از اصلاحطلبان بهویژه رادیکالهای این جریان را به خود مشغول کرده است. رفرمیسمهای ایران در حالی خود را برای انتخابات دهمین دوره مجلس آماده میکنند که عبور برخی چهرههای ایشان از فیلتر نهاد نظارتی با اما و اگرهای جدی روبهرو است.
جریان اصلاحات به دلیل کارنامه نهچندانقابل دفاع سیاستورزی خود در سالیان اخیر، به احراز صلاحیت تنی چند از مهرههای نشاندار خود توسط شورای نگهبان ، مشکوک است.
اما راهبرد چیست؟ اصلاحطلبان چند راهبرد را برای برونرفت از این تشکیک، دنبال میکنند.
راهبرد اول/ گفتگو با شورای نگهبان
بعد از حوادث سال 88، بخش اعظمی از متبوعین اصلاحطلب، میان خود و نهادهای حاکمیتی خط جدایی کشیدند تا حدی که انتخابات مجلس نهم با قهر خودخواسته ایشان با صندوقهای رأی برگزار شد. اما امروز بعد از گذشت 6 سال از آن رویدادها، به نظر میرسد که اصلاحطلبان، ادامه حیات سیاسی خود را در گرو گفتگو با حاکمیت میدانند. دیدار "محسن رهامی" رئیس کمیته انتخابات شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با "آیتالله محمد یزدی" و "آیتالله مومن" از فقهای شورای نگهبان و همچنین دیدارهای اخیر "محمدرضا عارف" رئیس بنیاد امید ایرانیان با برخی اعضای نهاد نظارتی در راستای همین سیاست بوده است.
دشمن درمیدان نبردسخت، وقتی حریف نمیشود، آن را به جنگ نرم تبدیل میکندوبااستراتژی ایجادشبهه واختلاف درصفوف داخلی حریف،تلاش میکندتمرکز آن رابرهم بزند.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تأثیر جنگ روانی از جنگ سخت میدانی که چند دولت غربی و عربی و در رأس آن آمریکا، انگلیس و عربستان سعودی در خاورمیانه به راه انداختهاند، اگر بیشتر نباشد کمتر نیست.
از زمانی که ایران به همراه محور مقاومت، مقابله با جنگهای نیابتی آمریکا و عربستان را در سوریه و عراق آغاز کرد، انتشار شایعه و جنگ روانی علیه مقاومت جزئی از سلاح حریف بوده است.
نشریه انگلیسی «اکونومیست» در گزارشی که اساس آن مجموعی از ادعاهای بیسند است، تلاش کرده که جایگاه فرمانده سپاه قدس را در اذهان عمومی متزلزل و اعتماد به وی را دچار شک و شبهه کند.
همزمان با این نشریه انگلیسی، روزنامه سعودی الشرق الاوسط چاپ لندن نیز با انتشار گزارشی به نقل از یک منبع سیاسی ناشناس، تلاش کرده است که با کلیدواژههای «آیت الله سیستانی»، «رهبر ایران» و «قاسم سلیمانی» و طرح چند ادعا و شایعه، چنین وانمود کند که مرجعیت عراق از افزایش نفوذ سردار قاسم سلیمانی در عراق نگران است.
نشریه اکونومیست در گزارش خود، سردار سلیمانی و جایگاه او را در داخل ایران و روزنامه الشرق الاوسط جایگاه ایشان را در داخل عراق نشانه گرفته است. اکونومیست در گزارشش با نام «شیری در زمستان» میگوید که پس از مطرح شدن نام او در رسانهها و شبکههای اجتماعی به دلیل مبارزه با داعش، مجددا تصمیم گرفته شده است که نقش عمومی کمتری به این ژنرال ایرانی داده شود.
برخی نباید انتظار داشته باشند که شورای نگهبان زیر پای افرادی که در بزنگاههای سیاسی و اجتماعی کیان نظام اسلامی را هدف قرار دادند، فرش قرمز پهن کند.
حوزه احزاب و تشکلهایگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان - حسام رضایی: گذر از صافی شورای نگهبان دغدغهای است که امروز ذهن بسیاری از اصلاحطلبان بهویژه رادیکالهای این جریان را به خود مشغول کرده است. رفرمیسمهای ایران در حالی خود را برای انتخابات دهمین دوره مجلس آماده میکنند که عبور برخی چهرههای ایشان از فیلتر نهاد نظارتی با اما و اگرهای جدی روبهرو است.
جریان اصلاحات به دلیل کارنامه نهچندانقابل دفاع سیاستورزی خود در سالیان اخیر، به احراز صلاحیت تنی چند از مهرههای نشاندار خود توسط شورای نگهبان ، مشکوک است.
اما راهبرد چیست؟ اصلاحطلبان چند راهبرد را برای برونرفت از این تشکیک، دنبال میکنند.
راهبرد اول/ گفتگو با شورای نگهبان
بعد از حوادث سال 88، بخش اعظمی از متبوعین اصلاحطلب، میان خود و نهادهای حاکمیتی خط جدایی کشیدند تا حدی که انتخابات مجلس نهم با قهر خودخواسته ایشان با صندوقهای رأی برگزار شد. اما امروز بعد از گذشت 6 سال از آن رویدادها، به نظر میرسد که اصلاحطلبان، ادامه حیات سیاسی خود را در گرو گفتگو با حاکمیت میدانند. دیدار "محسن رهامی" رئیس کمیته انتخابات شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با "آیتالله محمد یزدی" و "آیتالله مومن" از فقهای شورای نگهبان و همچنین دیدارهای اخیر "محمدرضا عارف" رئیس بنیاد امید ایرانیان با برخی اعضای نهاد نظارتی در راستای همین سیاست بوده است.
راهبرد دوم/ سرمایهگذاری روی مهرههای خنثی
عدم تمرکز روی چهرههای رادیکال و شناسایی فعالان اصلاحطلب خنثی -از منظر مطالبات سیاسی- که فاقد هرگونه کارنامه سوء اجتماعی و سیاسی هستند، میتواند راه جلوس اصلاحطلبان روی صندلیهای سبز بهارستان را هموار کند. اما این راهبرد یک ضعف برای اصلاحاتیها به دنبال دارد و آن هم اینکه با ورود چنین چهرههایی به پارلمان، عملا خواستههای ملزوم چپهای سیاست ایران، عقیم خواهد ماند.
سفیر و نماینده دائم ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی ابراز داشت: پارچین یک سایت نظامی متعارف است و ساخت وساز در آن امری طبیعی بوده و ربطی هم به آژانس ندارد.
به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، "رضا نجفی" سفیر و نماینده دائم ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی در گفتوگویی در واکنش به اظهارات آمانو تصریح کرد: یک سایت نظامی متعارف است و ساخت وساز در آن امری طبیعی بوده و ربطی هم به آژانس ندارد.
وی اضافه کرد: این امر به قدری واضح است که حتی مقامات آمریکایی هم به آن اذعان کرده اند.
یوکیا آمانو امروز در نشستی خبری در پاسخ به سوالی عنوان کرد که «ساخت و ساز در پارچین بر بررسیهای آژانس تاثیر میگذارد.»
نحفی همچنین خاطرنشان کرد: حتی در گزارش خود آژانس آنجا که به اضافه شدن «یک بخش کوچک» به یک ساختمان در پارچین اشاره شده در پانوشت متن (شماره 80) آمده است که این ساختمان ربطی به آن ساختمان مورد ادعای آژانس ندارد. لذا عجیب است که آژانس بگوید اضافه شدن یک بخش کوچک به یک ساختمان بی ربط، باصطلاح تحقیقات آژانس را تحت تاثیر قرار دهد.
وی گفت: همانطور که آقای آمانو خودش هم تکرار کرد آژانس با ایران یک نقشه راه امضا کرده و بر اساس آن اقداماتی باید توسط طرفین اجرا و مسایل فی مابین تا پایان سال 2015 بسته شود و لذا به نظر ایران بهتر است که آژانس بر اجرای نقشه راه متمرکز شود.
اینستاگردی باشگاه خبرنگاران صفحات هنرمندان، ورزشکاران و مسئولین را زیر رو کرده و گلچینی از آنها را در یک بسته قرار داده است.
به گزارش خبرنگار اخبار داغگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگارن جوان؛ با گسترش فضای مجازی و وجود شبکه های اجتماعی فراوان، این روزها هنرمندان، ورزشکاران و مسئولین برای ارتباط تنگاتنگ با هوادارانشان از جزئیات زندگی خود و یا مسائل روز عکس گرفته و آن را به اشتراک می گذارند.
بسته امروز باشگاه خبرنگاران هم قصد دارد گلچینی از تصاویر و اخبار هنرمندان، ورزشکاران و مسئولین را در اختیار کاربران قرار دهد.
صفحه منتسب به رهبر معظم انقلاب در اینستاگرام تصاویری کمتر دیده شده و خاطره انگیز از حضور رهبر انقلاب در حرم حضرت زینب (س) که مربوط به سال 1363 می باشد را به اشتراک گذاشت.
مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی امروز اعلام کرد هنوز باید درباره فعالیتهای هستهای گذشته ایران بررسیهای بیشتری صورت بگیرد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، «یوکیا آمانو،» مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، امروز (دوشنبه) در نشستی خبری با تأیید این موضوع که ایران از فعالیتهای هستهای اعلام شده انحراف نداشته است، افزود هنوز نمیتوان بهطور قطع درباره فعالیتهای اعلام نشده و ابعاد احتمالی نظامی برنامه هستهای ایران اظهار نظر کرد.
وی گفت: ارزیابی و گزارش آژانس درباره فعالیتهای هستهای ایران بخش مهم و حیاتی توافق هستهای بدستآمده میان تهران و 6 قدرت جهانی است. طبق توافق حاصل شده، ایران متعد شده است در قبال لغو تحریمهای اعمال شده علیه این کشور، فعالیتهای هستهای خود را محدود کند.
یوکیا آمانو امروز در جلسه شورای حکام نیز درباره ایران گفت: آژانس عدم انحراف در فعالیتهای هستهای اعلام شده ایران را تایید میکند, لیکن نمیتواند درمورد عدم وجود فعالیتهای غیراعلام شده تضمینی ارائه دهد.
رهبر معظم انقلاب تاکید کردند: باید با استفاده از تواناییها و استعدادهای جوان کشور و با سیاستگذاری صحیح و اقدامات سنجیده و هماهنگ و بدون از دست دادن زمان به سمت خروج از حالت انفعال در عرصه فضای مجازی و حضور فعال و تأثیرگذار و تولید محتوای اسلامی متقن و جذاب حرکت کنیم.
به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (دوشنبه) در دیدار رئیسجمهور و اعضای شورای عالی فضای مجازی، این شورا را مرکز اصلی سیاستگذاری آگاهانه، مسئولانه و مقتدرانه در خصوص فضای مجازی خواندند و با اشاره به گسترش روزافزون و پرسرعت پدیده عظیم و بینظیر فضای مجازی تأکید کردند: باید با استفاده از تواناییها و استعدادهای جوان کشور و با سیاستگذاری صحیح و اقدامات سنجیده و هماهنگ و بدون از دست دادن زمان به سمت خروج از حالت انفعال در عرصه فضای مجازی، و حضور فعال و تأثیرگذار و تولید محتوای اسلامی متقن و جذاب حرکت کنیم.
ایشان با اشاره به تأثیرگذاری گسترده فضای مجازی به عنوان یک قدرت نرم فوقالعاده در عرصههای مختلف از جمله فرهنگ، سیاست، اقتصاد، سبک زندگی، ایمان، اعتقادات دینی و اخلاقیات، بر لزوم طراحی مناسب و دقیق برای حفظ حریم امنیت فکری و اخلاقی جامعه در این عرصه تأکید کردند و افزودند: لازمه حضور فعال و تأثیرگذار در فضای مجازی، «تمرکز در تصمیمگیری»، «جدیت در اجرا بدون از دست دادن زمان»، «هماهنگی میان دستگاهها» و «پرهیز از موازیکاری و تعارض» است.
"دونالد ترامپ" در پاسخ به سوالی دربارۀ سردار قاسم سلیمانی دستپاچه شد و گفت: قبلا درباره او چیزهایی خواندهام.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، "دونالد ترامپ" میلیاردر آمریکایی و نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016 ادعا کرد اسامی کسانی را که رهبری گروههای تروریستی در دنیا مانند "حزبالله"، جنبش حماس، جبههالنصره و داعش را برعهده دارند، نمیداند.
" دونالد ترامپ" در مصاحبه رادیویی با "هیو هیویت" که از سی.ان.ان پخش شد، در پاسخ به سوال مجری که تلاش میکرد حزب الله لبنان را در کنار گروه های تروریستی قرار دهد، درباره هویت کسانی که حزب الله، جبهه النصره و جنبش حماس و داعش را رهبری می کنند، گفت: "این مساله اهمیتی ندارد... طبعاً من شخص آن ها را نمیشناسم، نه آنها را دیده ام و نه در وضعیتی هستم که بتوانم با آنان دیدار کنم، درصورتیکه آنان هنوز در رهبری این گروه ها فعال باشند - که البته احتمال آن از بسیاری از جنبه ها ضعیف است- من به زودی این افراد را شناسایی خواهم کرد(!)
به نوشته "رأی الیوم"، اما وقتی در این مصاحبه از ترامپ درباره سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در عملیات ضد داعش در عراق نقش محوری داشته سوال شد، وی با دستپاچگی گفت: "آیا او همان مردی است که به روسیه رفت و آمد داشت و با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه دیدار می کرد؟ قبلاً درباره وی خوانده بودم"!
وزیر خارجه پیشین آمریکا "برنامه جامع اقدام مشترک" را بسيار پيچيده و پرابهام توصيف کرد.
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی سی سی تی وی چین، سیاستمدار کهنه کار و وزیر امور خارجه پیشین آمریکا برنامه جامع اقدام مشترک را بسیار پیچیده توصیف کرد.
هنری کیسینجر در بخش هایی از مصاحبه با این شبکه تلویزیونی که به روابط آمریکا و چین اختصاص داشت به پرسش هایی درباره برنامه جامع اقدام مشترک پاسخ داد.
مجری گفت:توافقنامه هسته ای آمریکا و دیگر قدرت های جهانی با ایران به یک موضوع سیاسی مهم در آمریکا تبدیل شده است، نظرشما درباره این توافقنامه چیست؟
هنری کیسینجر در پاسخ گفت: من درباره این موضوع مطالبی را به نگارش درآورده ام. به نظر من این توافقنامه مورد تصویب واقع خواهد شد. بحث های علنی درباره این توافقنامه نباید مربوط به جزئیات توافقنامه باشد؛ بلکه باید درباره پیامدهای توافقنامه باشد.
وی افزود: هم چین و هم آمریکا در گسترش نیافتن تسلیحات هسته ای در سراسر خاورمیانه منافع دارند و اینکه گروههای حامی تروریسم به گروههای مسلط در منطقه تبدیل نشوند. اکنون آزمون این خواهد بود که آیا ایران آماده است که پیامدهای سیاسی یک توافقنامه نظامی را بکار گیرد! و همچنین آزمون این خواهد بود که آیا ایران آماده است که دوره جدیدی را آغاز کند، یا اینکه مناقشه کنونی ادامه خواهد داشت؟
مجری گفت:باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا این توافقنامه را مهمترین توافقنامه عدم اشاعه در تاریخ توصیف کرده است، آیا شما با این توصیف موافقید؟
هنری کیسینجر در پاسخ گفت:باید صبر کرد و دید. این توافقنامه بسیار پیچیده است. من تنگرانی خود را بیان کرده ام که ایران به عنوان یک تولید کننده مهم فناوری هسته ای و از این رو تسلیحات هسته ای شناخته می شود. اگر همه مفاد توافقنامه به دقت اجرا شوند و اگر ایران و آمریکا پیامدهای سیاسی این توافقنامه را بکار گیرند، در این صورت ما می توانیم قضاوت کنیم که این توافقنامه چه کمکی کرده است.
عادل جبیر مدعی شد ايران از زمان پيروزی انقلاب در حال دست اندازی به سوی همسايگانش بوده است
به گزارش گزوه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه العربیه، عادل جبیر وزیر خارجه سعودی مدعی شد ایران از سال 1979 به سوی همسایگانش دست اندازی کرده است.
وی با بیان اینکه تهران باید از حمایت از تروریسم و دامن زدن به اختلافات طایفه ای دست بکشد، گفت: ما خواهان روابطی بهتر با ایران هستیم؛ اما اکنون توپ در زمین ایران است و باید به اثبات برساند که واقعا خواستار بازگشایی صفحه جدیدی در روابط است یا خیر.
عادل جبیر وزیر خارجه عربستان سعودی همچنین تصریح کرد: ملک سلمان و اوباما دیداری سازنده و پرثمر داشتند. وی گفت: من می خواهم امروز درباره دیدار تاریخی ملک سلمان بن عبدالعزیز و رئیس جمهور اوباما در کاخ سفید با شما صحبت کنم. این دیدار یک دیدار خیلی مثبت، سازنده و پرثمر بود. این دیدار سه ساعت به طول انجامید.
وی افزود:در این دیدار، رهبران دو کشور مسائل مختلفی را بررسی کردند که برای تقویت روابط بین دو کشور و حیطه های مختلف همکاری بین ما از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. در این دیدار دو رهبر بر تقویت بیش از پیش روابط تاریخی و راهبردی تاکید کردند.دو طرف بر حفظ امنیت،ثبات در منطقه تاکید داشتند.
وزیر خارجه عربستان همچنین گفت: عربستان و آمریکا بر لزوم حفظ امنیت منطقه و جلوگیری از فعالیت های هسته ای ایران تاکید کردند. وی گفت : اوباما و ملک سلمان در مورد همکاری های نظامی مشترک گفتگو کردند. جبیر در ادامه افزود: دو طرف در خصوص اوضاع یمن تبادل نظر کرده و بر لزوم دستیابی به راه حلی سیاسی برای پایان دادن به بحران در این کشور تاکید کردند.
جبیر در ادامه با اشاره به اینکه مسایل سوریه و عراق هم در گفتگو میان اوباما و سلمان مورد بررسی قرار گرفته تصریح کرد: دو طرف بر اینکه حل مساله سوریه باید بر اساس ژنو یک و برکناری بشار اسد متمرکز باشد، توافق نظر دارند.
در پی سخنان آیت الله رفسنجانی امروز اینستاگرام منسوب به احمدی نژاد در مطلبی با انتشار بخشی از سخنان محمود احمدی نژاد در خرداد ماه سال جاری در همدان واکنش نشان داد.
به گزارش خبرنگار احزاب و تشکلهایگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران،آیت الله هاشمی رفسنجانی در دیدار اعضای شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه گفت: متأسفانه در دولت گذشته وضعیت احزاب رضایت بخش نبود چون جریان حاکم درکشور همه امکانات را دراختیارخود گرفته بود و درهمه جا اعمال نفوذ کرده و اینگونه القاء می کردند که کار تمام شده و دوران ظهور شروع شده است و ما فقط باید راه را همواتر کنیم. آیت الله هاشمی رفسنجانی درادامه با بیان اینکه هیچکس از زمان ظهورامام زمان(عج) مطلع نیست و فقط زمان آن را خدا می داند، گفت: ما فقط می توانیم درمورد نشانه ها و زمینه های ظهورامام زمان(عج) اظهارنظر کنیم.
در پی این سخنان امروز اینستاگرام منسوب به احمدی نژاد در مطلبی با انتشار بخشی از سخنان محمود احمدی نژاد در خرداد ماه سال جاری در همدان نوشت: انسان منتظر به دنبال نشانه نیست. بلکه به دنبال راه و وظیفه و فهم فرایند حرکت در مسیر اراده الهی و استقبال از ظهور کامل است. منتظر به دنبال نقش آفرینی در فرایند ظهور است. در این فرایند است که راه معلوم می شود و وظیفه انسانهای منتظر تعیین می گردد. اگر فرایند را بفهمیم، موقعیت و مسئولیت خودمان را خواهیم شناخت.
اسفندیار رحیممشایی رئیس دفتر محمود احمدی نژاد، عصر دیروز در مراسم سومین روز درگذشت علی مصباح شهرستانی فرهنگی بازنشسته و خبرنگار پیشکسوت این شهرستان حضور یافت.
وی همچنین در مراسم سومین روز درگذشت استاد حسن رحیمیان نخستین مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانهای گیلان و مازندران و همچنین پدر NGOهای رامسر نیز حضور یافت. عکسهای حضور او در خبرگزاری فارس منتشر شده است.
عضو تیم مذاکرهکننده هستهای پیرامون مناقشههای کلامی در فضای رسانهای گفت: ما معمولاً اول هر جلسه با هم جروبحث میکردیم که مثلاً شما چرا اینطوری گفتید، یا درباره توئیتها و اظهارات سخنگوهای طرفین اظهارنظر میکردیم.
به گزارش خبرنگار اخبار داغگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سید عباس عراقچی یکی از اعضای تیم مذاکرهکننده هستهای کشورمان در گفتوگو با ویژهنامه هفته دولت روزنامه ایران به روایت رقابت مجازی میان دیپلماتها در حین مذاکرات هستهای پرداخته است؛ عباس عراقچی با بیان گلایه شرمن نسبت به وی نسبت به یک توئیت اظهار داشت: توئیتهای کسی که فقط نام فامیلیاش با من یکی بود بهسرعت مورد توجه خبرنگاران داخلی و خارجی قرار گرفت و تا آنجا پیش رفت که یکبار در مذاکرات خانم شرمن به من گفت چرا شما فلان مطلب را توئیت کردید؟ من گفتم من نکردم و او گفت:" بالاخره کسی این کار را کرده که با شما نسبت دارد" بنابراین تأثیرگذاری این شبکهها تااندازهای است که ممکن است کسی فقط به خاطر نسبت با بنده توئیتهایش مورد توجه معاون وزیر خارجه آمریکا قرار گیرد.
همچنین عضو تیم مذاکرهکننده هستهای پیرامون مناقشههای کلامی در فضای رسانهای گفت: ما معمولاً اول هر جلسه با هم جروبحث میکردیم که مثلاً شما چرا اینطوری گفتید، یا درباره توئیتها و اظهارات سخنگوهای طرفین اظهارنظر میکردیم یا بعضاً از مطالب منتشره شده از سوی طرف مقابل انتقاد میکردیم. یعنی هر دو طرف بهدقت همدیگر را رصد میکردند تا از یکدیگر عقب نیفتند. در واقع در کنار جدال دیپلماتیک یک نبرد رسانهای هم جریان داشت.
"اشتون کارتر" وزیر دفاع آمریکا تهدیداتی را اخیرا ضد ایران مطرح کرد که سپاه پاسداران به آن پاسخ داد.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ توان بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران همواه باعث شده تا دشمنان ایران اسلامی در رفتار خود مراقب باشند که البته لفاظی های نظامی مقامات آمریکایی موضوعی است که جمهوری اسلامی ایران در رزمایش "اقتدار ثارالله" با به نمایش گذاشتن گوشه ای از توان دفاعی خود پاسخ مقامات آمریکایی را داد.
**مشخصات رزمایش
رزمایش "اقتدار ثارالله" با حضور گردانهای "امام علی"، "امام حسین"، "بیت المقدس" و "عاشورا" و همچنین دو گردان خواهران "الزهرا" و "کوثر" و با حضور 50 هزار نیروی رزمی و سایبری برگزار شد. همچنین 30 هزار موتور سوار با 15 هزار موتورسیکلت رژه رفتند و از پهپاد "چمروش" رونمایی شد. حضور سه هزار نیروی گردان سایبری در رزمایش در راستای تمرین مقابله با نبرد سایبری دشمن از دیگر ویژگیهای این رزمایش بود. در این رزمایش همچنین عملیاتهای فست ترپ و هلی برد و سایر عملیات نظامی با موفقیت انجام شد. تمرین عملیات چک و خنثی کردن بمب، راپل، رهایی گروگان، نبرد تن به تن در برابر سلاح گرم و سرد از دیگر برنامههای این رزمایش بود.
واشینگتن پست نوشت: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی قصد دارد شکست دیپلماتیک خود درباره توافق هسته ای را پیروزی جلوه دهد.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از واشینگتن پست، هیچ مقام سیاسی در جهان طولانی تر و سخت گیرانه تر از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه توافق هسته ای ایران تلاش نکرده است، اما به نظر می رسد در پی اعلام این موضوع که باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا آرای کافی را در سنا برای حفظ توافق ایران به دست آورده است، نتانیاهو بدترین شکست را در زمینه سیاست خارجی طی دوران کاری خود متحمل شده است.
این در حالی است که مقامات بلندپایه رژیم صهیونیستی نزدیک به نتانیاهو می گویند: نخست وزیر اسرائیل شکست نخورده، بلکه اگر از بعدی دیگر این موضوع مورد بررسی قرار گیرد، او به پیروزی رسیده است.
مقامات رژیم صهیونیستی گزارش دادند که بنیامین نتانیاهو برغم پیروزی اوباما به مبارزات خود علیه توافق هسته ای ایران ادامه می دهد. دولت نتانیاهو همراه با متحدان خود در واشینگتن از جمله آیپک با این استدلال که توافق هسته ای برای جلوگیری از رسیدن ایران به سلاح هسته ای کافی نیست، علیه توافق لابی می کنند. این مناقشه موجب تنش در روابط رپیم صهیونیستی و آمریکا شده است.
یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی گفت: نخست وزیر معتقد است که باید به تبلیغ علیه این توافق که اسرائیل، منطقه و جهان را به مخاطره می اندازد، ادامه دهد.
خطیب نماز جمعه تهران گفت: طبق اصل ۷۷ قانون اساسی برجام باید به تصویب مجلس برسد. به حساب آوردن مجلس در موضوع برجام به حساب آوردن مردم است.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرگاران جوان آیت الله احمد خاتمی خطیب موقت نماز جمعه تهران در خطبه های امروز (13 شهریور) با اشاره به هجدهمین اجلاس مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: مجلس خبرگان در ابتکاری از دو شخصیت یکی مخالف و دیگری موافق برجام دعوت کرد و با در اختیار دادن وقت به آنها، این فرصت را داد که حرفهای خود را بزنند.
وی افزود: اگر میخواهیم قضاوت واقعبینانه داشته باشیم باید همه حرفها را بشنویم.
آیت الله احمد خاتمی با بیان اینکه اصل برجام در حال طی کردن مراحل قانونی خود در شورای عالی امنیت ملی و مجلس است گفت: مقام معظم رهبری فرمودند که کنار گذاشتن مجلس در بحث رسیدگی به برجام مصلحت نیست. بنابر اصل 77 قانون اساسی، کلیه موافقتنامهها و معاهدات بین المللی باید به تصویب مجلس برسد و این یک تصریح قانونی است.
وی در همین باره تاکید کرد اگر واقعا توافقی به این اهمیت مصداق قانون مذکور نیست پس چه چیزی باید مصداق باشد حالا چه این توافق امضا شده باشد و چه نشده باشد.
گروه تروریستی داعش 300 زن عرب و غیر عرب را با هدف انجام جهاد نکاح وارد موصل کرد.
به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، هر روز شاهد جنایات وحشیانه جدیدی از گروه تروریستی داعش در کشورهای عراق، سوریه و ...هستیم که خواندن اخبار و تصاویر جنایات این گروه تکفیری دل هر انسانی را میآزارد، این گزارش مروری بر اخبار «داعش» در ساعات گذشته است.
به رغم تشدید حملات هواپیماهای ائتلاف بینالمللی، بررسیهای نظامی نشان میدهد این حملات با میزان خطری که حضور داعش در منطقه ایجاد کرده است، تناسبی ندارد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان رهبری:
رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: مصلحت نیست، مجلس شورای اسلامی از موضوع بررسی برجام کنار گذاشته شود.
به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس خبرگان، این مجلس را مظهر کامل مردم سالاری اسلامی و مایه سکینه و آرامش در جامعه خواندند و با توصیه مؤکد به همه مسئولان برای حرکت و تلاش در چارچوب منظومه فکری اسلامی و مراقبت برای همرنگ نشدن با ادبیات و کلیشههای نظام سلطه، تأکید کردند: امروز مهمترین وظیفه علمای دینی، روشنفکران دانشگاهی، و مسئولان حساسیت نسبت به طراحی دشمن و شناخت آن و تشریح آینده امیدبخش و رو به پیشرفت کشور در چارچوب شاخص های منظومه فکری اسلام و با استفاده از قابلیت ها و تواناییهای جوانان و ظرفیتهای گسترده کشور است.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین نکات مهمی را درخصوص برجام و شرایط بعد از برجام بیان کردند.
مدیر مسئول روزنامه کیهان، گفت: مطابق با اصل 176 قانون اساسی، اگر برجام چه در مجلس و چه در شورای عالی امنیت ملی تصویب شود، در هر دو صورت برای ما الزامآور خواهد بود.
"حسین شریعتمداری" مدیر مسئول روزنامه کیهان در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهایگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار داشت: برجام برای کشورهای طرف مذاکرهکننده تعهدآور نیست. به طور مثال موضوع مطروحه از سوی طرفهای مقابل بر سر تعداد سانتریفیوژها، در حقیقت مسئلهای نیست که آنها بخواهند بر سر آن امتیازی بدهند بلکه همواره در مورد آن چیزی که قرار است بگیرند، بحث میکنند.
وی در ادامه افزود: از جمله استدلالهای برخی که معتقد به نرفتن برجام به مجلس هستند، این است که اگر برنامه اقدام مشترک در مجلس تصویب شود، تبدیل به سند قانونی شده که ما ملزم به اجرای آن خواهیم بود.
امیر دریابان "علی شمخانی" در مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی سخنانی را مطرح کرد که در این گزارش به آن میپردازیم.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در منطقه غرب آسیا بینظیر است و این نکته مورد تأیید "حضرت آیت الله خامنهای" رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرماندهی معظم کل قوا نیز بوده است.
اخیراً امیر دریابان "علی شمخانی" دبیر شورای عالی امنیت ملی سخنانی را در مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی مطرح کرد و گفت: هیچ کس نمیتواند قرینه ایران را از نظر ثبات، امنیت و اقتدار ارائه دهد.
وزیر امور خارجه و سردار سلیمانی را به حق میتوان پیشقراولان جریان اقتدار امروز ایران اسلامی دانست.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گزاف نیست اگر بگویم ساختار جدید سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران را دو نفر شکل داده و به پیش میبرند؛ یکی محمدجواد ظریف و دیگری قاسم سلیمانی. یکی زمام دستگاه دیپلماسی کشور را به دست دارد و دیگری در عرصه جهاد و مقاومت، به دفاع از کیان اسلامی کمر بسته است.
ترکیب ظریف - سلیمانی، به نظر ترکیب بسیار خوشایندی برای پیشبرد اهداف صلحطلبانه و حقطلبانه جمهوری اسلامی ایران میرسد. هردو در اوج پختگی و تجربه توانستهاند با دو حربه "دیپلماسی" و "جهاد"، از مواضع برحق ایران اسلامی دفاع کنند. این فرآیند را یکی در عرصه بینالمللی به پیش میبرد و دیگری در صحنه منطقهای.
بیتردید ایران امروز، به مهمترین وزنه سیاسی در تحولات منطقه و نیز به یکی از مهمترین بازیگران عرصه روابط بینالملل تبدیل شده است. این ظرفیت عظیم، مرهون همه فداکاریهایی است که "سربازان سیاست و مقاومت" در جبههای مشترک به خرج دادهاند.
الگوبرداری چشم و گوش بسته از کشورهای پیشرفته مورد تایید هیچ عقل سلیمی در کشور ما نیست اما ...
الگوبرداری چشم و گوش بسته از کشورهای پیشرفته مورد تایید هیچ عقل سلیمی در کشور ما نیست اما بررسی برخی قوانین، راهکارها و دستاوردهای آنها و سپس تطبیق دادنشان با قوانین و داشته های دینی و فرهنگی و ملی خودمان نه تنها امری نادرست نیست بلکه میتواند حاکی از ذهن و اندیشه باز و انعطافپذیر ما باشد. حقوق شهروندی موضوعی است که در کشورهای دیگر بر سر ابعاد و حیطه نفوذ و گسترش آن به توافق رسیدهاند و جزو اصلیترین و شناختهشدهترین قوانین این کشورها محسوب میشود اما این موضوع در کشور ما هرچند تا به حال، بارها و بارها در قالب شعار و طرح و پروژه از سوی مدیران دولتی مطرح شده اما معمولا در همین سطح باقی مانده است. نزدیک به 10 سال است که همایش هایی از سوی برخی وزارتخانه ها در شهرهایی همچون کیش و مشهد برگزار می شود و در حاشیه این همایش ها به سخنرانی و مانور درباره حقوق شهروندی می پردازند اما آن حرف ها هنوز نمود خاصی در جامعه نداشته است. از آنجا که حقوق شهروندی تعریفهای گسترده ای دارد، شاید ترس مدیران اجرایی کشور از پیاده کردن حجم وسیعی از قوانین و مقررات در این زمینه موجب شده است که آنها شعار را بر عمل ترجیح دهند. اما قطعا شهروندان جامعه ما نیز انتظار ندارند که تمام تعریفها و قوانین و مقررات مرتبط با حقوق شهروندی یک روزه در کشورمان تدوین شده و به اجرا درآید بلکه میدانند که تحقق این موضوع نیازمند زمان است و باید به مرور منتظر شکوفایی آن باشند.
رئیسجمهور گفت: امروز موضوع تروریسم ابزار جدیدی برای اهداف مختلف و از مسئله فرعی به یک مسئله تشکیلاتی تبدیل شده است.
به گزارش خبرنگار حوزه دولتگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجتالاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیسجمهور در دومین کنگره بینالمللی 17 هزار شهدای ترور که در محل اجلاس سران برگزار شد، با اشاره به اینکه برگزارکنندگان این کنگره در جهت پرده برداشتن از ماهیت کثیف تروریسم تلاش کردند، اظهار داشت: از برگزارکنندگان این کنگره بسیار ارزشمند قدردانی میکنم.
وی با اشاره به ماهیت ترور و تروریسم تصریح کرد: ترور یکی از چهرههای زشتی است که متاسفانه شاهد آن از دیرباز و در دوران کهن در زندگی انسانها هستیم.
رئیس قوه مجریه ادامه داد: امروز تروریسم در دنیا و سیاست مدرن شکل جدیدی به خود گرفته، چرا که در تاریخ کهن عمدتا ترور بر مبنای انتقام شخصی یا قبیلهای انجام میشد، اما در دنیای امروز موضوع تروریسم ابزار جدیدی برای اهداف مختلف و از مسئله فرعی به یک مسئله تشکیلاتی تبدیل شده است.
رئیس جمهور تاکید کرد: گاهی سازمان ترور یک سازمان تشکیلاتی است و گاهی سازمان متشکل از آن اهدافی را دنبال میکند و برای اهداف سیاسی بر قدرتی تسلط دارد یا اجرای برنامههایی را که از سوی قدرتها به آنها ابلاغ شده اقدام میکند که یکی از نمونههای آشکار اینگونه تروریسم سازمان منافقین است که خود را به عنوان مجاهدین خلق نامگذاری کرده بودند.
سالهاست آمریکا با انتشار گزارشی تکراری، کشورمان را متهم به حمایت از تروریسم میکندو ...
سالهاست آمریکا با انتشار گزارشی تکراری، کشورمان را متهم به حمایت از تروریسم میکند و با وجود ایستادگی چندساله تهران در برابر تروریستها و طرح ایدههایی جهانی چون «جهان عاری از خشونت و افراط گرایی» از سوی رئیس جمهوری کشورمان، آمریکا همچنان بر ادعاهای ضد ایرانی خود پا فشاری کرده و از عنوان «مبارزه با تروریسم» استفاده ابزاری میکند. حمایت از گروههای فلسطینی در غزه، مقاومت حزب الله لبنان و گروههای مختلف در عراق و سراسر خاورمیانه از جمله ادعاهایی است که واشنگتن درباره حمایت تهران از تروریسم بیان میکند. حمایتهای مورد ادعای آمریکا، در واقع همان حمایتهایی است که ایران برای مهار تروریسم در خاورمیانه انجام میدهد. اقداماتی که تروریستهای مورد حمایت غرب را در بسیاری از کشورها ازجمله در عراق و سوریه ناکام گذاشته است. هرچند در 30 سال اخیر، آمریکا بارها ادعاهای خود درباره حمایت ایران از تروریسم را تکرار کرده است، اما هیچگاه مثل این روزها که منطقه به شدت درگیر گروههای تروریستی است، این ادعاها برای افکارعمومی در جهان مضحک و غیر قابل باور نبوده است، چراکه در حال حاضر آتش تروریسم با حمایت آشکار متحدان منطقهای آمریکا چنان دامنگیر خاورمیانه شده که واشنگتن راهی برای جبران بیآبرویی خود ندارد. در واکنش به ادعاهای اخیر مطرح شده از سوی واشنگتن درباره حمایت تهران از تروریسم، وزارت خارجه کشورمان گزارش سالیانه تروریسم وزارت خارجه آمریکا درباره ایران را مردود خوانده و تاکید کرده است که ایران در سه دهه گذشته بزرگترین قربانی تروریسم بوده و متهم کردن کشوری که اولویت همکاریهای بین المللی را مقابله با تروریسم، افراط گرایی و خشونت میداند، فرافکنی است.
داعش در مشت سردار ایرانی، ستاره حملات داعش، "سلیمانی" سوریه را به گونهای میشناسد که انگار آنجا متولد شده است ... اینها تنها قسمتی از نگاه رسانههای پرمخاطب عربی به "سردار سلیمانی" است.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار سرلشکر پاسدار "قاسم سلیمانی" فرمانده سپاه قدس جمهوری اسلامی ایران به اذعان رسانههای خارجی یک دیپلمات – نظامی پرنفوذ در منطقه غرب آسیاست که نقش عمدهای در مقابله با تروریستهای تکفیری داعش دارد. فرمانده سپاه قدس جمهوری اسلامی ایران به اذعان مسولین داخلی و خارجی با کمک مستشاری خود کمک بزرگی به عراق برای جلوگیری از سقوط شهرهای بیشتر بوده است.
جمهوری اسلامی ایران تاکنون به هیچ کشوری حمله نظامی نداشته و فقط در راستای دفاع از مرزهای خود توان بازدارندگی خود را در چارچوب اصول و قوانین بینالمللی گسترش میدهد.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سناتورهای جمهوریخواه آمریکایی از جمعبندی مذاکرات خشمگین و عصبانی هستند و تلاش میکنند تا با بیان دیدگاههای منفی از تصویب آن در کنگره جلوگیری کنند.
*** اظهارات سناتور "جان مککین"
اخیرا سناتور "جان مککین" در نشست کمیته نیروهای مسلح مجلس سنای آمریکا اظهار داشت: توافق هستهای منجر به سمابقه تسلیحاتی در منطقه (غرب آسیا) خواهد شد.
وی ادامه داد: این توافق فعالیتهای شرارتآمیز ایران را در منطقه تقویت خواهد کرد و پس از مدتی فرصت میدهد تا ایران موشک بالستیک تولید کند و پیامدهای خطرناکی برای نیروهای آمریکایی خواهد داشت.
سوالی که مطرح است اینکه در بین کشورهای منطقه غرب آسیا جمهوری اسلامی ایران کمترین بودجه نظامی و دفاعی را دارد که نشان از اولا صلحطلب بودن و ثانیا دفاعی بودن دکترین نظامی ایران دارد.
*** دکترین نظامی ایران دفاعی است
جمهوری اسلامی ایران تاکنون به هیچ کشوری حمله نظامی نداشته و فقط در راستای دفاع از مرزهای خود توان بازدارندگی خود را در چارچوب اصول و قوانین بینالمللی گسترش میدهد، در حالی که برخی کشورهای منطقه غرب آسیا به گسترش تجهیزات نظامی آفندی خود مبادرت میورزند که در بین این کشورها عربستان و امارات عربی متحده طلایهدار هستند.
هفته دولت فرصت مغتنمی برای ارزیابی عملکرد دولتمردان است. در این فرصت منتقدان منصف و دلسوز می توانند نقدهای خود را به عملکرد دولت مطرح کنند و دولتی ها نیز تریبون هایی در اختیار دارند تا عملکرد خود را در معرض دید افکار عمومی و به قضاوت مردم بگذارند.
حل مناقشه هسته ای و کاهش نرخ تورم، نقاط درخشان عملکرد دولت یازدهم
هفته دولت فرصت مغتنمی برای ارزیابی از عملکرد دولتمردان است. در این فرصت منتقدان منصف و دلسوز می توانند نقدهای خود را به عملکر دولت مطرح کنند و دولتی ها نیز تریبون هایی در اختیار دارند تا عملکرد خود را در معرض دید افکار عمومی و به قضاوت مردم بگذارند. محمدرضا تابش از معدود نمایندگان اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی است که معتقد است دولت در عرصه سیاست خارجی، برداشتن سایه امنیتی از فعالیت صنوف مختلف سیاسی و کاهش نرخ تورم عملکرد مثبتی داشته و البته باید در جهت بهبود معیشت و اقتصاد خانوارها و مردم کارهای شایستهتری انجام دهد. او معتقد است که با توجه به مقتضیات زمانی و محدودیتها و فشارهای خارجی و داخلی که به دولت وارد شده، عملکرد دولت عملکرد قابل قبولی بوده است. مشروح گفت و گوی محمدرضا تابش با تبیان به شرح زیر است: -دولت یازدهم چقدر توانسته به شعارهای انتخاباتی خود عمل کند؟ دولت 2 شعار راهبردی داشت که این شعارها مورد اقبال مردم قرار گرفت و طبقات و طیفهای مختلف بر اساس آن رأی دادند. یکی از چیزهایی که مورد استقبال عامه مردم قرار گرفت این بود که چرخ زندگی مردم باید بچرخد، چرخ سانتریفیوژها هم باید بچرخد. هم منافع ملی مدنظر قرار داشت هم اینکه معیشت و اقتصاد مردم باید درست باشد. بنابراین طیفهای مختلف به اتکای این شعار به این دولت رأی دادند. مطلب دوم برداشتن سایه امنیتی سنگین روی فعالی صنوف مختلف، احزاب و جناحها در داخل کشور بود و بیشتر میدان دادن به آزادی اجتماعات، آزادی بیان و آنچه مردم به خاطر آن قیام کرده بودند که این هم مورد اقبال گروهها، جناحها و عامه مردم قرار گرفت.
حتما شما هم مطلع شده اید که چند روز پیش بروجردی گفته است در حین مذاکرات هسته ای؛ جان کری عصبانی می شود و دست هایش را به میز می کوبد که خودکار به سمت عراقچی کمانه می کند. آقای عراقچی هم برای آنکه حساب دست تیم آمریکایی بیاید خودکار را برداشته و به سمت "جان" پرتاب می کند. در انتها نیز جان کری عذرخواهی می کند و می گوید عمدا این کار را نکرده است.
در همین راستا ستون "طنز و کاریکاتور عصرایران" پیش بینی هایی انجام داد که اگر این خودکار به سمت هر کدام از افراد زیر کمانه می کرد، عکس العمل آنها چه بود؟
قالیباف- ایشان به خودکار کمانه شده که روی میز افتاده نگاهی می اندازد، سپس به آرامی صورتش را برگردانده و به صورت جان کری نگاهی می اندازد، با آرامش تبسمی می کند و بعد یکهو به صورت گازانبری ، گازانبری را از جیبش درآورده و به سمت کری پرتاب می کند.
گفت و گو با صادق آخوندی رزمنده ای که در عملیات مرصاد حضور داشته است. (قسمت اول)
صادق آخوندی که امروز باوجود داشتن جراحاتی از عملیات مرصاد مربی ورزش است. او سال 1365، به غرب کشور اعزام میشود، 22 سال خود را تمام نکرد بود که عملیات مرصاد کلید میخورد و او تا 8 مرداد پیروزی «کمینگاه» در منطقه سرپل ذهاب قصر شیرین، سهراه نفت شهر و در این مناطق حاضر بوده است.روایت او از عملیات مرصاد پیش روی تان است:
آرامش قبل از طوفان
عملیات مرصاد، عملیاتی از طرف ایران بود که در پاسخ تهاجم منافقین به نام «فروغ جاویدان» صورت گرفت، سرپل ذهاب بهاندازه یک ساعت فاصله تا قصر شیرین دارد که منافقان اینها عملیات را از صبح شروع کردند. برای انتقال نیروها از پشت خاکریزها تا بالای تپهها از کانال استفاده کردیم و بالای کانالها سنگرهایی برای دیدگاه رزمندگان در منطقه ایجاد کردیم. پس از امضای قطعنامه در آن مناطق نگهبانان روز و شب داشتیم و نیروها داخل سنگرها و کانالها بودند و یک عده پایین سنگرها استراحت میکردند. نیرو کم بود 6 ساعت نگهبانی میدادند، آن روز صبح بچههایی که برای نگهبانی رفته بودند سریع خبر دادند خاکریزهای مرز عراق تردد زیاد است، برای بازدید رفتند، پشت خاکریزها آدمی نمیدیدی، ولی اکثر بیسیمهای شلاقی که ارتفاع آنتن آن بلند است، به چشم میخورد متوجه شدیم میخواهند عملیات کنند. از فرماندهی آمادهباش زدند. در منطقه به آن صورتی که صدایی باشد و درگیری باشد نبود. توپخانه که جایش مشخص بود و در فاصله دوری قرار داشت، در خود منطقه تنها چیزی که انگار داشتند تیربارهای گرینف، ژ 3 و کلاش بود، من خودم اول آر. پی.جی. زن بودم سپس خدمه دوشکا شدم. تنها سلاح سنگینی که ما داشتیم توپ 106 ماشینهای جیپ بود که استفاده میشد و یک لوله خیلی بلندی دارد.
پس از بیش از پنج دهه روابط خصمانه و سرد سرانجام دو کشور آمریکا و کوبا روابط دیپلماتیک خود را از سرگرفتند.
هفدهم دسامبر گذشته بود که «باراک اوباما»، رئیس جمهوری آمریکا و «رائول کاسترو»، همتای کوبایی وی از قصد دو کشور جهت پایان دادن به دشمنی دیرینه خود و از سرگیری روابط دیپلماتیک خبر دادند تا به دنبال آن بامداد دوشنبه بیست و نهم ماه جاری این موضوع عملی شد و حالتی رسمی بخود گرفت و دفاتر حفاظت از منافع دو کشور به سفارتخانه ارتقاء پیدا کرد.
درباره دلایل قطع این رابطه گفته شده که پنجاه و چهار سال قبل (سال 1961) مناسبات دو کشور پس از پیروزی انقلاب کوبا در سال ۱۹۵۹ و روی کار آمدن دولت کمونیستی به رهبری «فیدل کاسترو» رو به وخامت نهاد. یک سال بعد از پیروزی انقلاب کوبا (سال 1960) دولت کاسترو اراضی خصوصی و شرکتهای سرمایه داران خارجی در این کشور که برخی از آنها آمریکایی بودند، را مصادره کرد، این موضوع واشنگتن را بر آن داشت تا تجارت با کوبا را محدود و در فوریه سال بعد (1962) هاوانا را تحریم دایمی کند. در اکتبر همان سال، هواپیماهای جاسوسی آمریکا از سکوهای پرتاب موشک اتحاد جماهیر شوروی سابق در کوبا عکس گرفتند تا این موضوع به سرعت به بحران موشکی بین آمریکا و کوبا و در واقع شوروی سابق تبدیل شد، اما با توافق دو طرف به این بحران پایان داده شد. بحران موشکی آمریکا و شوروی سابق اگرچه پایان یافت، اما منتهی به ادامه تحریمهای واشنگتن علیه هاوانا و قطعی روابط بین آنها شد.
عده ای می گویند که فلسطینی ها بعد از روز قدس پاداش سنگ تمام ایرانی ها را برای قدس شریف داده و هدایای انان را به آتش کشیدند اما چرا فلسطینی ها باید به ایرانی ها اهانت کنند؟
" مسئله فلسطین از دستور كار نظام جمهوری اسلامی خارج نخواهد شد "(1) اما برخی که به دنبال انحراف خط امام هستند و یا از ابتدا با آن زاویه دارند می خواهند با هر شیوه ای شده این موضوع را از دستور کار سیاست خارجی نظام خارج کنند. کسانی که یا از آرمان های الهی انسانی مکتب امام خمینی و انقلاب اسلامی چیزی متوجه نشده اند و یا آنقدر مبهوت غرب شده اند که جز ارزش های آنها چیزی برایشان محلی از اعراب ندارد. ریشه های فکری و مواضع این افراد به راحتی در پازل جنگ روانی رسانه های ضد انقلاب و وابسته به صهیونیسم جهانی قابل پیگیری و از جبهه تشیع انگلیسی قابل شنیدن می باشد.
این روزها هم نامش بر سر زبانهاست و هم لبخندش در اذهان. او که مرد نخست دیپلماسی کشور است روزهای سخت، پرکار و سرنوشتسازی را پشت سر میگذارد و قطعا نامش در تاریخ ثبت خواهد شد. محمدجواد ظریف ـ وزیر امور خارجه کشورمان بهجا در این مسند قرار گرفته است و در کارکشتگی او در عرصه روابط بینالملل شکی نیست.
شاید بهترین تعبیر درباره محمدجواد ظریف، تعبیری باشد که کسینجر، مشاور امنیت ملی سابق ایالات متحده آمریکا درباره وی داشته است. کیسینجر یک جلد از کتابی که چندی پیش نوشته است را به ظریف هدیه داده و در صفحه نخست آن نوشته است: تقدیم به دشمن قابل احترام، ظریف. ظریف دیپلماتی دارای تجربه و اعتبار است و این اعتبار چه در عرصه داخلی و چه عرصه جهانی غیر قابل انکار است. شاید بر همین اساس نشریه تایم او را به عنوان یکی از چهرههای برتر جهان انتخاب کرد و شاید از همین منظر باشد که وی لزومی به اثبات خود نداشته باشد. ظریف این روزها با نوع برخورد و مدیریتش در عرصه جهانی نشان داد که میتوان در عین حفظ عزت و اقتدار، با روشی غیرقهری نیز از حقوق خود دفاع کرد. او به کاری که باید بکند، کاملا آگاه است. می داند که مسیر آسانی پیش رویش نیست اما روش طی کردن این مسیر را می داند.
محکم به قابلمه چسبیده بود و آن را به سمت دهانش میکشید و اسیر دیگر سمت دیگر آن را گرفته بود تا نتواند آب بخورد.طولی نکشید که دستش از قابلمه جدا شد و پیکرش بر زمین افتاد.
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگ حماسه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) جملات بالا بخشی از خاطرات منتشر نشده در مورد نحوه شهادت محمدرضا شفیعی(شهیدی که بعد از 16 سال با پیکری سالم پیدا شد) است که حسین محمدیمفرد، از غواصان «لشکر 5 نصر» و واحد تخریب در دوران دفاع مقدس بیان کرده است.
محمدیمفرد که چهارم دیماه سال 1365 در «عملیات کربلای 4» و در سن 14 سالگی در منطقه شلمچه به اسارت نیروهای بعثی دشمن درآمده بود خاطراتی از نحوه شهادت شهید شفیعی را بیان کرد.
عملیات کربلای 4 سوم دیماه سال 1365 در منطقه عملیاتی شلمچه آغاز شد و در صبح دهم دیماه همان سال توسط دشمن اسیر شدم و با توجه به جراحاتی که داشتم بعد از اذیت و شکنجههای بسیار، ششم دیماه به همراه تعدادی از اسرای ایرانی به بیمارستان نظامی در شهر بصره منتقل شدیم.
العالم: سایت ویکیلیکس یکی از پیام های فاش شده از مجموعه مکاتبات وزیر خارجه پیشین عربستان را در اینترنت منتشر کرد که بیانگر تهدید ضمنی ایران از سوی آمریکایی ها قبل از عقب نشینی از عراق است. - در این نامه که از وزارت امور خارجه عربستان و با امضای شخص سعود الفیصل برای دیوان پادشاهی و منشی ویژه پادشاه ...
سلام دوستان وسروران عزیز
به وبلاگ خودتان خوش آمدید امیدوارم لحظات شادی داشته باشید لطفا پس از خواندن و مشاهده هر مطلب نظرات خود را مرقوم فرمایید. متشکرم